Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım biz kardeşimin eşine,nişanda 22 ayar set,4 adet bilezik,bir saat taktık.düğündede,annem ve babam birer tane daha bilezik aldı .bileziklerde 20 gramlıklardan 6 tane olmuş oldu 22 ayar onlarda.ama sana ne takıldı dersen hiçbişeybenim kaynanam ve kayınpederim nişanda eşimin aldığı birer bileziği taktılar,düğündede yine eşimden aldıkları 50 liraları taktılar,anlayacağın fiyasko.ama benim için onların hiçbir önemi yok önemli olan eşimm
valla cnm bu takı meselesi ailenin ekonomik durumuna göre değişir bence..tabiki doğuda kesim keseler şu kadar altın olacak diyenler de var yok değil..aileye bağlı bence yöreden önce ben de doğuluyum ama ailem kesim kesmez şu olcak bu olcak diye..kimse bişey demedi mi bu konuda şimdiye kadr eşin veya ailesi ?
canım bu aıleye gore değişir ben kayserılıyım bızde nişanda ne varsa takılır gelıne sonra dugunde ılave alınır ama eşim bursalı nişanda bı tane ince set taktılar asıl altınları dugunde taktılar bılezıktı setıydı falan yalnız genelleşen bı adet var batıda bende uygun buluyorum artık nişanda bı tane kalın suslu bılezık takılıyor alyansla bırlıkte kalan takılar düğünde bolece nişan atma durumu falan oldugunda kımse zarar etmıyor karadenızde durum nedır bılemem
Takı meselesi ailenin maddi durumuna, onların gelenek göreneklerine göre değişir. Benim çevremde gördüğüm, nışanda gelin kıza takı seti, saat ve yanında da 1-2 bilezik takılıyor. Düğündede bilezik adedi artırılıyorbenim izlenimlerim bunlar tatlım
![]()
anladım canım sağol yorumun için. nişan atılsa takılar iade edilmez mi zaten? ben istemem şahsen, iade ederdim..