Aile içi problemler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mervenr78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
7
3
27
Merhaba arkadaşlar,benim sorunum kayın ailem ya ben mi çok takıntılı ve kötüyüm yoksa eşim ve bana yapılanlar gerçekten haksızlık mı, evlat mı kayiriyorlar... Ben eşimle 6 yıldır birlikteyim 3 senedir evliyim,3 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir, şimdi söz nişan düğün kına evresine geçiyorum söz yapacağımız zaman kaynana annemden misafirleri için başörtü istedi neyse adet yerini bulsun diye yaptık. Burası önemli olay burdan sonra patlıyor sözden sonra eşim bie kaç ay sonra askere gitti askerdeyken kaynimin eski sevgilisiyle surtusmelerim oldu kaynana kaynimin eski sevgilisini benim hakkımda doldurmuş kız bana bilendi biz kavga ettik kızla neyse kavga ettikten bı kaç gün sonra bunlar beni devamlı aşağılamak için evine çağırdı neyse eşim askerden geldin Nisan merasimi için hazırlık yapmaya başladık ailecek bir uerde toplastik ve nişanı onların köyünde yapmaya karar verdik takı tarafı kıza aittir bunlar bunların hepsini konuştuk. nişan elbisesi için gezmeye başladık kaynana bütün sülalesini toplamış elbise bakmaya (bunlar önemli detaylar) ben sadece yengemle gittim neyse aldık elbiseyi öyle yada böyle nişan günü geldi çattı bu kaynana olcak şahıs takı sırasına 10 kişiyi soktu takidan snra bunlar takıyı aldı sakladı altınlar vs vardı hepsini aldılar neyse ben bunlar olurken susuyorum saygısızlik etmemk için. Nişandan sonra bunlar bize geldi aileme saygısızlık yaptılar yine sustum düğün evresine geldik düğünde ben çeyiz alıyorum benim aldiklarimi begenmeyip benim cahilligimi kullanarak aldığım şeyleri değiştirmeye götürdü hersehi yaptılar herşeyi beni asagiladi her şeyi yaptım ben iyi niyetli olduğumdan fark etmedim, neyse avize bakmaya geliyorum kaynana kendi annesini de alıp beraber avize bakmaya gittik benim yerime o seçti neler neler eşya bakmaya gittik eşimle onu bile çekemedi ağlıyor vs kayin peder bizi arıyor gelin özür dileyin annenizle bakmaya gitmediniz diye neler neler sırf ortam bozulmasın diye hepsini sineye çektim evimizi bile rahat rahat temizletmedi kıskançlıktan çünkü en becerikli en hersehi bilen kendisi, neyse gel zaman git zaman düğün muhabbetleri başladı, eşimin ailesinin evinde toplandık eşim ben annesi babası bunlar şimdi diyorki işte kredi cekceksiniz düğün için ama elaleme biz yaptık diyeceklermiş biz bir aileymisiz böyle şeylerin lafı olmazmış herşeye millete söylemeye gerek yokmuş falan filan ama hâlâ sessizliğimizi koruyoruz eşimle neyse kabul ettik , safliktan düğünü yaptık düğünde yine takı sırasına kendi tarafını soktu takidan sonra takı çantası yine saklandi düğün bitti gittik köy evine herkes orda takı ortada yok eşime dedim iste o takıları onlar bizim hakkımız artık sesim cikmaua başladı neyse biz istiyoruz yok ben de kalsın takılar ben saycam kabul etmedik aldık neyse arkadaşlar gel zaman git zaman devamlı bir yonetme cabasi bizim evimizde evimizin sahibi oymuş gibi davranması neler neler 2 yıl geçti ben hamile kaldım işte asıl olaylar burda patladı ben hamileliğimde doktor kontrolüne gidiyorum ona gel demiyorum elaleme şu gün doktora gitcez ben de gelme diyemiyorum ama tavrimi koyuyorum gelmesini istemediğimi belli ediyorum her seferinde aynısını yapoyor çünkü, neyse ben hamileliğimin sonlarına geldim alışverişe başladık artık kaynana ben eşim kuyumcunun önünden geçiyoruz kaynana başladı benim annemle babam benim çocuğuma bilezik takcakmis kolye takcakmis kardeşim benim çocuğuma emzik alcakmiş biberon alcakmiş benim aileme emir veriyor neyse susuyorum sonra bu beni koltuk kaplamaciya soktu kılıf bakıyor dedim kime bakiyosun kılıfları benim evime bakıyormus koltukların kılıgfarını degistircekmis bunlar olurken sonra eşime başladı bilezik alcaksij takcaksin neler neler ilk başlarda anlayamadım sonra dank etti kafama biseyler neyse evi temizlemeye başladık yok ben olmasam napardiniz bana yatın kalkın dua edin bı laf söylüyor eşimde tersliyor tamam ben gideyim siz başınızın çaresine bakın diye tehdit ediyor bizi işte ben buraya gelince bana ayak uydurcaksiniz diyor ben de öyle diyince kendi ailemi çağırdım temizliğe neyse gel zaman git zaman çocuk doğdu doktor kimseyi yaklastirmayin zature olabilir dedi kış ayindayoz bir de bu bizim evde kalmaya başladı git gel git gel yaparken bana bı gün çıka geldi dedi ki annecim dedi siz benim evladımsiniz size yardım etmedik düğün yaparken eşya alırken ama öbür çocuğuma edicem dedi ben sokkk tamam dedm yine sustum başladı evimin düzenini değiştirmeye her akşam diğer oğluyla kocasını çağırmaya yemeğe, ve misafir toplamaya başladı benden habersiz neyse bigun uyandim benim hastaneden gelen ciceklerimi çöpe atmış ben yine şok oldum artık sabrım tastiii çocuğumu sürekli kocaisnin kucağına verir öbür oğlunun kucağına verir sinir küpüne döndüm iyice kendi evimde bana sormadan yatak odama kadar giriyorlar hem kocası oğlu hem de getirdiği misafirler hepsine sustum başladı işte Emre'nin (kocamın)

Yarıya kadar okudum. Susmamanız gereken şeylere susmuşsunuz. Her şeyi de yaparlar yani bu durumda.

Devamı yok herhalde o kadar çok şeye susmuşsun ki sürekli el arttırmışlar böyle susarsanız daha çook şeyler yaparlar maalesef bu durumda siz 1 hatalıysanız eşiniz 3 hatalı bazı yerlerde annesi bile olsa dur demeyi bilmeli

Yaşadıkların inanılır gibi değil ben de okurken çok sinirlendim, enerjinizi hissettim resmen. kayinvalidenin destek vermeyip diğer oğluna destek olması, sizin peşinizden hiç ayrılmaması, kendi evinizde ev sahibi kendisiymis gibi davranıp sizinle yaşayıp eve senden habersiz misafir çağırması, bebek olunca ailen altın taksın şunu alsın vb istekleri. Bebeğe dolap alınırken onun kendi istediğinin olması ve daha fazlası. Bu durumda siz en başından sınır koysaydiniz keşke bu raddeye gelmeden önce. Eşiniz de hiç annesine bir şey dememiş. Anne burası benim evim her şeye müdahale etmeyin, ben artık evliyim burası eşimle yaşadığım ev, misafirleri kendi evine davet etsen daha iyi olur deseydi. Bebek bakımı zordur ama ortada özel hayat da kalmamıştır muhtemelen. Evinize mümkünse hiç gelmesinler artık, eşinizle ciddi ciddi konuşun bu meseleyi çözmeye çalışın. Ana kuzusu sus pus olmasın bu erkekler! anne ile eşi arasında denge kurmayı öğrensin artık ya

Son düzenleme:
İnanılır gibi değil okurken ben de sinir oldum enerjinizi hissettim resmen. Kayınvalidenin maddi destek vermeyip diğer oğluna destek olması, sizin peşinizden hiç ayrılmaması, kendi evinizde ev sahibi jendisiymis gibi davranıp sizinle yaşayıp eve senden habersiz misafir çağırması, bebek olunca ailen altın taksın şunu alsın vb istekleri. Bebeğe dolap alınırken onun kendi istediğinin olması ve daha fazlası. Bu durumda siz en başından sınır koysaydiniz keşke bu raddeye gelmeden önce. Eşiniz de hiç annesine bir şey dememiş. Anne burası benim evim her şeye müdahale etmeyin, ben artık evliyim burası eşimle yaşadığım ev, misafirleri kendi evine davet etsen daha iyi olur deseydi. Bebek bakımı zordur ama ortada özel hayat da kalmamıştır muhtemelen. Evinize mümkünse hiç gelmesinler artık, eşinizle ciddi ciddi konuşun bu meseleyi çözmeye çalışın. Ana kuzusu sus pus olmasın bu erkekler! anne ile eşi arasında denge kurmayı öğrensin artık ya
Ya uyarıyoruz yapma diyoruz eşim evin bile terketti bu yaptıkları yüzünden hâlâ daha aynı ama artık son ben kabul etmiyorum istemiyorum hiç birini gerçekten lohusalık dönemindeyim hâlâ bu olaylar yeni oldu hala daha aklımda uyuyamıyorum sinirden Allah razı olsun emek verip yazdığın için teşekkür ediyorum vaktini ayırdığın için

Anne olmaya alışıyorsunuz daha, bebeğin bakımı,uykusuz kalmak, fiziksel ve ruhsal değişimler. Lohusalık döneminde size destek olacaklarına köstek olup iş yükünü arttırıyorlar. Bu olaylar olurken ailen hiçbir şey demedi mi? Onlar durumun farkında değiller mi? Sanırım kaynanan çocuğuna bağımlı, kıskanç bir ruh hastası, sülük gibi yapışıp bırakmayan cinsten

Anne olmaya alışıyorsunuz daha, bebeğin bakımı,uykusuz kalmak, fiziksel ve ruhsal değişimler. Lohusalık döneminde size destek olacaklarına köstek olup iş yükünü arttırıyorlar. Bu olaylar olurken ailen hiçbir şey demedi mi? Onlar durumun farkında değiller mi? Sanırım kaynanan çocuğuna bağımlı, kıskanç bir ruh hastası, sülük gibi yapışıp bırakmayan cinsten
Aileme söylüyorum sinirleniyorlar yüzleşmek istiyorlar ben engel oluyorum

Merhaba arkadaşlar,benim sorunum kayın ailem ya ben mi çok takıntılı ve kötüyüm yoksa eşim ve bana yapılanlar gerçekten haksızlık mı, evlat mı kayiriyorlar...
Ben eşimle 6 yıldır birlikteyim 3 senedir evliyim,3 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir, şimdi söz nişan düğün kına evresine geçiyorum söz yapacağımız zaman kaynana annemden misafirleri için başörtü istedi neyse adet yerini bulsun diye yaptık. Burası önemli olay burdan sonra patlıyor

sözden sonra eşim bie kaç ay sonra askere gitti askerdeyken kaynimin eski sevgilisiyle surtusmelerim oldu kaynana kaynimin eski sevgilisini benim hakkımda doldurmuş kız bana bilendi biz kavga ettik kızla neyse kavga ettikten bı kaç gün sonra bunlar beni devamlı aşağılamak için evine çağırdı

neyse eşim askerden geldin Nisan merasimi için hazırlık yapmaya başladık ailecek bir uerde toplastik ve nişanı onların köyünde yapmaya karar verdik takı tarafı kıza aittir bunlar bunların hepsini konuştuk. nişan elbisesi için gezmeye başladık kaynana bütün sülalesini toplamış elbise bakmaya (bunlar önemli detaylar) ben sadece yengemle gittim neyse aldık elbiseyi öyle yada böyle nişan günü geldi çattı bu kaynana olcak şahıs takı sırasına 10 kişiyi soktu takidan snra bunlar takıyı aldı sakladı altınlar vs vardı hepsini aldılar neyse ben bunlar olurken susuyorum saygısızlik etmemk için.

Nişandan sonra bunlar bize geldi aileme saygısızlık yaptılar yine sustum düğün evresine geldik düğünde ben çeyiz alıyorum benim aldiklarimi begenmeyip benim cahilligimi kullanarak aldığım şeyleri değiştirmeye götürdü hersehi yaptılar herşeyi beni asagiladi her şeyi yaptım ben iyi niyetli olduğumdan fark etmedim, neyse avize bakmaya geliyorum kaynana kendi annesini de alıp beraber avize bakmaya gittik benim yerime o seçti neler neler eşya bakmaya gittik eşimle onu bile çekemedi ağlıyor vs kayin peder bizi arıyor gelin özür dileyin annenizle bakmaya gitmediniz diye neler neler sırf ortam bozulmasın diye hepsini sineye çektim evimizi bile rahat rahat temizletmedi kıskançlıktan çünkü en becerikli en hersehi bilen kendisi,

neyse gel zaman git zaman düğün muhabbetleri başladı, eşimin ailesinin evinde toplandık eşim ben annesi babası bunlar şimdi diyorki işte kredi cekceksiniz düğün için ama elaleme biz yaptık diyeceklermiş biz bir aileymisiz böyle şeylerin lafı olmazmış herşeye millete söylemeye gerek yokmuş falan filan ama hâlâ sessizliğimizi koruyoruz eşimle neyse kabul ettik , safliktan düğünü yaptık düğünde yine takı sırasına kendi tarafını soktu takidan sonra takı çantası yine saklandi düğün bitti gittik köy evine herkes orda takı ortada yok eşime dedim iste o takıları onlar bizim hakkımız artık sesim cikmaua başladı neyse biz istiyoruz yok ben de kalsın takılar ben saycam kabul etmedik aldık

neyse arkadaşlar gel zaman git zaman bu öteki oğluna söz söz de başörtü falan istedi yapmayınca uzatmadi nişan yapcak nişan oluyo bizden kaça kaça nişan elbisesi almaya gidiyor diğer gelinine arıyoruz telefonlar kapalı adeve oğlu kendi ve kocası. kıza esimin kendi tarafından bir sürü altın takıldı altınların hiç birini almadılar takinin hepsi kıza kaldı soruyorum diyorum ki ee diyorum eşya işini naptınız başladınız mı aman kendileri yapsınlar biz de niue pesimizfe kedi gibi gezdin gelemeyince ağladın devamlı bir yonetme cabasi bizim evimizde evimizin sahibi oymuş gibi davranması neler neler 2 yıl geçti

ben hamile kaldım işte asıl olaylar burda patladı ben hamileliğimde doktor kontrolüne gidiyorum ona gel demiyorum elaleme şu gün doktora gitcez ben de gelme diyemiyorum ama tavrimi koyuyorum gelmesini istemediğimi belli ediyorum her seferinde aynısını yapoyor çünkü, neyse ben hamileliğimin sonlarına geldim alışverişe başladık artık kaynana ben eşim kuyumcunun önünden geçiyoruz kaynana başladı benim annemle babam benim çocuğuma bilezik takcakmis kolye takcakmis kardeşim benim çocuğuma emzik alcakmiş biberon alcakmiş benim aileme emir veriyor

neyse susuyorum sonra bu beni koltuk kaplamaciya soktu kılıf bakıyor dedim kime bakiyosun kılıfları benim evime bakıyormus koltukların kılıgfarını degistircekmis bunlar olurken sonra eşime başladı bilezik alcaksij takcaksin neler neler ilk başlarda anlayamadım sonra dank etti kafama biseyler

neyse evi temizlemeye başladık
yok ben olmasam napardiniz bana yatın kalkın dua edin bı laf söylüyor eşimde tersliyor tamam ben gideyim siz başınızın çaresine bakın diye tehdit ediyor bizi işte ben buraya gelince bana ayak uydurcaksiniz diyor ben de öyle diyince kendi ailemi çağırdım temizliğe

neyse gel zaman git zaman çocuk doğdu doktor kimseyi yaklastirmayin zature olabilir dedi kış ayindayoz bir de bu bizim evde kalmaya başladı git gel git gel yaparken bana bı gün çıka geldi dedi ki annecim dedi siz benim evladımsiniz size yardım etmedik düğün yaparken eşya alırken ama öbür çocuğuma edicem dedi ben sokkk tamam dedm yine sustum

başladı evimin düzenini değiştirmeye her akşam diğer oğluyla kocasını çağırmaya yemeğe, ve misafir toplamaya başladı benden habersiz neyse bigun uyandim benim hastaneden gelen ciceklerimi çöpe atmış ben yine şok oldum artık sabrım tastiii çocuğumu sürekli kocaisnin kucağına verir öbür oğlunun kucağına verir sinir küpüne döndüm iyice kendi evimde bana sormadan yatak odama kadar giriyorlar hem kocası oğlu hem de getirdiği misafirler hepsine sustum

başladı işte Emre'nin (kocamın) kıyafetlerini çöpe at ben ona yenilerini alcam işte 40 mevludunu su zaman yapcaz işte emre sen kendine yeni hırka al mont al giyersin ya devamlı bı yönetme çabası bide benim aileme misafir diye hitap ediyor sanki kendisi evin hanımı delirdim artık

,neyse dolap yaptircam çocuğum için adam ölçü almaya geliyor bana soruyor nasıl istiyorsun diye kayinpederim kaynanama soruyor nasıl istersin hayatım diye kaynana da 2 kapaklı istiyorum diyordelirdim artık neyse ben de 4 kapaklı istiyorum dedim adam gitti 1 hafta sonra kaynanamın istediği model geldi eşime dedim ara sor babani onlarin işi bu dedim aradı malzeme yokmusta ondan öyle olmuş bı kaç hafta geçti kaynanama yalnızken sordum bu dolap niye boyle geldi dedim kayinpederin öyle istedi dedi ben de bide kocaman adam yalan söylüyor namaz kılıyor bide çok terbiyesizsiniz dedim bunu mu tartiscaz diyo bide ben abartiylrmusum gibi beni manipüle ediyor şok oldum ya sinirden basım ağrıdı neyse,

bigun akşam yemegj yiyoruz kayınpeder ekmeği dilimli severmiş işte öyle kes dedi kaynanama kaynanamda tamam evin reisi dedi benim evimde, evimin reisi kayinpeder oldu bı anda bu evin iki reisi var biri eşim biri ben dedim bozdum onu,

bu şimdi evime misafir toplamaya başladı çağırma dedikçe çağırdı kavga ettim en sonunda bağıra bağıra ona rağmen ertesi günü yine çağırdı en sonunda eşime dedim ya anneni gönder yada ben gidicem bıktım artık dedim geldiği günden beri yapmadığı kalmadı dedim ya gerçekten artık delirdim sinirden sıkıntı basıyor annesinin babasının tavırlarına artık sanki biz cahil hersdyi bilen yapan o artık soğudum nefret ettim soğudum tiksindim aramalarını dahi istemiyroum o kadar soğuttular ben bunlara napcam aramı bozmak için ben muhattap olmak istemiyorum eşim olursa olsun artık kendi kendimi yemekten bıktım eşimle hep bir huzursuzluk hep birşey yaşıyoruz bunun ailesi yüzünden napcam arkadaşlar biraz uzun oldu ama lütfen yardımcı olun lütfen ben mi sorunluyum bana mi yanlış geliyor bunlar çok mu abartiyorum ?
Nişandan sonra bunlar bize geldi aileme saygısızlık yaptılar yine sustum

Bundan sonrasını okumam.... Ailesine yapılan saygısızlığa göz yuman herseyı hakeder

Merhaba arkadaşlar,benim sorunum kayın ailem ya ben mi çok takıntılı ve kötüyüm yoksa eşim ve bana yapılanlar gerçekten haksızlık mı, evlat mı kayiriyorlar...
Ben eşimle 6 yıldır birlikteyim 3 senedir evliyim,3 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir, şimdi söz nişan düğün kına evresine geçiyorum söz yapacağımız zaman kaynana annemden misafirleri için başörtü istedi neyse adet yerini bulsun diye yaptık. Burası önemli olay burdan sonra patlıyor

sözden sonra eşim bie kaç ay sonra askere gitti askerdeyken kaynimin eski sevgilisiyle surtusmelerim oldu kaynana kaynimin eski sevgilisini benim hakkımda doldurmuş kız bana bilendi biz kavga ettik kızla neyse kavga ettikten bı kaç gün sonra bunlar beni devamlı aşağılamak için evine çağırdı

neyse eşim askerden geldin Nisan merasimi için hazırlık yapmaya başladık ailecek bir uerde toplastik ve nişanı onların köyünde yapmaya karar verdik takı tarafı kıza aittir bunlar bunların hepsini konuştuk. nişan elbisesi için gezmeye başladık kaynana bütün sülalesini toplamış elbise bakmaya (bunlar önemli detaylar) ben sadece yengemle gittim neyse aldık elbiseyi öyle yada böyle nişan günü geldi çattı bu kaynana olcak şahıs takı sırasına 10 kişiyi soktu takidan snra bunlar takıyı aldı sakladı altınlar vs vardı hepsini aldılar neyse ben bunlar olurken susuyorum saygısızlik etmemk için.

Nişandan sonra bunlar bize geldi aileme saygısızlık yaptılar yine sustum düğün evresine geldik düğünde ben çeyiz alıyorum benim aldiklarimi begenmeyip benim cahilligimi kullanarak aldığım şeyleri değiştirmeye götürdü hersehi yaptılar herşeyi beni asagiladi her şeyi yaptım ben iyi niyetli olduğumdan fark etmedim, neyse avize bakmaya geliyorum kaynana kendi annesini de alıp beraber avize bakmaya gittik benim yerime o seçti neler neler eşya bakmaya gittik eşimle onu bile çekemedi ağlıyor vs kayin peder bizi arıyor gelin özür dileyin annenizle bakmaya gitmediniz diye neler neler sırf ortam bozulmasın diye hepsini sineye çektim evimizi bile rahat rahat temizletmedi kıskançlıktan çünkü en becerikli en hersehi bilen kendisi,

neyse gel zaman git zaman düğün muhabbetleri başladı, eşimin ailesinin evinde toplandık eşim ben annesi babası bunlar şimdi diyorki işte kredi cekceksiniz düğün için ama elaleme biz yaptık diyeceklermiş biz bir aileymisiz böyle şeylerin lafı olmazmış herşeye millete söylemeye gerek yokmuş falan filan ama hâlâ sessizliğimizi koruyoruz eşimle neyse kabul ettik , safliktan düğünü yaptık düğünde yine takı sırasına kendi tarafını soktu takidan sonra takı çantası yine saklandi düğün bitti gittik köy evine herkes orda takı ortada yok eşime dedim iste o takıları onlar bizim hakkımız artık sesim cikmaua başladı neyse biz istiyoruz yok ben de kalsın takılar ben saycam kabul etmedik aldık

neyse arkadaşlar gel zaman git zaman bu öteki oğluna söz söz de başörtü falan istedi yapmayınca uzatmadi nişan yapcak nişan oluyo bizden kaça kaça nişan elbisesi almaya gidiyor diğer gelinine arıyoruz telefonlar kapalı adeve oğlu kendi ve kocası. kıza esimin kendi tarafından bir sürü altın takıldı altınların hiç birini almadılar takinin hepsi kıza kaldı soruyorum diyorum ki ee diyorum eşya işini naptınız başladınız mı aman kendileri yapsınlar biz de niue pesimizfe kedi gibi gezdin gelemeyince ağladın devamlı bir yonetme cabasi bizim evimizde evimizin sahibi oymuş gibi davranması neler neler 2 yıl geçti

ben hamile kaldım işte asıl olaylar burda patladı ben hamileliğimde doktor kontrolüne gidiyorum ona gel demiyorum elaleme şu gün doktora gitcez ben de gelme diyemiyorum ama tavrimi koyuyorum gelmesini istemediğimi belli ediyorum her seferinde aynısını yapoyor çünkü, neyse ben hamileliğimin sonlarına geldim alışverişe başladık artık kaynana ben eşim kuyumcunun önünden geçiyoruz kaynana başladı benim annemle babam benim çocuğuma bilezik takcakmis kolye takcakmis kardeşim benim çocuğuma emzik alcakmiş biberon alcakmiş benim aileme emir veriyor

neyse susuyorum sonra bu beni koltuk kaplamaciya soktu kılıf bakıyor dedim kime bakiyosun kılıfları benim evime bakıyormus koltukların kılıgfarını degistircekmis bunlar olurken sonra eşime başladı bilezik alcaksij takcaksin neler neler ilk başlarda anlayamadım sonra dank etti kafama biseyler

neyse evi temizlemeye başladık
yok ben olmasam napardiniz bana yatın kalkın dua edin bı laf söylüyor eşimde tersliyor tamam ben gideyim siz başınızın çaresine bakın diye tehdit ediyor bizi işte ben buraya gelince bana ayak uydurcaksiniz diyor ben de öyle diyince kendi ailemi çağırdım temizliğe

neyse gel zaman git zaman çocuk doğdu doktor kimseyi yaklastirmayin zature olabilir dedi kış ayindayoz bir de bu bizim evde kalmaya başladı git gel git gel yaparken bana bı gün çıka geldi dedi ki annecim dedi siz benim evladımsiniz size yardım etmedik düğün yaparken eşya alırken ama öbür çocuğuma edicem dedi ben sokkk tamam dedm yine sustum

başladı evimin düzenini değiştirmeye her akşam diğer oğluyla kocasını çağırmaya yemeğe, ve misafir toplamaya başladı benden habersiz neyse bigun uyandim benim hastaneden gelen ciceklerimi çöpe atmış ben yine şok oldum artık sabrım tastiii çocuğumu sürekli kocaisnin kucağına verir öbür oğlunun kucağına verir sinir küpüne döndüm iyice kendi evimde bana sormadan yatak odama kadar giriyorlar hem kocası oğlu hem de getirdiği misafirler hepsine sustum

başladı işte Emre'nin (kocamın) kıyafetlerini çöpe at ben ona yenilerini alcam işte 40 mevludunu su zaman yapcaz işte emre sen kendine yeni hırka al mont al giyersin ya devamlı bı yönetme çabası bide benim aileme misafir diye hitap ediyor sanki kendisi evin hanımı delirdim artık

,neyse dolap yaptircam çocuğum için adam ölçü almaya geliyor bana soruyor nasıl istiyorsun diye kayinpederim kaynanama soruyor nasıl istersin hayatım diye kaynana da 2 kapaklı istiyorum diyordelirdim artık neyse ben de 4 kapaklı istiyorum dedim adam gitti 1 hafta sonra kaynanamın istediği model geldi eşime dedim ara sor babani onlarin işi bu dedim aradı malzeme yokmusta ondan öyle olmuş bı kaç hafta geçti kaynanama yalnızken sordum bu dolap niye boyle geldi dedim kayinpederin öyle istedi dedi ben de bide kocaman adam yalan söylüyor namaz kılıyor bide çok terbiyesizsiniz dedim bunu mu tartiscaz diyo bide ben abartiylrmusum gibi beni manipüle ediyor şok oldum ya sinirden basım ağrıdı neyse,

bigun akşam yemegj yiyoruz kayınpeder ekmeği dilimli severmiş işte öyle kes dedi kaynanama kaynanamda tamam evin reisi dedi benim evimde, evimin reisi kayinpeder oldu bı anda bu evin iki reisi var biri eşim biri ben dedim bozdum onu,

bu şimdi evime misafir toplamaya başladı çağırma dedikçe çağırdı kavga ettim en sonunda bağıra bağıra ona rağmen ertesi günü yine çağırdı en sonunda eşime dedim ya anneni gönder yada ben gidicem bıktım artık dedim geldiği günden beri yapmadığı kalmadı dedim ya gerçekten artık delirdim sinirden sıkıntı basıyor annesinin babasının tavırlarına artık sanki biz cahil hersdyi bilen yapan o artık soğudum nefret ettim soğudum tiksindim aramalarını dahi istemiyroum o kadar soğuttular ben bunlara napcam aramı bozmak için ben muhattap olmak istemiyorum eşim olursa olsun artık kendi kendimi yemekten bıktım eşimle hep bir huzursuzluk hep birşey yaşıyoruz bunun ailesi yüzünden napcam arkadaşlar biraz uzun oldu ama lütfen yardımcı olun lütfen ben mi sorunluyum bana mi yanlış geliyor bunlar çok mu abartiyorum ?
Zamanında her şeye susup sinmissiniz kendi ailenizi bile ezmissiniz dünyada emreden başka erkek yokmuscasina paspas olmuşsunuz şimdi de agliyorsunuz. Geçti bolu pazarı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X