Aileden ayrı bi hayat..?

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.271
Puanlar
178
23 yaşındayım..ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum..öncelikle 2 yıllık bi ilişkim var nişanlanmak üzereyim ama şu var lisede bi ilişki yaşadım ve bakire değilim bunu sevgilim bilmio bende kandırmak istemiyorum bi bahane bulup ayrılcam muhtemelen..önce dürüst olup açıklarım belki kabul eder dedim ama hiç iyi şeyler hissetmiyorum sanki daha kötü olck..o yüzden ne kadar sevsem de ayrılcam..
kpss çalışıyorum yüksek lisans yapıyorum bi yandan da özel sektörde iş aryorum bulamadım henüz..ailem sağolsun destek çıkmıo annemn ağzından işbul dan başka cümle çıkmıo daha çok strese giriyorum abim söz konusu olunca herşey yapılır ben yapınca problem..bi kere babamdan kuruyemiş istedim alabilir misin dedim annem hemen abine bişeyler alcaz sen biraz geride dursan bişeyler istemesen ölür msün dedi orda o kadar zoruma gittiki gözlerim doldu bir değil iki değil sürekli abim ben hep aman para harcama ki ailede en tutumlu benim..bi iş bulsam kimseye minnet etmicem hatta ayrı bi şehirde bi düzn kurmayı çok istiyorum kendi ayakları üstünde duran yalnız yaşayan hiç evlenmemiş kimseye muhtaçlığı olmayan kadınlar varya onlara o kadar çok özeniyorumki..
Yaptığım hatadan dolayı evlilikten erkeklerden soğudum yoruldum artık..ailemden de soğudum farklı sorunlarda var yazamadm daha önceki konularda bahsetmiştm..o yüzden Allah kimseye muhtaç etmesin tek isteğim bu..farklı bi şehre nasıl gidebilirim ama onu bilmiyorum bi bahane olmalı bunun için aileme ben giidyorum diyip gidememki..varmı böyle yalnız yaşayan?

Ben üniversiteye başladığımda yanlız yaşama geçiş yapmıştım
Okul bittikten sonrada evlenene kadar o şekilde devam etti
Yaklaşık 7-8 yıl yanlız yaşadım
Özelde iş bulur herşeyin idarelesine yönelirsen ve en önemlisi kendine güvenirsen yapabilirsin
Çok zor birşey değil
Başlarda illaki zorlanıyorsun zamanla dahada güçlenip kolayca hallediyorsun
İlk adım iş
Sonra güvenilir bir mahallede uygun fiyatlı ufak bir ev
İkinci el eşya
Gerisi kendiliğinden gelir

şu an yüksek lisansı ayrı şehirde yapıyorum ama burası küçük bi yer iş bulsam burda kalcam küçük şehir olunca iş zor bulunuyo.. teşekkür ederm cevabnz için

Yalniz yasarsin da isin olursa yasarsin. Sevgiline de bi aciklama yapman gerekmiyo. O sana yapiyo mu ?
evet ne yazıkki bi maddi özgürlüğümü elime alsam gerisi yavas yavas gelcek de sevgilime şu yüzden açıklama düşündüm evlenince olay çıkmasındansa şimdi biter.

Baska bir sehire gidip yalniz yasam kurmak hicde kolay olmasa gerek.maddi gucun yeterli olmasi lazim.bunu ancak calisip para biriktirerek yapabilirsin yalniz yasamak ayni zamanda kolay degil.simdiki erkek arkadasin anlayissiz birisimi soylesen anlatsan basindan gecenleri durust bir sekilde yada kafanda ayrilma fikri vardiysa neden iki senedir berabersin onada yazik degilmi

18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum.
ama bağımsız ve güçlü bir kadın olmak sadece yalnız yaşamaktan geçmiyor,
önce kendine, bedenine, ruhuna, yaşanmışlıklarına saygı duymayı, bunlara saygı duymayacak insanları hayatından çıkarmayı öğrenmelisin, sonra kiminle ve nerede yaşarsan yaşa güçlü bir kadın olursun.

Kuruyemişle bile kıyaslanacak haldelerse ,ciddi batıyorsunuz gözlerine.
Cidden iş bulun.
Sevgiliniz de 2 yıl size o manada yaklaşmamışsa önem veriyordur bekarete,ayrılmak mantıklı gibi görünüyor.
bu en küçük örnekti bi ara kafayı yicektm annem sayesinde..işte ailene bile yüksün bi yaştan sonra demekki..

Bekareti bu kadar takıyorsan neden ilk fırsatta yatağa girdin

O kadar önemli değil sen erkek arkadaşına söyle belki ayrılmazsınız ...

şu an yüksek lisansı ayrı şehirde yapıyorum ama burası küçük bi yer iş bulsam burda kalcam küçük şehir olunca iş zor bulunuyo.. teşekkür ederm cevabnz için
Öğrenim kredisi alıyormusun
Kendi alanında olmasa bile part time bir işe gir

Kendisi takmıyor
Sevgilisinin takacağını düşünüyor
Yalan söyleyip başka çözümlere gitmesindense dürüst davranıp gerekirse ayrılması daha doğru

bu en küçük örnekti bi ara kafayı yicektm annem sayesinde..işte ailene bile yüksün bi yaştan sonra demekki..
Ben aileme hep yük olduğum için çok iyi anlıyorum seni.
Bizde ablama da yapılamadı bir şey,bana da.
Ben isteyemedim de çünkü biliyordum yoktu.
Üniversiteye gittim,çalıştım,okudum,evlendim,hepsi kendi paramla oldu,çok şükür rabbime.
Ne yaptım nasıl yaptım,çok zordu,ama yaptım.
Kötülüğe bulaşmadan ,yoksa yemeden,varsa biriktirerek vs.
Ailenizi suçlamayın artık,yaşınızı bilmiyorum ama ben 17den beri böyleyim,şimdi yaş 35.

off hiç sormayın o kadar çok denedimki ayrılmayı ama barışmak istedi sürekli bende zaten seviyodum dayanamadım bilmiyorum ne tepki verir kestremiyorum belki anlatırım kararsızım..evet çalışıp para biriktirmem lazım..

şimdi bu insanla evlenrsek ve bu konuya önem veren biriyse sonu boşanma olur o zaman sevglyken konusmam gerek ama ona da inanın gücüm kalmadı bu düzenden bıktım direkt kötü olan sen oluyosun kimse noldu nasıl bunları yaşadın neden yaşadın demiyo düştüysen herkes tekme atıyo eğer durum kötüye giderse o da bana hakaret edicek fln gücüm yok artık..ne aileme ne bi erkeğe bağlı kalmak istemiyorum bi maddi özgürlüğümü elime alsam en azndan biraz olsun kafam rahatlıcak.

Bekaret hakkinda dusuncesi nedir bence iki senede bunu anlamis olmalisiniz.her turlu sey ipucu verebilir insana.hani nabiz olcme,bilmiyorum aile yapisi nasil? Durust olmakda her zaman fayda vardir ben sanmiyorum ki sizi seviyorsa cok eskiden yaptiginiz bu hatayi kabul etmesin.

ilk fırsatta derken pardon? bunu yaşadgmda lisedeydim o zamanlar küçüktüm kimse bana oturup neyn nolduğunu anlatmadı bunun bi suç olduğunu yani herkesn bu kadar etiketlcgni bilmiyodum..bekareti ben takmıyorum evet belki hata ben yaptım pişmanım Allahla benim aramda bu.bi erkeğe bunu söylemek bende istemiyorum ama erkekler takıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…