Aile sorunları yüzünden kuzenimi kaybettm :(

buket2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
91
0
36
Eskişehir
Abim nisanlanıp ayrıldıktan sonra aile içi sorunlar yasadık. amcamlarla tartıstık ve görüsmüyoruz. Amcamın kızıyla o kadar yakındık ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. kız kardesim olmadığı için çok yakın hissederdim kendimi. fırsat buldukça bulusur her seyimi anlatırdım. o da aynı sekilde. ama aile sorunları bizimde aramızı açtı yani biz hiç konusmadık o olaylardan sonra ve bu aralar keske o olsaydı yazda geldi söyle yapardık böyle yapardık diye düsünüp çok üzülüyorum. en kötüsüde ikimizin su an yaptığı, paylastığı, konustuğu seylerin her sey normale döndükten sonra anlamını yitirecek olması. kendi hayatlarımıza yoğunlasıp birbirimizden uzaklasmıs iki yabancıya dönüsecek olmamız. ikimize bunu hiç yakıstıramıyorum. çünkü en yakın arkadasım kardesim ablam sırdasım her seyimdi. içimden biseyler kopuyo düsündükçe. inanın abartmıyorum o kadar bağlıydık ki onunla konusmamaya alısamıyorum. bugün kandil (hepinizin kandili mübarek olsun) netten yazdı konustuk çok mutlu oldum o da özledm dedi ama özellikle ailelerimizin duymamasını söyledik. sadece gizli gizli telefondan netten falan konusabileceğiz. o kadar çok koyuyor ki böyle olması. en masum ikimizdik bu olayda ama en çok zarar gören de biz olduk. artık onunla sadece böyle gizli saklı kısıtlı görüsebilmek beni çok üzüyor. sürekli ağlamak geliyor içimden. aile içi bir olay olduğu için herkeslede paylasamıyorum. o yüzden buraya yazmak geldi içimden. içimi dökmek istedim. çünkü kaç aydır hatırlamamya çalısmaktan çok kötü oldum artık

Simdilik böyle devam edin yani kan davası yokya aileler arasında illaki duzelicektir.
Buarada abiniz bu kizlami ayrıldı ? Aile arasındaki küslük bu yuzdenmi?

Her ailede olur inanın yapicak bisey yok,Allah yardımcınız olsun

sizi çok iyi anlıyorum benim babamla amcamda görüşmediği için maalesef kuzenlerde görüşmüyor amcamın oğlu kızı hep evlendi ama biz çağrılmadık ben 5 yıllık evliyim hiçbir zaman evime bile gelmediler.
facebooktan bile hayırlı olsun diyemedim.
büyüklerin sucunu ne yazıkki küçükler çekiyor.
siz yine gizlide olsa görüşüyorsunuz bizler onu bile yapamıyoruz öyle duruma geldikki yolda görsek birbirimizi slm vermeyiz.
yinede çok üzülmeyin evli değilsiniz sanırım birgün evlendiğinizde kimle görüşeceğinize aileniz karışmaz ve sizde ablam arkadaşım canım dediğiniz kişiyle evinizde rahat rahat görüşürsünüz.
benden size tavsiye siz aranızın açılmasına izin vermeyin ne olursa olsun kan bağınızı devam ettirin.
umarım aile içindede sorun kalmaz eski güzel günlerinize dönersiniz.

Hayır onların yakınlığı olan baska bi kızdı. umarm yakın bi zamanda düzelir. tesekkür ederim...

sizede üzüldüm anlayabildiğim için... umarım sizinde aranızdaki samimiyet tekrar kurulur. tavsiyenizi dinleyeceğim, umarım sizinde aranızdaki bu küslük düzelir...

Son düzenleme:
bizde yaşadık bu sorunu,biz bir evin içinde büyüdük,kardeş gibi.babama baba derlerdi.amcamla babamın arası bozuldu,babam bize aksettirmedi ama amcamlar ne dedilerse çocuklar bizden kaçmaya başladı.baba dedikleri babamın yüzüne bakmadılar.hepimiz evlendik.birbirimizin düğünlerini görmedik.hep rüyalarıma girerlerdi.hala da öyle.şimdi görüşülmeye başlandı ama kesinlikle eskisi gibi değil

benim babamla amcamda küslerdi fakat hep babam bize kuzenlerimize küsmememizi onların suçunun olmadığını söylerdi. amcamda kuzenlerime aynı şekilde. biz hiç kopmadık kuzenler bize gelir biz onlara giderdik sadece anne babalar görüşmezdi. iyiki bizide kışkırtıp küstürmemişler çünkü hem kuzenimi hemde babamı kaybettim.

benim amcamla yengemler cok büyük bi kavgadan sonra yaklasik 25 yillik evliliiklerini kötü bir sekilde bitirdiler.
Amcamin kizi benden 3 yas büyük ve sizinde anlattiginiz gibi, biz birbirimize o kadar bagliydik ki anlatamam...Ablam canim herseyim öz ablam olsa bu kadar severmiydim bilemiyorum.
Dogal olarak ayriliktan sonra Cocuklar annelerini tuttu. Amcam cocuklarina düsman oldu, cocuklarda babalarina.
Ondan sonra diger amcam babaannem falan torunlarini yegenlerini sildiler..cok yazik ettiler.

ALLAHIMA BIN SÜKÜR, Ablamla kopmadik. Bütün aile bize tavir aliyor onlarla görüsüyoruz diye.
sözlendim sözüme cagiramadim ablami, o kadar agladimki anlatamam, ama amcam onlar gelirse ben ortaligi dagitirim falan deyince, babama kiyamadim..sonucta kardesi.

Herneyse fazla detaya girmeyim. Anlayacaginiz birtek sizin ailenizde olan seyler degil...

Insallah hersey düzelir, birbirinizden kopmamaya calisin.
Bulussaniz kimseye söylemeden ne olacak ki..

**işte bende hiçbir seyin eskisi gibi olamayacağına üzülüyorum.. biraz geç olmus belki ama görüsmeye baslamanız ne güzel :)
**benim ailemde kuzenimle görüsmeme tepki göstermez ama halalarımdan dolayı falan ortalık karısabilir... çok sanslıymıssınız...
**bizimde 4 yas var ve bende kopmamaya çalısacağım...

Son düzenleme:
aile içinde olur böyle tatsızlıklar...
zamanla düzelecektir elbette...
kuzeninle durumuna üzüldüm..
anlıyorum seni..
benimde var amcamın kızları kardeş gibiyiz bizde...
bende olsam çok üzülürdüm...
şimdilik bi süre daha böyle devam edin zaten zamanla düzelir..
bi de aslında sizin görüşmenize neden engel olsun ki onlar kardeş siz kuzensiniz...
bizdede olurdu arada böyle davalar ama çocuıklar karıştırılmazdı..
babamla amcam küs olsada biz gider gelirdik annemle kardeşlerimle...
kızlar yengem flnda bize gelirdi...

evet bi süre böyle devam etmemiz sart sanırım keske hiç yasanmasaydı ama... umarım sizin aranız hiç bozulmaz. kıymetini bilin. :)

bizim ailede de oluyor böyle küslükler ama biz kuzenler küsmeyiz görüşürüz konuşuruz
keşke aile içindeböyle küslükler olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…