Ailece yurtdışı dil eğitimine gidilir mi

corcina1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
108
28
Merhabalar, 14 ve 8 yaşında iki çocuk eşim ve ben birlikte yurt dışında 2 aylığına bir apart daire kiralayıp ailece dil eğitimi almak gibi bir hayalim var. Acaba böyle bişey mümkün mü. Amacım çocuk çocuk hap birlikte dil öğrenmek. Bu konuda tavsiye ve fikirlerinizi tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.

Merhaba
Benim nacizane fikrim sıfırdan başlayacaksanız 2 aylık süre yeterli olmaz. Tabi hangi dil olduğu da, hangi ülke olduğu da farkeder ama benim fikrim 2 kur bitirip sonra yurtdışına kursa gelip ilerletip pratik yapma imkanınız olur yönünde.

2 ay dil ogrenmek ya da gelistirmek icin cok az bir sure. En az 6 ay olmali bence. Avrupa ulkeleriyse soz konusu 2 ay icin geçici oturum vereceklerini dusunmuyorum. Eger vizesiz 3 ay kalabileceginiz ulkelerdense 2 ay farklilik olarak degerlendirebilirsiniz tabi

Merhabalar, 14 ve 8 yaşında iki çocuk eşim ve ben birlikte yurt dışında 2 aylığına bir apart daire kiralayıp ailece dil eğitimi almak gibi bir hayalim var. Acaba böyle bişey mümkün mü. Amacım çocuk çocuk hap birlikte dil öğrenmek. Bu konuda tavsiye ve fikirlerinizi tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.
Temeliniz varsa süper olur

Halk eğitim ücretsiz veriyor dil eğitimini, hızlı öğrenim diyorsan 2,5 - 3 aylık paketler var, temel bilgin varsa yeterli olur, tabii ihtiyacını giderecek seviyede, ne nerede nasıl giderim adın ne vs, ama sıfırdan başlayacaksan, yok ben diyalog kurmak istiyorum insanlarla diyorsan 6 ay paketini kullanman gerekecektir.

Dolar euro böyleyken gerçekten çok pahalıya gelir.Bir de yurtdışına dil öğrenmeye gidenler genelde yabancıların evinde falan kalmaya çalışır siz ailece orda olunca burada dil kursuna gitmekten farkınız kalmayacak zaten bir arada hep birbirinizle türkçe konuşacaksınız.

X