• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede ilk gelin mi son gelin mi

Meybuz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
607
943
53
Meraba arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyodum bende bi konu açayım dedim benim eşim 3 erkek kardeş ben ilk gelindim diğerlerinde evlendi kaynanam küçük gelinle altlı üstlü oturuyo sürekli onları ayırıyo benim de alıngan bi yapım var nasıl davrannalıyım??

Yeter ki derdin bu olsun. Sen kadir gecesi doğmuşsun kızım. Ne kadar uzak o kadar iui, bırak seni aramasın, bırak beklenti içerisinde olmasın. Kafan rahat olur. Sen yine saygıda kusur etme yap ama mesafeli ol. Ilk gelin 1 - 0 öndedir 😂

Benim esim de 2 erkek kardes. Ben de son gelinim 😃. Eltimle kayinvalidem cok hasir nesirler. Kayinvalidem eltim sessiz oldugu icin ona surekli laf carpar. Evleri de birbirine yakin. Cocuklari gorme bahanesiyle her gun orda.
Benim evim baya uzak. Bir de ben eltime gore daha disliyim. Bana sesini cikarmaz, cikarsa da hic altta kalmam.

Bu durum ilk ve ya son gelin olmakla alakali birsey degil. Tamamen yapi meselesi ve esinin senin arkanda durup durmamasiyla ilgili.

Meraba arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyodum bende bi konu açayım dedim benim eşim 3 erkek kardeş ben ilk gelindim diğerlerinde evlendi kaynanam küçük gelinle altlı üstlü oturuyo sürekli onları ayırıyo benim de alıngan bi yapım var nasıl davrannalıyım??
Sürekli seni aramadigi için sukretmelisin

Yanlış anlaşılmışım aramıyo değil ayırıyo yani artık adımı söyleyeceği zaman bile hepsinin adını sayıyo yaşlıda değil yani daha 55 yaşında

Zaten r
Benim esim de 2 erkek kardes. Ben de son gelinim 😃. Eltimle kayinvalidem cok hasir nesirler. Kayinvalidem eltim sessiz oldugu icin ona surekli laf carpar. Evleri de birbirine yakin. Cocuklari gorme bahanesiyle her gun orda.
Benim evim baya uzak. Bir de ben eltime gore daha disliyim. Bana sesini cikarmaz, cikarsa da hic altta kalmam.

Bu durum ilk ve ya son gelin olmakla alakali birsey degil. Tamamen yapi meselesi ve esinin senin arkanda durup durmamasiyla ilgili.
Bende laf söyleyemem kızdığımda ama biraz suratımı düşürürüm zaten kayınvalidem direk bi şey söylemez dolaylı yoldan anlatır eşimde biraz annesine düşkün

Back
X