Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,bugün o arkadaşımızla görüşen bir arkadaşı bize ulaştı.Fiziksel şiddet uygulanmıyormuş artık ama evde hapis hayatı yaşatıyorlar.Bizimle görüşmesine izin verilmiyor.Sadece bir arkadaşına izin veriyorlarmış,o kişi bize bilgi veriyor.Bazı ihtiyaçları olmuş,onları temin ettik.Arkadaşımız her şeyi kabullenmiş,şikayetçi değil.Ailesiyle sorunlarını çözmek adına onlar ne derse onu yapıyor.Kızını da görebilse keşke,umarım kızını gösterirler.Artık dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.Çünkü gelen yardımları reddediyor.
canım arkadaşım,gösterdiğin duyarlılığın ve ilgin için çok teşekkür ederim :) sevgilerimle.. ne yazık ki sadece üzüldüğümüzle kalıyor ve çaresizlik yaşıyoruz..sewgili ROUGE gerçekten çok etkilenmiş olacak ki bana özelden msj atmış bu konuya bakmam için.öncelikle kendisine teşekkür ediyorum.bazen iş yoğunluğu sebebi ile yazılan konuların çoğunu göremiyorum.bir başkasının derdine bu kadar duyarlı olabilen arkadaşlarla aynı platformu paylaşmak ne kadar güzel..
tabi ben bakana kadar konu neredeyse sonuçlanmış ama,
bu durumda her ne kadar yasalar birçok noktada yetersiz kalsa da hatta kilitlense de yine de yapılabilecek birçok şey war..tabi ki bütün bunlar için şiddete maruz kalan kişinin beyanı çok önemli.hayati tehkilesi olduğuna dair savcılığa şikayette bulunabilir.ayrıca diğer hususlar için de birçok dava hakkı doğabilir ama söylediğim gibi önce bunları beyan etme iradesi taşıması lazım.fikir değiştirirse,ya da dilerim olmaz ama bu olumsuz tawırlar dewam ederse elimden geldiğince yardımcı olabilirim.geçmiş olsun diliyorum kendisine..