Aile yüzünden boşanıyoruz

Yoo gayet de millete duracaklari yeri soylemeyen kocanız yüzünden bitmis

Sorun ailesi değil, eşiniz.
Eşiniz sizin arkanızda durup ailesine karşı ezdirmeseydi boşanmazdınız.
Dengeyi sağlayamayan eşiyle ailesi arasındaki köprüyü sağlam inşa etmeyen eşiniz.
Size rezil davranan eşiniz.
Onlarda eşiniz sınır çizmediği için hadsizliği alıp yürümüşler.
Ayrıca şunu anlamıyorum, kusura bakmayın ama soracağım. Eşinizle evlenmeye karar vermeden önce size kim bakıyordu? Kim harçlığınızı veriyor, kim kazağınızı geceliğinizi falan alıyordu? Adet bile olsa bunlar çok itici hesaplar bana göre. Evleniyoruz diye karşı taraf içimizdeki çamaşıra kadar almak zorunda değil bence.

Bu konularda hep şunu merakediyorum. Görücü usulü demek aileler uygun gençlerde tanışsın anlaşırlarsa evlenirler diye birinin aracı olması değil mi? Bu kadar zıt 2 aileyi kim bir araya getirdi?

Aynı yoldan farklı imtihanlarla geçmiş biri olarak söylüyorum,boşan demek çok kolay,bı erkek ailesinin adıyla hareket ediyorsa ondan bı halt olmaz,ortada çocuk yokken kaç kurtar kendini,ben hata yaptım değişmesini bekledim üzerine birde çocuk eklendi,eşinin ailesinden ayrı düşmesi için güzel bi kazık yemesi lazım ki seni evini benimsesin,kimsede evliliğinden vazgecebilecek derecede bağımlı oğluna gerçek yüzünü göstermez,normal bı evliligin oturması bile seneler alırken ailenin karıştığı bı evlilik seneler gecsede oturmuyor,hatanın neresinden dönersen kârdır

Ailesi sadece ilgisizdi nişan döneminde eşim hiç karışmalarına izin vermezdi zaten evlenince belli ettiler

Ailesi sadece ilgisizdi nişan döneminde eşim hiç karışmalarına izin vermezdi zaten evlenince belli ettiler
Eve gidin çilingir çağırın, eşyalarınızın hepsini alın ve annenize dönüp dava açın.

Bence eşin de iyi değil boşan böyle hayat olmaz

Eşinizin kumandayla yönetilmesi değil de kumandaya basana kızıyorsunuz.
Tek sorun buysa terapi ile belki fark eder.
Başka sorunlar da varsa topuklayın

Oğulları iş yuzünden çok mutsuzsa bağlasınlar maaş o da çalışmasın. Lafa bak ,altın bozdur kocanı işe gönderme. Aslinda kendi iyi olan adamin yaptıkları da ayrı bir mesele. Kusura bakmayın eşinizde karakter sıfır ailesi zaten ayri değişik ,çocuğunuz da yok ne demeye çekeceksiniz bunları

Esiniz adam degil,henüz cocuk, ailesi ne derse onu yapan insandan es olmaz ,bosankn cocuk falan olmadan ,gecmis olsun

Aynen diyorum zaten ailesini sustursa konu buralara gelmez ama eşim onlar ne derse etkileniyor ailesi çok cahil çok fena ama eşimde buna göz yumuyor
Göz yummuyor. Onlara inanıyor. Seni en iyi tanıyan o. Demek ki iyi dir diye değil. Sadece siz öyle zannediyordunuz siz onu taniyamamisssiniz. Yol yakinken ve hazır bu durumdayken helede çocuk yokken bitirin. Bazıları sırf her dediği olsun diye çocuğundan vazgeçmiyor diye çocuk yapıp tehdit ediyor. Herkes benim dediğim olsun der. Ters olan terstir. Düzelir demeyin bazı insanlarin yanlışı bazı insanların dogrusundan çok güçlü.

Yine bir eşim çok iyi ama ailesi beter vs konusu.

Kardeşim kocan iyi biri değil aksine kötü biri. Ayrılmaman hata olur.

Bir arkadaşım anlatmıştı sizin düğün ona benzemiş. Adamın borcu varmış, sırf para için bı kızla evlenmiş, takilan paraları ailece toplamışlar. Sonra anlaşamıyoruz diye kızı evden atmışlar.

Demek ki eşiniz sadece para için düğün yapmış, sizi seven ve isteyen yok şuanda.

Ama evlilikte uzaktan sevmek olmuyor. Erkekler de etmek için bin takla atarlar. Sonra nasıl olsa bana bağlı ne dersem beni bırakmaz. Bana gelecek çünkü adam gerekeni vermiş ki bu kadar cesaretli ve korkmuyor. Ben son ana kadar bile deneyen kişileri biliyorum. Korkutmak için.

Aslında varda insanlar görmemezlikten ve duymamazlıktan geliyor. Düzelir diye pek durmuyorlar üstünde oysaki herşey ortada. Zaten konu sahibi demiş. Ne bir ziyaret ne bir hediye felan. Hayırlısı olsun inşallah

Öncelikle unutmadan ilk cumleleriizden birine yorum yapayım dedim

Ne alaka kayinailesinin size harçlık vermesi ?
Kendimi aşağılanmış hissederim ne münasebet harçlık verecek çocuk muyuz yetersiz miyiz biz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…