- Emoji Skoru
- 15.271
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
şu an yüksek lisansı ayrı şehirde yapıyorum ama burası küçük bi yer iş bulsam burda kalcam küçük şehir olunca iş zor bulunuyo.. teşekkür ederm cevabnz içinBen üniversiteye başladığımda yanlız yaşama geçiş yapmıştım
Okul bittikten sonrada evlenene kadar o şekilde devam etti
Yaklaşık 7-8 yıl yanlız yaşadım
Özelde iş bulur herşeyin idarelesine yönelirsen ve en önemlisi kendine güvenirsen yapabilirsin
Çok zor birşey değil
Başlarda illaki zorlanıyorsun zamanla dahada güçlenip kolayca hallediyorsun
İlk adım iş
Sonra güvenilir bir mahallede uygun fiyatlı ufak bir ev
İkinci el eşya
Gerisi kendiliğinden gelir
evet ne yazıkki bi maddi özgürlüğümü elime alsam gerisi yavas yavas gelcek deYalniz yasarsin da isin olursa yasarsin. Sevgiline de bi aciklama yapman gerekmiyo. O sana yapiyo mu ?
Baska bir sehire gidip yalniz yasam kurmak hicde kolay olmasa gerek.maddi gucun yeterli olmasi lazim.bunu ancak calisip para biriktirerek yapabilirsin yalniz yasamak ayni zamanda kolay degil.simdiki erkek arkadasin anlayissiz birisimi soylesen anlatsan basindan gecenleri durust bir sekilde yada kafanda ayrilma fikri vardiysa neden iki senedir berabersin onada yazik degilmi23 yaşındayım..ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum..öncelikle 2 yıllık bi ilişkim var nişanlanmak üzereyim ama şu var lisede bi ilişki yaşadım ve bakire değilim bunu sevgilim bilmio bende kandırmak istemiyorum bi bahane bulup ayrılcam muhtemelen..önce dürüst olup açıklarım belki kabul eder dedim ama hiç iyi şeyler hissetmiyorum sanki daha kötü olck..o yüzden ne kadar sevsem de ayrılcam..
kpss çalışıyorum yüksek lisans yapıyorum bi yandan da özel sektörde iş aryorum bulamadım henüz..ailem sağolsun destek çıkmıo annemn ağzından işbul dan başka cümle çıkmıo daha çok strese giriyorum abim söz konusu olunca herşey yapılır ben yapınca problem..bi kere babamdan kuruyemiş istedim alabilir misin dedim annem hemen abine bişeyler alcaz sen biraz geride dursan bişeyler istemesen ölür msün dedi orda o kadar zoruma gittiki gözlerim doldu bir değil iki değil sürekli abim ben hep aman para harcama ki ailede en tutumlu benim..bi iş bulsam kimseye minnet etmicem hatta ayrı bi şehirde bi düzn kurmayı çok istiyorum kendi ayakları üstünde duran yalnız yaşayan hiç evlenmemiş kimseye muhtaçlığı olmayan kadınlar varya onlara o kadar çok özeniyorumki..
Yaptığım hatadan dolayı evlilikten erkeklerden soğudum yoruldum artık..ailemden de soğudum farklı sorunlarda var yazamadm daha önceki konularda bahsetmiştm..o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin tek isteğim bu..farklı bi şehre nasıl gidebilirim ama onu bilmiyorum bi bahane olmalı bunun için aileme ben giidyorum diyip gidememki..varmı böyle yalnız yaşayan?
bu en küçük örnekti bi ara kafayı yicektm annem sayesinde..işte ailene bile yüksün bi yaştan sonra demekki..Kuruyemişle bile kıyaslanacak haldelerse ,ciddi batıyorsunuz gözlerine.
Cidden iş bulun.
Sevgiliniz de 2 yıl size o manada yaklaşmamışsa önem veriyordur bekarete,ayrılmak mantıklı gibi görünüyor.
tek hedefim buİş bul kaç kaç kaç diyorum
Öğrenim kredisi alıyormusunşu an yüksek lisansı ayrı şehirde yapıyorum ama burası küçük bi yer iş bulsam burda kalcam küçük şehir olunca iş zor bulunuyo.. teşekkür ederm cevabnz için
Kendisi takmıyorBekareti bu kadar takıyorsan neden ilk fırsatta yatağa girdin
O kadar önemli değil sen erkek arkadaşına söyle belki ayrılmazsınız ...
Ben aileme hep yük olduğum için çok iyi anlıyorum seni.bu en küçük örnekti bi ara kafayı yicektm annem sayesinde..işte ailene bile yüksün bi yaştan sonra demekki..
off hiç sormayın o kadar çok denedimki ayrılmayı ama barışmak istedi sürekli bende zaten seviyodum dayanamadımBaska bir sehire gidip yalniz yasam kurmak hicde kolay olmasa gerek.maddi gucun yeterli olmasi lazim.bunu ancak calisip para biriktirerek yapabilirsin yalniz yasamak ayni zamanda kolay degil.simdiki erkek arkadasin anlayissiz birisimi soylesen anlatsan basindan gecenleri durust bir sekilde yada kafanda ayrilma fikri vardiysa neden iki senedir berabersin onada yazik degilmi
18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum.
ama bağımsız ve güçlü bir kadın olmak sadece yalnız yaşamaktan geçmiyor,
önce kendine, bedenine, ruhuna, yaşanmışlıklarına saygı duymayı, bunlara saygı duymayacak insanları hayatından çıkarmayı öğrenmelisin, sonra kiminle ve nerede yaşarsan yaşa güçlü bir kadın olursun.
Bekaret hakkinda dusuncesi nedir bence iki senede bunu anlamis olmalisiniz.her turlu sey ipucu verebilir insana.hani nabiz olcme,bilmiyorum aile yapisi nasil? Durust olmakda her zaman fayda vardir ben sanmiyorum ki sizi seviyorsa cok eskiden yaptiginiz bu hatayi kabul etmesin.off hiç sormayın o kadar çok denedimki ayrılmayı ama barışmak istedi sürekli bende zaten seviyodum dayanamadımbilmiyorum ne tepki verir kestremiyorum belki anlatırım kararsızım..evet çalışıp para biriktirmem lazım..
Bekareti bu kadar takıyorsan neden ilk fırsatta yatağa girdin
O kadar önemli değil sen erkek arkadaşına söyle belki ayrılmazsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?