• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileler arası bayramlaşma prosedürü

loosergirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
72
0
86
Kırşehir
ben yaklaşık 2 aydır nişanlıyım. 5 yıldır da görüştüğüm kişiyle nişanlandım. ve nişanlı olarak ilk bayramımızı geçiriyoruz. ben onun ailesiyle ilk gün bayramlaştım yüzyüze ellerini öptüm. uzakta olan amcası yengesi kuzeni vs aradım hepsiyle bayramlaştım. annem ve babam da onun annesini babasını aradı bayramlaştı (onlar yaşça daha büyük). ama o benim hiç bir akrabamı aramadı, annem ve babam dahil. 2 gündür sadece 1 kez telefonda konuştuk. ve aramayı düşünmüyorum, nasıl davranacağımı da bilemiyorum. aileme karşı çok mahcup durumdayım. nişanlıma da daha ilk bayramdan böyle davrandığı için nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum. zaten sıkıntılı bir dönemdeyiz düğün ile ilgili tarihle ilgili sorunlar yaşıoruz. nasıl tepki vermem gerektiği konusunda aileme de danışamıorum moralleri bozulmasın diye. oof of :çok üzgünüm:

msj at istersen arkadaşım bayramın son günü yarın ailemi ne zaman aramayı düşünüyosun? tarzında sen uyar bence arayacaktır..yani bu tarz bi durumla karşılaştığımda ben böyle yapıyorum.erkek milletini bazen uyarmak gerekiyo:)

valla eşler erkekler biraz öyle duyarsızlar dürtmek gerekiyor. Bazıları da nasıl konuşacağını, ne diyeceğini bilemiyor. Bence bu konuyu konuşmalısın.Benimde eşim öleydi ama anlattım şu kişiler var dedim arıyorum ben konuşuyorum sonra teli ona veriyorum konuşuyor ama sıcakkanlıdır aslında da ilk sıralarda yer almaz bayram tebriği felan. Hatta anne babasının doğumgünün felanda bilmez hep ben hatırlar kutlarım. Sende konuş ve bir dahi ki bayramda öle yap yanında ara ve teli ver konuşsun ziyaretlere gidin kaynaşsın...

Back