- 27 Mart 2019
- 29.708
- 108.193
- 598
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Biliyor musun kazenin lafını jesHerkesin bir derdi var durur içerisinde durur içerisinde.
Keske uygun elbisem olsa ama yok en fazla yazlik elbiselerim uzerine hirka falan ayarlayabilirim o da olmaz heralde :) gömlek etek yapabilirim sadece ben abarti olur diye düşünmüştüm ama öyle degilmis sizler sayesinde ikna oldum:)Gömlek etek yada sade bir elbise yada tunik kumaş pantalon
Evet her bdv olmayan konuya yazıyorum. Amme hizmetiSanki bir kaç gün önce baska konuya aynı seyi yazmıştın benimde aklıma bu geldi
Ama merak ediyorum kazen ne der böyle konulara deyip gidiyorsunEvet her bdv olmayan konuya yazıyorum. Amme hizmeti
Haha bende tam bunu dedim kazen ne diyorYOk valla ne demiş ?
Keske uygun elbisem olsa ama yok en fazla yazlik elbiselerim uzerine hirka falan ayarlayabilirim o da olmaz heralde :) gömlek etek yapabilirim sadece ben abarti olur diye düşünmüştüm ama öyle degilmis sizler sayesinde ikna oldum:)
Kazenin etiket bildirimi kapalı görmez ki
Ben yeniyim bir haftadır burdayım üyeligim bir yılı aşmış olmasına rağmen bazen nick yazıyorlar nasıl oluyor deneyim dedim oda oldu ama.ylalnis kişiye olduKazenin etiket bildirimi kapalı görmez ki
Hic bilemedim ki. Etek de öyle resmi klasik şeyler değil. Günlük giydigim eteklerden . Ama bakalımgömlek etek de çok resmi olmaz mı ki? iş görüşmesi degil ki bu ...bence kot pantolon daha uygun yada kalın kumaş pantolonlar var onlar daha iyi olur sanki ...üste de kazak da olur gömlekde
Çok teşekkürlerNe giyince kendimizi emanet hissetmezseniz ne içinde rahat olacaksanız onu giyin
Yani hayatında elbiseyi sadece kuzen düğününde giyen bitişi elbise ile rahat edemez örneğin
Yine evde Başka kim olacak ikram yapılacak bunlarda senin rolün ne olacak bu da önemli
Yani mini etek kocaman topuklu bir ayakkabı ile ben çay servisi yapmaya korkarım ama çok rahat yapacak dünya kadar kadın var
Siz olun ne çok paspal yani birden kapı çalmış gibi ne de çok şık ve süslü olmayın
Mutluluklar
Bence olmaz ama rahat edemem diyorsanız hafif bol keten veya kumas tarzi pantolon giyebilirsiniz benceEtek abartı olmaz değil mi
TeşekkürlerBence olmaz ama rahat edemem diyorsanız hafif bol keten veya kumas tarzi pantolon giyebilirsiniz bence
Vay senin cerrahpaşa içmem suyundan içmemHerkesin bir derdi var durur içerisinde durur içerisinde.
Hic bilemedim ki. Etek de öyle resmi klasik şeyler değil. Günlük giydigim eteklerden . Ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?