Merhaba arkadaşlar,benim sorunum kayın ailem ya ben mi çok takıntılı ve kötüyüm yoksa eşim ve bana yapılanlar gerçekten haksızlık mı, evlat mı kayiriyorlar... Ben eşimle 6 yıldır birlikteyim 3 senedir evliyim,3 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir, şimdi söz nişan düğün kına evresine geçiyorum söz yapacağımız zaman kaynana annemden misafirleri için başörtü istedi neyse adet yerini bulsun diye yaptık. Burası önemli olay burdan sonra patlıyor sözden sonra eşim bie kaç ay sonra askere gitti askerdeyken kaynimin eski sevgilisiyle surtusmelerim oldu kaynana kaynimin eski sevgilisini benim hakkımda doldurmuş kız bana bilendi biz kavga ettik kızla neyse kavga ettikten bı kaç gün sonra bunlar beni devamlı aşağılamak için evine çağırdı neyse eşim askerden geldin Nisan merasimi için hazırlık yapmaya başladık ailecek bir uerde toplastik ve nişanı onların köyünde yapmaya karar verdik takı tarafı kıza aittir bunlar bunların hepsini konuştuk. nişan elbisesi için gezmeye başladık kaynana bütün sülalesini toplamış elbise bakmaya (bunlar önemli detaylar) ben sadece yengemle gittim neyse aldık elbiseyi öyle yada böyle nişan günü geldi çattı bu kaynana olcak şahıs takı sırasına 10 kişiyi soktu takidan snra bunlar takıyı aldı sakladı altınlar vs vardı hepsini aldılar neyse ben bunlar olurken susuyorum saygısızlik etmemk için. Nişandan sonra bunlar bize geldi aileme saygısızlık yaptılar yine sustum düğün evresine geldik düğünde ben çeyiz alıyorum benim aldiklarimi begenmeyip benim cahilligimi kullanarak aldığım şeyleri değiştirmeye götürdü hersehi yaptılar herşeyi beni asagiladi her şeyi yaptım ben iyi niyetli olduğumdan fark etmedim, neyse avize bakmaya geliyorum kaynana kendi annesini de alıp beraber avize bakmaya gittik benim yerime o seçti neler neler eşya bakmaya gittik eşimle onu bile çekemedi ağlıyor vs kayin peder bizi arıyor gelin özür dileyin annenizle bakmaya gitmediniz diye neler neler sırf ortam bozulmasın diye hepsini sineye çektim evimizi bile rahat rahat temizletmedi kıskançlıktan çünkü en becerikli en hersehi bilen kendisi, neyse gel zaman git zaman düğün muhabbetleri başladı, eşimin ailesinin evinde toplandık eşim ben annesi babası bunlar şimdi diyorki işte kredi cekceksiniz düğün için ama elaleme biz yaptık diyeceklermiş biz bir aileymisiz böyle şeylerin lafı olmazmış herşeye millete söylemeye gerek yokmuş falan filan ama hâlâ sessizliğimizi koruyoruz eşimle neyse kabul ettik , safliktan düğünü yaptık düğünde yine takı sırasına kendi tarafını soktu takidan sonra takı çantası yine saklandi düğün bitti gittik köy evine herkes orda takı ortada yok eşime dedim iste o takıları onlar bizim hakkımız artık sesim cikmaua başladı neyse biz istiyoruz yok ben de kalsın takılar ben saycam kabul etmedik aldık neyse arkadaşlar gel zaman git zaman devamlı bir yonetme cabasi bizim evimizde evimizin sahibi oymuş gibi davranması neler neler 2 yıl geçti ben hamile kaldım işte asıl olaylar burda patladı ben hamileliğimde doktor kontrolüne gidiyorum ona gel demiyorum elaleme şu gün doktora gitcez ben de gelme diyemiyorum ama tavrimi koyuyorum gelmesini istemediğimi belli ediyorum her seferinde aynısını yapoyor çünkü, neyse ben hamileliğimin sonlarına geldim alışverişe başladık artık kaynana ben eşim kuyumcunun önünden geçiyoruz kaynana başladı benim annemle babam benim çocuğuma bilezik takcakmis kolye takcakmis kardeşim benim çocuğuma emzik alcakmiş biberon alcakmiş benim aileme emir veriyor neyse susuyorum sonra bu beni koltuk kaplamaciya soktu kılıf bakıyor dedim kime bakiyosun kılıfları benim evime bakıyormus koltukların kılıgfarını degistircekmis bunlar olurken sonra eşime başladı bilezik alcaksij takcaksin neler neler ilk başlarda anlayamadım sonra dank etti kafama biseyler neyse evi temizlemeye başladık yok ben olmasam napardiniz bana yatın kalkın dua edin bı laf söylüyor eşimde tersliyor tamam ben gideyim siz başınızın çaresine bakın diye tehdit ediyor bizi işte ben buraya gelince bana ayak uydurcaksiniz diyor ben de öyle diyince kendi ailemi çağırdım temizliğe neyse gel zaman git zaman çocuk doğdu doktor kimseyi yaklastirmayin zature olabilir dedi kış ayindayoz bir de bu bizim evde kalmaya başladı git gel git gel yaparken bana bı gün çıka geldi dedi ki annecim dedi siz benim evladımsiniz size yardım etmedik düğün yaparken eşya alırken ama öbür çocuğuma edicem dedi ben sokkk tamam dedm yine sustum başladı evimin düzenini değiştirmeye her akşam diğer oğluyla kocasını çağırmaya yemeğe, ve misafir toplamaya başladı benden habersiz neyse bigun uyandim benim hastaneden gelen ciceklerimi çöpe atmış ben yine şok oldum artık sabrım tastiii çocuğumu sürekli kocaisnin kucağına verir öbür oğlunun kucağına verir sinir küpüne döndüm iyice kendi evimde bana sormadan yatak odama kadar giriyorlar hem kocası oğlu hem de getirdiği misafirler hepsine sustum başladı işte Emre'nin (kocamın)