- 2 Ocak 2021
- 2.216
- 1.100
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
32 yaşında öğretmenim. Ailemle birlikte doğuda yaşıyoruz. Bunu belirtmemdeki amacı anlatacaklarımdan sonra anlayacaksınız. Ben merkezde görev yapıyorum. Ailem köyde. Tatile 1 hafta kala babama İstanbul’a kardeşimin yanına gidebilir miyim diye sordum. Hayır dedi. Sebebi de millet arkamdan çok geziyor bu bize gelin olmaz derlermiş diye. Geçen yaz babamla tartıştığımız için bir tur programına yazıldığımı söylemedim. Halam olacak kadın yurtdışına gittiğimi yaymış. Babam da duyunca benden habersiz gittin dedi. Yok evli olsan karışmazdık, yok sen kız başına niye geziyorsun bilmem ne. Annem de gezip ne yapacaksın dedi. Kardeşlerimin sene içinde bir sürü hataları oldu(erkek) hepsini kapattılar bu yüzden rezil olmadılar da ben İstanbul’a gideceğim diye Rezil olup konusulurlarmıs. Ben her zaman yanlarında oldum maddi manevi. Yıl boyunca çalışıyorum. Bu kadarcık tatili çok görüyorlar bana. Sabahtan beri ağlıyorum. Herkesi silmek istiyorum artık. Resmen evlenmedim diye de laf sokuyor babam. Bu yüzden hep yanlış ilişkiler kuruyorum. Bıktım ne yapacağımı şaşırdım artık.. gizli gittiğim için kızan adam, söyleyince de bu tepkiyi koyuyor. Hatalı mıyım bilmiyorum