Merhaba 6 aydır evliyim . Evliliğimde ufak tefek bazı problemler var aşılmayacak boyutta değil . Karşılıklı iletişim bozukluğu ve anlayış eksikliği bıkkınlık tarzı ilerleyip saygısızlığa kadar ilerliyor . Sonrasında kavgalar kötü sözler sonra muhatap olmama durulma ve beraber uyuyup tekrar anlaşamamaya devam etme gibi bir kısır döngüye girdi . Boşanmayı ilk hedefim olarak görmüyorum. Ama elbette elimden geleni yaptıktan sonra sonuç alamazsam boşanma cesareti gösterebilecek düzeyde ve güçteyim .
Öncelikle nefsimizi terbiye etmek istiyorum .
Bu konu ve daha önceki konu başlıklarım ile ilgili kitap önerisi veya aktivite önerisi olan var mı ? Öncelikle tek başıma sonrasında duruma göre eşim ile birlikte çift terapistinden destek almak istiyorum . Özellikle birebir tercihim online olacaktır . Eşim ile ise yüz yüze gitmek isterim eğer aşamayacağımı düşünürsem. Önerilerinizi bekliyorum
Öncelikle nefsimizi terbiye etmek istiyorum .
Bu konu ve daha önceki konu başlıklarım ile ilgili kitap önerisi veya aktivite önerisi olan var mı ? Öncelikle tek başıma sonrasında duruma göre eşim ile birlikte çift terapistinden destek almak istiyorum . Özellikle birebir tercihim online olacaktır . Eşim ile ise yüz yüze gitmek isterim eğer aşamayacağımı düşünürsem. Önerilerinizi bekliyorum