• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile terapisti/psikolog/psikiyatr

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.353
71.573
798
40
kızlar merhabalar,
ankarada bu konuda yardım alabileceğim nereler var acaba?
devlet hastanelerinde bu hizmet veriliyor mu
özele verecek kadar maddi durumumuz iyi değil ama bir an önce psikolojik yardım almazsam aklımı kaybedeceğimi düşünmeye başladım,çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum kendimi :(

ankara üni tıp fakültesi psikiyatri bölümüne randevu alarak gidebilirsin normal asistanlar sanrıım ucretsız hocalar ucretli...

Neredeyse psikiyatri bölümü olmayan devlet hastanesi yok.O yüzden istediğiniz hastaneden önce psikiyatri bölümünden randevu almanız yeterli.Sonra gerekirse psikiyatr sizi psikologa yönlendiriyor zaten yine hastane içerisindeki.

Merhaba son 1 yıldır eşımle bırlıkte ankarada psikologa gıdıyoruz ve cok faydasını gördük ilişkimiz düzene gırdı artık çankaya bahçelievlerde hocamızın yerı istersenız ıletısım bılgılerını verebılırım ....danısanlarıyla kendısı gorusup uzmanlık alanıysa eger randevu verıyor.ucretıde dıger hocalara kıyasla cok uygundu umarım memnun kalırsınız hepınıze acil şifalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X