- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Böyle günler için etek daha uygun sanki, bence etek gömlekErkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler. Ne giyeceğim konusunda çok kararsızım. Bu konuda yardim edecek kimse de yok etrafımda. Sizce nasıl giyinmeliyim? Aklıma gömlek pantalon , etek gömlek fikirleri geldi ama bilemedim. ( bu arada tesettürlü değilim). Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bu dert değil ki?Erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler. Ne giyeceğim konusunda çok kararsızım. Bu konuda yardim edecek kimse de yok etrafımda. Sizce nasıl giyinmeliyim? Aklıma gömlek pantalon , etek gömlek fikirleri geldi ama bilemedim. ( bu arada tesettürlü değilim). Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Böyle günler için etek daha uygun sanki, bence etek gömlek
Abartı olur diye çekiniyorum abartı olmaz değil miBöyle günler için etek daha uygun sanki, bence etek gömlek
Herkesin bir derdi var durur içerisinde durur içerisinde.Bu dert değil ki?Kazen yanlış yere açılan konularla ilgili bir şey yazmıştı o geldi aklıma
Etek abartı olmaz değil miCok abarti olmadan gayet şık tatlı bir buluz veya kazak altina kumaş veya keten bir pantolon olabilir yada etek kot pantol bilemedim ama hafif doğal makyaj bir iki taki tamamdır
Hayır abartı olmaz, eteklerle aranız çok iyi değil büyük ihtimalle, o yüzden size abartı geliyorAbartı olur diye çekiniyorum abartı olmaz değil mi
Elbise çok fazla kaçar diye düşündüm ben de . Bu mevsime uygun elbisem de yok.Bende yakın zamanda elbise giymiştim pant etek çok resmi görünüyor bence :)
Olabilir çok teşekkür ederim:)Hayır abartı olmaz, eteklerle aranız çok iyi değil büyük ihtimalle, o yüzden size abartı geliyor
Bu mevsime uygun elbisem yok gibi. Kisa kollu elbisem falan var da bilemedim abartı mı olur diye. Yazin olsa duz yazlik elbise daha iyi olabilirdi sanki.Ben havalar güzelken elbise giymiştim. Elbise giyseniz daha mı hoş olur.
Etek giymeyi severim ama cok sık giymem ben de. Benim de o tarz bi gömlegim var öyle bir kombin dusundum elbisem yok mevsime uygun. Etek mi giysem abarti mı olur diye bilemedim :)Etek giymeyi pek sevmem, o yüzden sadece beni istemeye geldiklerinde etek giymiştim. Tanışmada pantalon ve uçuş uçuş kolsuz gömlek tarzı birşey giymiştim
Abartı olmaz neden olsun ki, gün sizin gününüz kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz oyle giyininEtek giymeyi severim ama cok sık giymem ben de. Benim de o tarz bi gömlegim var öyle bir kombin dusundum elbisem yok mevsime uygun. Etek mi giysem abarti mı olur diye bilemedim :)
Sanki bir kaç gün önce baska konuya aynı seyi yazmıştın benimde aklıma bu geldiBu dert değil ki?Kazen yanlış yere açılan konularla ilgili bir şey yazmıştı o geldi aklıma
Çok teşekkür ederim :)Abartı olmaz neden olsun ki, gün sizin gününüz kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz oyle giyinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?