Aileden ayrı bi hayat..?

Bunu nasıl yaptınız şu an o kadar güvenszmki kendime çünkü iş fln bulamadm bütün kapılar yüzüme kapandı..özgüvenm sıfır..nasıl yapıcam bilmiyorum..aileme tabiki kızmıyorum ama maddi durumumuz iyi kpss için ders alim dedm annem onu da istemedi hiç destek olmuolar yani..maddiyat olmasa anlarım ama olup da benden esirgeynce zoruma gidiyo..

22 yasinda ayrildim evden , 2 sene yurtdisinda yasadim sonra ulkeye donunce evlenene kadar yanliz yasadim
Once is bulun evinize uzakta , biraz para biriktirip ayrilin evden , bence cok keyifli yanliz yasamak
Ayrica hata deyip durmayin , yaptiginiz hata degil istemissiniz yapmissiniz ama keske nisanlanmadan once soyleseymissiniz sevgilinize

Yoktu,mecburdum.
Dua ederek,inat ederek,Allah'a güvenerek,kararlı olarak.
Siz de yok farzedin,beklentiye girmeyin.

o konuya fazla girmedim açıkçası anlamasın die..ama türk erkeği sonuç olarak yine takar bu durumu kafasna gbi..bazen çok anlayışlı oluyo hiç kıskanmaz fln bazen de bazı lafları tutucu gbi çözemedim net olarak..

henüz nişanlanmadık da hiç söylemeyip direk ayrılmak daha cazip gelio bazen

Anladim zor bir durum ama o zaman hayatinizda kimse olmayacak boyle devam ederse degilmi farkli bir yontem dusunmuyorsaniz hayatiniza her giren kisiyle ayrilacaksiniz o vakit

kredi almadım ama seneye almayı düşünüyorum.. onu da denedim o tür bi işte bulamadım..
Kendine güven
Başlangıç için iş ayırma
Okulun part time işlerine bak
Enstitüde kütüphanede yemekhanede öğrenciler çalışıyor
Mağazalara bak
Emlak işi vs
Mutlaka bulursun

Anladim zor bir durum ama o zaman hayatinizda kimse olmayacak boyle devam ederse degilmi farkli bir yontem dusunmuyorsaniz hayatiniza her giren kisiyle ayrilacaksiniz o vakit
evlenmemeyi düşünüyodum bi ara..bilemiyorum

Kuruyemis konusu ne kadar igrenc. Annesin sen ya anne. Ne bicim vicdan bu. Erkek cocuk kadar tas dussun kafaniza.
Ya kpss calis atan git ya da arastirma gorevlisi olmaya bak konu sahibi.

Kuruyemis konusu ne kadar igrenc. Annesin sen ya anne. Ne bicim vicdan bu. Erkek cocuk kadar tas dussun kafaniza.
Ya kpss calis atan git ya da arastirma gorevlisi olmaya bak konu sahibi.
kpss için şöyle otrup adam gbi çalışmam lazım annem başımın etiniyiyo girişe çalış die hem onu hem onu yap die kafa rahat değilki.hayırlısı olsun

Sevgilin bu lisedeki konuyu bilse nasıl karşılayacak birisi? Yani demek istediğim bunu başkalarıyla paylaşır mı? senin önüne çıkartır mı? Sevdiğin insanı da kaybetmeni istemem. Ciddiyseniz eğer..
Onun dışında ailenin tutumu cidden sinir bozucu, ama öldürmeyen acı güçlendirir derler ya o misal, sana da güç gelecek emin ol. Yarın öbür gün bir şeylerin üstesinden tek başına geldiğinde kimsenin söz hakkı olmayacak. Ben ailemden ayrı yaşamadım ama, annem ayrı yaşamış yıllarca, hafta içi başka hafta sonu başka işte çalışırdım istanbulda hemde diyordu. Sevgilin seni anlayışla karşılayacak olgunlukta bi adam değilse, lafını bile etme...

Bekaret olayına hiç takılmayın lütfen. Sizi siz yapan hiçbir şey eksilmedi emin olun. Bu asla bir değer ölçütü değil, her insan gibi başlı başına değerlisiniz zaten. Güçlü bir kadın olmak için öncelikle siz bu düşünceyi benimseyin ve değer algınızı yükseltmeye çalışın. Türkiyenin toplumsal ve kültürel yapısını göz önünde bulundurarak diyebilirim ki; bu konuda kimseye bir açıklama yapmayın. Kendi içinizde bu durumun muhasebesini yapıp kapatın bu konuyu, üzülmeye değmez.

İş konusuna gelince evdeki durumlara biraz kulaklarınızı tıkayın. Bu geçici bir süreç sonuçta. Çalışmak ve kpssye hazırlanmak birarada zor olabilir. Eğer kendinize güveniyorsanız ve bölümünüz atanmak için makul puanlardaysa kpssye odaklanın. Dağılmadan tek bir hedefe kitlenin olmazsa zaten diğer alternatifleri değerlendirirsiniz.

Bence erkek arkadaşınla konus, geçmiş bitmiş, eğer düzgün, seni seven , gerçekten değer veren bir insansa sorun etmeyecektir. Zaten öyle biri değilse evlenme

İyi de takmasaydın bunu konu etmezsin. Erkek arkadaşına dürüst ol, anlat belki normal karşılar. Bakire olmayan kızlar da evleniyorlar.

takmayan çok erkek var ...
zaten kımseyede bırsey acıklamak zorunda degılsın beden senın bedenın, gunah ayıp vs ben bunlara katılmıyorum ıstersen yaparsın bu kadar basıt kımseyede bırsey acıklamak zorunda degılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…