Merhaba kizlar,
Gectigimiz haftasonu ailelerimiz tanisti daha dogrusu o annesi kardesi ve dayisi ve hanimi ile geldiler..
Babasi gelmedi annesiyle ayri oldugu icin.
Isim acigi babam buna baya takti babasi ogluyla gorustugu halde niye gelmedi fln. Bende dedim ' baba istemeye gelceklerinde babasi ile gelcek, simdi tanisma oldugu icin gelmedi ' cunku annesi ile babasi bir araya gelmek istemiyormus. Herneyse bu sorunlardan sadece birtanesi.. Babam diyor kizim hem uzak hem baska memleket, hadi seni mutsuz ederlerse. Yani aileler kulturumuze gorede farkli. Bizimkiler dini yasantiya onem gosterir onlar ise oyle pek alakali yok. Benim icin dini yasantisi cok onem tasimiyor, yani icinde allah korkusu olsun insan olsun yeterli diorum, ama gelde babama anlat.. babam cok uzgun bu aralar, daha karar verilmedi nolup nolmuyacagina dair. Babam ramazanda ancak gelsinler yine dedi, uzattikca uzaticak belli.
Bana dun dediki ' son karar senin cok cok cok dusun ve iyi karar ver, bana kalirsa istemem, cocuk efendi cocuga benziyor, ama aile yapisi bizimki ile catisiyor hem cok uzak hem sen oyle buyuk sehirde yapamazsin ' dedi.
Uzgunum kizlar napicam :gitme: