• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Aileler taniscak ama annesi babasi ayri :( ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
Mrb arkadaslar, ablalar,

Bikac ay sonra aileleri tanistirmayi dusunuyoruz ama bir sorun var aslinda sorunda degil ama benim kafamda sorun oldu dusune dusune ..

Benim babam aile yapisina cok onem verir, yani ailesi duzgun olsun fln.
Simdi sorun su ki, sevdigim erkegin anne ve babasi ayri. Tabi evlilikler kadar ayriliklarda oluyor onu yargilamiyorum zaten.
Ama isteme faslindan once bide ailecek gelip gitme fasli var nasil olcak bu bizde?

Babam annem ve ben gittigimizde annesinin yanina gidecegiz tek cunku babasi baska sehirde. Benimki hem annesiyle hem babasiyla gorusuyor, iki tarafinda destegini aliyor.
Ama nasil olcak? Babam anlayisla karsilarmi aceba? Yada aileler tanismaya geldiginde babam gelmezmi? Oda sacma olurr. Off kafayi yiceem..

Benzer durumda yada etrafinizda boyle gordugunuz varmi, yardim lutfen arkadaslaar.

merhaba a.s.
öncelıkle sevgılınız hem anne hemde babasıyla gorustugu için bu onemli gunde her ne kadar ayrıda olsalar cocukları için bırlesecekler a.s bu fedakarlıgı yapmak zorundalar.bu konuyu sevgılınızle konusunuz. sevgilizde anne ve babasını ıkna etsın.
boyle bişey mumkun değilse sevgılınız annesiyle daha yakınsa tek annesıyle bir tanısmanız olacaktır.
babalar genelde oyledir tatlım,içini ferah tut ,hersey gonlune gore olacak a.s. a.s.

canım aileler tanışacak diye anne ile babası bir araya gelmek zorunda değil hatta bir araya gelmeleri daha kötü sonuçlara bile neden olabilir :) anladığım kadarıyla erkek arkadaşın annesi ile yaşıyor,onu annesi büyütmüş bu durumda hem annesi hem de babası o kadın. Baban arkadaşının annesini kendisine muhattab alacak,o gün ve daha sonra isteme faslında varsa dedesi veya dayısı da orada bulunabilir ama dede veya dayı gibi bir büyük yoksa tek muhattab annesi canım.

Daha sonra arkadaşın eğer isterse babasını seninle ve ailenle ayrıca tanıştırır. Benim de annem ile babam ayrı 3 yıllık evliyim,eşimin ailesi daha babam ile tanışmadı,tanıştırmayı da düşünmüyorum sadece eşim tanıştı o kadar.

benim anne babam ayrılar ve kız isteme töreninden önce epey heyecan yaşamıştım ne olacak babam gelmeyecek mi onların ailesi bu duruma ne diyecekler diye..babama söylediğimde tabii ki orda olmayı çok isterim dedi ve geldi öyle mutlu oldum ki..annemle de hiçbir sorun çıkmadı gayet güzel konuştular.tabii bu sefer de babama küs olan dayım törene gelmedi ayrı mesele.bu tür şeyler hayatta bir kez oluyor söz nişan düğün gibi şeyler..o yüzden aranızda ne geçerse geçsin ne olursa olsun insan anne babasını birlikte yanında görmek istiyor.sözlümün tarafı da gayet medeni bi şekilde davrandı saolsunlar.ve çok güzel bi akşam oldu stres yaptığıma değmedi.babam gelmeseydi içimde hep bi ukte kalacağını biliyodum.

bende evlenmeden once cok kafama taktım bu durumu..biz bir de ayrı sehırlerdeydık.

Ailem aileye cok önem veriri fılan dıye..

ama hiç birşey olmadı..

hatta baba tarafı tamamen bittigi iiçin ..

Annesi ,Kendi ,Kızkardeşi ,bir de Teyzesi geldi..Teyzesi istedi kaydirigubbakcemile3

babasıyla hala görüşmeyiz..düğünümüze bile gelmedi..hiç sorun degil..
sen de ailene durumu anlatırsın güzelce..

sonucta kimse ayrılmak için evlenmıyor ,bir ömür boyu huzursuzluk içinde büyütmektense cocuklarını bir an önce ayrılıyorlar..

benim kayınvalıdm 3 cocugunu tek basına büyütmüş..o adama da hiç ihtiyacımız yok ..
ne düğünde ne de isteme gününde o adamın yoklugunu hissetmedim..

mutluluklar şimdiden Şeniz

bizimde anne babamız ayrı abime nişan taktık aileler açısından sorun olmadı . senin için de sıkıntı olacağını sanmıyorum...
her ikisi ile görüşüyorsa bir arada bulunmaları rahatsızlık yaratmayacaksa en önemlisi de aday kimin olmasını daha canı gönülden istiyorrsa onunla tanışacak ailen ...
karşılıklı anlayış çok önemli ....

Sagolun arkadaslar ablalar guzel tavsiyeleriniz icin..

Onun annesi ve babasi zaten telefondan fln gorusuyorlar ikisinin hayatlarindada kimse yok yani oyle bir araya gelmeleri icin sorun yok. Ama iste aileler birbirine gittiginde kopukluk olacak tek uzntum bu ..

benimde annem babam ayrı yakın zamanda bizimda ailelerimiz tanışacak.ben annemin yanında kalıyorum babam başka bir şehirde babamla görüşüyorum.babama herşeyi anlattım babam geleceğine söz verdi.sana tavsiyem üzüntünü ona yansıtma eminim bi şekilde idare etmeye çalışacaktır.

Buyuk gun yarin!

Yarin annesiyle kardesi ve dayisi yengesiyle gelicek!
Malesef babasi gelemicek o ancak kiz istemede bulunmak istiormus :(

Back