Aileden ayrılmak

laraenve11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
39
55
40
40 yaşındayım. Ailem ile birlikte küçük bir şehirde yaşıyorum. Bekarım ve diğer kardeşlerim hepsi evli ve yurtdışındalar. Burda bir işim var ama çok da memnun değilim. Ankara’da iş buldum. Fakat ailem kesinlikle gitmemi istemiyor. Bu yaştan sonra ev taşıyamayız, bizi düşün diyorlar. Kendim gitmek istesem de bırakmıyorlar. Senden başka kimsemiz yok diyorlar. Evlenmek gibi bir durumum da yok. Babamın bir arkadaşı oğlu ile tanıştırmak istemiş. Babam yok demiş. Çok sonra haberim oldu. Kaderin bu, eğer bir şansın varsa önüne gelir diyorlar. Kısacası kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Antidepresan kullanıyorum. Ölsem üzülmem yani.

Şu an hangi şehirdesiniz, çok mu uzak Ankara’ya? Aşırı bencil aileniz. Siz de çoktan evlenip gidebilirdiniz o zaman ne yapacaklardı? Kimsenin eşinden başka kimsesi yok artık. Herkes başının çaresine bakıyor. Bulduğunuz iş büyük bir fırsatsa, sizin için çok iyi olacaksa gidin derim.

onlar gelmesin siz de gidin. sizi seçmişler bize bakacak diye. diğer çocukları gelsinbiraz da ilgilensin. belki bu son şansınız ilerde pişman olmayin

Bu yaşa kadar onlar için yaşamışsınız, artık bundan sonra ne isterseniz yapın bence,bende bencillik olduğunu düşünüyorum,diğer kardeşlerin yaptığı da nasılsa siz varsınız diye kimse ilgilenmiyor aile ile

40 yaşındayım. Ailem ile birlikte küçük bir şehirde yaşıyorum. Bekarım ve diğer kardeşlerim hepsi evli ve yurtdışındalar. Burda bir işim var ama çok da memnun değilim. Ankara’da iş buldum. Fakat ailem kesinlikle gitmemi istemiyor. Bu yaştan sonra ev taşıyamayız, bizi düşün diyorlar. Kendim gitmek istesem de bırakmıyorlar. Senden başka kimsemiz yok diyorlar. Evlenmek gibi bir durumum da yok. Babamın bir arkadaşı oğlu ile tanıştırmak istemiş. Babam yok demiş. Çok sonra haberim oldu. Kaderin bu, eğer bir şansın varsa önüne gelir diyorlar. Kısacası kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Antidepresan kullanıyorum. Ölsem üzülmem yani.
17 Ekim 2021 konunuza göre siz de evliymişsiniz, sizin ihanetiniz nedeniyle evliliğiniz sona ermiş.

Bu konunuza bakarsak ise aileniz sebebiyle bekar kalmışsınız gibi anlaşılıyor.

Siz evlenmek istiyor musunuz? Yoksa kendiniz mi istemediğiniz için ailenizle yaşıyorsunuz? Aileniz kendi çıkarları için sizin kalmanızı istiyor bu çok yanlış. Nasılsa evlenmedi, evlenmesinde artık hastalıkta sağlıkta bize baksın düşüncesi var. Keşke daha erken ayrılmayı düşünseydiniz. Ama ayrı yaşamak istiyorsanız gerçekten ailenizi dinlemeyin.

İyi aile ise kıyamam ya fakat sizde hayatınızı istediginiz gibi düzenlemeli yaşamalısınız Daha durun hemen 80 gibi 40 iyidir iyi altın çağdır.Şimdi herşey farklı eskiden 40 bir ayağı çukurda sayilirmis çok çok eskiden.Bence güzelce konuşun arada gelin görün onlar gelsin gidin inşallah iyi olsun sizin için.Hem kum bilurki ne iyi bizim için hayat sürprizlerle dolu yazıyordum ki yukarda bir yorum okudum.Zxhermine 🙄 her neyse hayırlısı diyeyim ben

Kaderin önüne taş koyup bekle demek çok bencilce, ailen seni kullanıyor sen de buna izin veriyorsun ! Hakkında hayırlısı olsun.

Senin gibi bir tanıdığım ailesi yüzünden eve hapsolmuş durumda, kimseyle evlenmesine , bir yere gitmesine vs izin vermediler , yaşlılıkta kendilerine baksın diye resmen kendilerine kurban ettiler , şimdi hem yaşı geçmiş hem de sömürülmüş mutsuz bir kadın, ailesinin bencilliği yüzünden ne evlenebildi ne de birini sevebildi asla izin vermediler ve sürekli manipüle ettiler , aileniz aşırı bencil onları dinlemeyin...

Aileniz sizi manipüle etmiş ve ediyor. Onları dinlemeyin. Evlenip de gidebilirdiniz o evden. Hiçbir ana babanın yanında evlatları kalmıyor sonsuza dek. Bir şekilde bakarlar çarelerine

X