Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar arkadaşım adına size yazıcam arkadaşım 16 yaşında erkek sadece arkadaşım yanlış anlaşılmasın
Arkadaşımı ailesinde hiçbiri istemiyo annesi babası abisi falan kimse istemiyo yani istenmeyen çocuk ve babasından küçüklükten beri şiddet görüyor babası döverken abileri dur bende döviyim falan diyolarmış babası evde arkadaşımı istemiyo daha öncede istanbula yollamış orda oku demiş amcasının yanında kalmış 2 hafta falan sonra babasını ikna etmiş ve geri gelmiş bu seferde hala şiddet görüyor babasından ve babası istemiyo sülalede arkadaşımı seven bi dedesi var o da tokatta yaşıyor babası onun yanına gönericekmiş o da gitmek istemiyor sevgilisi falan da var onu bırakmak istemiyor bizimle kalmak için evden kaçmayı düşünüyor ama bana mantıklı helmiyor ve zor tutuyorum daha mantıklı birşeyler düşünüyorum ve buraya yazıyorum lütfen yazın birşeyler
Abi kim nasıl kalcak nesi oluyor bu abi? İkna et polise gitsin başına bi iş gelmeden devlet güvencesi altına girsindedim kaç kere ama istemiyo babam o benim diyo dövseda sevsede şimdi bi abinin yanında kalack bakalım noluvak hayırlısı