Aile ile ilk tanıştırma?

Biliydim beyle olacahını. Adam o parayı vermemek için kırk takla atacak, yine gelecek yine gidecek o parayı unutturacak demiştim. Zaten gele gide o borç kapanır, parasına da lanet olsun kurtulayım yeter dersin. Aşırı akıllı adamlarda bügün.
ya gelecek buraya sevgilim ödedi o parayı aramızı düzelttik hatasını anladı falan yazacak, senaryo belli
veya aynı kişi değil diyecek kim inanırsa artık .
ya da hiçbir şey yazmayacak , konuları açıp açıp kaçanlardan çünkü
insan insanı parmağında nasıl bu kadar oynatabilir aklımın sınırlarını zorluyor bu durumlar

Biliydim beyle olacahını. Adam o parayı vermemek için kırk takla atacak, yine gelecek yine gidecek o parayı unutturacak demiştim. Zaten gele gide o borç kapanır, parasına da lanet olsun kurtulayım yeter dersin. Aşırı akıllı adamlarda bügün.
Üstüne bir de yeni para bile almış olabilir.

ya gelecek buraya sevgilim ödedi o parayı aramızı düzelttik hatasını anladı falan yazacak, senaryo belli
veya aynı kişi değil diyecek kim inanırsa artık .
ya da hiçbir şey yazmayacak , konuları açıp açıp kaçanlardan çünkü
insan insanı parmağında nasıl bu kadar oynatabilir aklımın sınırlarını zorluyor bu durumlar
O adam o parayı verirse barışmaz. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok konular hep ortada. Ben de anlamıyorum sokağa çıksan 3 tanesini 10 liraya atıyolar üstüne bu herif gibilerin. Nasıl kıymetli yapıyorlar şaşıyorum.

Böyle böyle evi arabayı dizdirip başkasıyla evlenme şoku yaşatacak sanırım. 😐

Valla bizim daha en başında bir sorun çıktığında kesiliyor iletişim bunlar ayrılmak için daha ne gibi büyük sorunlar bekliyor anlamıyorum.
eski sevgilisi de askermiş, bu da asker
asker olsun da çamurdan olsun kafası mı var diyeceğim de illa ki çok daha karakterli askerler de vardır
bu kadarına da muhtaç olmazsın bence
tuhaf

X