- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Kahve için yemeğe lüzum yok. Akışına bırak. Annenler rahat olsunlar. Müdahele edersen bu sefer de vay soracaktık sen sordurmadın olur.İlk kez bir erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım ve ailemizde bu ilk olacak. Çok gerginim nelere dikkat etmeliyim sohbet muhabbet nasıl olmalı? Yemek mi yenmeli yoksa ilk görüşme kahve mi içilmeli dışarıda olacağız. Of çok gerginim tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bu cümleyi eminim ben de kurarımBence kahve tatlı gibi kısa bir görüşme olmalı. Sohbet kendiliğinden akar zaten. Rahat olun. Benim eşim bize çaya gelmişti sadece annem babam vardı ve çok heyecanlıydı. Babamda öyleydi annemle ben ortamı yumuşattık. Babam defalarca eğer kızımı üzersen karşında beni bulursun dedi. Belki on kere demiştir annem artık e senin kızın onu üzerse ne olacak diye sordu güldük. Tv açıktı bi ara tv izlendi sessizlik oldu ama bi şekilde aktı zaman.
Daha ilk tanışma ve söze böyle başladı biterkende böyleydi adam papağan gibi aynı şeyi tekrarladı durdu. İlerleyen zamanlarda söylenir ama ilk tanışmada edilecek laf değildi Allah’tan eşim efendi efendi güldü geçti.Bu cümleyi eminim ben de kurarım. "Bak kızımı üzersen karşında beni bulursun!."Benim kızım hassastır narindir çünkü ❤. Cidden icimden bir canavar çıkabilir
bu kişi senin 200 bin liranı alıp sonra ailelerle tanışma arifesinde sana güvenmiyorum diyerek senden ayrılan, buraya yana yakıla konu açıp paramı nasıl geri alacağım diye bizden fikir istediğin erkek arkadaşın mı ?
bu kişi senin 200 bin liranı alıp sonra ailelerle tanışma arifesinde sana güvenmiyorum diyerek senden ayrılan, buraya yana yakıla konu açıp paramı nasıl geri alacağım diye bizden fikir istediğin erkek arkadaşın mı ?
Biliydim beyle olacahını. Adam o parayı vermemek için kırk takla atacak, yine gelecek yine gidecek o parayı unutturacak demiştim. Zaten gele gide o borç kapanır, parasına da lanet olsun kurtulayım yeter dersin. Aşırı akıllı adamlarda bügün.bu kişi senin 200 bin liranı alıp sonra ailelerle tanışma arifesinde sana güvenmiyorum diyerek senden ayrılan, buraya yana yakıla konu açıp paramı nasıl geri alacağım diye bizden fikir istediğin erkek arkadaşın mı ?