Aile ile ilk tanıştırma?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
İlk kez bir erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım ve ailemizde bu ilk olacak. Çok gerginim nelere dikkat etmeliyim sohbet muhabbet nasıl olmalı? Yemek mi yenmeli yoksa ilk görüşme kahve mi içilmeli dışarıda olacağız. Of çok gerginim tavsiyelerinize ihtiyacım var

Başlangıç olarak çay kahve daha mantıklı olumlu olursa sonrası yemek olabilir…

Sohbet akışına göre gidersin zaten senden fazla konuşan erkek arkadaşın olacak sen takip edersin akışı…

Kahve için yemeğe lüzum yok. Akışına bırak. Annenler rahat olsunlar. Müdahele edersen bu sefer de vay soracaktık sen sordurmadın olur.
Akıllarına geleni sorsunlar zaten bir şekilde muhabbet akar strese gerek yok

Bence kahve tatlı gibi kısa bir görüşme olmalı. Sohbet kendiliğinden akar zaten. Rahat olun. Benim eşim bize çaya gelmişti sadece annem babam vardı ve çok heyecanlıydı. Babamda öyleydi annemle ben ortamı yumuşattık. Babam defalarca eğer kızımı üzersen karşında beni bulursun dedi. Belki on kere demiştir annem artık e senin kızın onu üzerse ne olacak diye sordu güldük. Tv açıktı bi ara tv izlendi sessizlik oldu ama bi şekilde aktı zaman.

Kahve-tatlı iyidir. Yemek uzun süren bir şey. Bir de insan konuşayım mı, soru mu sorayım, cevap mı vereyim, şu çatalı ağzıma mı tıkayım diye şaşırıp kalıyor gergin yemeklerde. En iyisi kahve.

Bu cümleyi eminim ben de kurarım . "Bak kızımı üzersen karşında beni bulursun!."Benim kızım hassastır narindir çünkü ❤. Cidden icimden bir canavar çıkabilir

Çay kahve bence.
Oturunca sohbet bir şekilde akar.
Anneniz babanız ailesini falan soracaktır ve bir şekilde konu konuyu açar yani. İçiniz rahat olsun.

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın:)

ah ne tatli heyecanlar. heyecan ve gergin bir ortam olacaktır illaki o yüzden bende çay kahve tatli olması taraftarı olurdum. çünkü aman biaeye takilacaklar mi aman oglan yanlış bir kelime kullanır da yanlış anlaşılma olur mu diye düşünmekten ne yemek yiyebilirim ne birsey. ama tatli çay kahve her türlü gider. mutluluklar dilerim

Bu cümleyi eminim ben de kurarım . "Bak kızımı üzersen karşında beni bulursun!."Benim kızım hassastır narindir çünkü ❤. Cidden icimden bir canavar çıkabilir
Daha ilk tanışma ve söze böyle başladı biterkende böyleydi adam papağan gibi aynı şeyi tekrarladı durdu. İlerleyen zamanlarda söylenir ama ilk tanışmada edilecek laf değildi Allah’tan eşim efendi efendi güldü geçti.

Biliydim beyle olacahını. Adam o parayı vermemek için kırk takla atacak, yine gelecek yine gidecek o parayı unutturacak demiştim. Zaten gele gide o borç kapanır, parasına da lanet olsun kurtulayım yeter dersin. Aşırı akıllı adamlarda bügün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…