Aile yüzünden boşanıyoruz

Aynen göz korkutmaya çalışıyordu ama ben sıkıldım

Bak gülüm. Nikah kiymet bilenin gözünde aslinda o kadar önemli birseydir ki. Nikah al istedigin gibi ez, kullan demek degildir. Hepimizim ailes8 kendine özel ve has. Maddi konulari gectim: Manevi olarak aileyi yaninda bilmek cok önemli. Onlar yapici olmak yerine yikmak pesindeler. Madem annesi oglu ile yasamak istiyordu niye evlenmesine karsi cikmadi..oturtsun bütün gün dizinin dibinde esinizde eteginin bir ucundan tutsun tövbe estragfurullah. Seninde tek bir hayatin, tek bir canin var. Kimse icin cöpe atma. Fedakarlik yapmak baska, kendini yok saymak baska.

Burada eşinin sorunu şu ailen ve senin arandaki dengeyi kuramamış. ailesinin senin üstüne gelmesine izin vermiş. Üzüldüm her şey gönlünce olsun

Git dilenci coluk cocuk sevindir. Altinlarini al kocaya tekmeyi bas. Zaten kanunlarfa kayinvalideyle oturtmak zorla bosanma sebebi.

Bu yüzden bitsin istiyorum herkes yapma zamanla düzelir diyor ama umudum yok
Bana da demişler di , 1.5 yıl oldu düzelmiyor
Zamanla olaylar karşısında birbirinizin ne tepkiler verdiğini öğreniyorsunuz
Belki ailesinin gerçek yüzünü görür de bi tık akli başına gelir daha iyi olur ama bitmiyor ya ben düzeltemedim

Şimdiye kadar maddi yada manevi desteği olmadı bana ailesinin ara bozmaktan laf vurmaktan başka hep ben sustuğum için bugüne kadar geldik zaten ama olan bana oluyor

Şuan eşimle konuşmuyoruz zaten düşünmesi kafa toplaması lazımmış ben sana msj atarım dedi böyle gördükçe daha çok sinir oluyorum herkes şaşırıyor nasıl bu kadar değişti diye çok severdi dediğimi yapar mutlu ederdi işler değişti artık

Afedersin ama sefil ve işe yaramaz bir kocan varmış. Henüz çocuğun da yokken boşanman isabetli karar olmuş. Boyle evliliklerin düzeldigini görmedim. Artık bir klasik oldu ezik, eşine sahip çıkmayan kocalar ve onların görgüsüz aileleri hep aynı sorun.

Ne yazık ki öyle evlenince aileleri kıymete biniyor normalde adam yerine koymazlar eşimi

Ne yazık ki öyle evlenince aileleri kıymete biniyor normalde adam yerine koymazlar eşimi
Evlenmeden önce anlayamadıniz mi ya da ailesi vs hiç aklınıza takılan bir şey olmadı mı flört doneminde filan? Birden bire evlenince mı değişti bu konulardaki tavırları? Yanlis anlamayın acaba evlilikten önce anlaşılmıyor mu diye soruyorum çünkü o kadar çok sorun oluyor ki bu konular son zamanlarda kk'da.

sakın geri dönmeyin eğer giderseniz daha beter olur
nefret ediyorum böyle insanlık dışı mahluklardan

Eşin arkadan durmamış, düzeleceğini de düşünmüyorum düzelselerde gösteriş için düzelir eski haline döner bir süre sonra.
Kaybedecek bir şeyin yok çocukta yok bir daha görmezsin ne onu ne ailesini.
Hep diyorum keşke bir düğme yada bir özellik olsa evleneceğimiz insanları ve aileleri önceden tanıyabilsek, ne olduklarını bilsek ama böyle bir şeyimiz yok maalesef.
Hakkın olan her şeyi iste bırakma onlara.

Allah kurtarmış .. Geçmiş olsun

Üzerine düşme derim bırak ne hali varsa görsün,
Kafa toplayacakmış paşa hazretleri ne yaşadın da düşünüyorsun o kadar
Yemiyosa evlenmeyecektin, adam olsunlar önce

Ben anlamadım evlenmeden önce, çok ilgiliydi iyiydi bana karşı aynı evin içine girince değişti

Bi konu şöyle başladı mı gerisi gelmiyor bende okuyamıyorum kusura bakma. Nişanlıyken ne harçlık ne takı bir şey yapmadılar. Çok çirkin. Sonrasında belli ki sizi üzmüşler de maddiyat bambaşka.

Ben anlamadım evlenmeden önce, çok ilgiliydi iyiydi bana karşı aynı evin içine girince değişti
Ne kötü bir şey yahu, neye göre bilip evlenecegiz bu durumda. Böyle kişilerden Allah korusun ne yapalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…