Nikah Aile hekimliliği ayrı ayrı mı?

e_emoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
156
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba; nikah için sağlık raporu alacağız ama nişanım başka ben başka yerlerde oturuyoruz nikahım nişanlığımın oturdugu yerde olacak ben sağlık raporumu hangi sağlık ocağından alıcam..? Kendi aile hekimimden mi yoksa nişanlımın ale hekimden mi yapan varsa acil bilgi.. Nasıl olacak..?

Merhaba ben bugün sağlıl raporumu onaylattım , kendi aile hekiminden alıyorsun kan tahlilleri için aç tok karın farketmiyor.

Kolaylıklar diliyorum sana öncelikle bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.sağlık raporunu aile sağlığı merkezlerinden,devlet hastanelerinden ya da özel hastanelerden alabilirsiniz.Aile sağlık merkezleri ücretsiz olarak yapıyor bu işlemi ama diğer iki seçenek ücretli yapıyor.Devlet hastanesi 70 tl civarı özel hastanlerde 150 tl civarı.Aile sağlığı merkezlerinden bir hafta içinde alıyorsun sonuçları ama diğer ikisini aynı gün içinde halledebiliyorsun.Tahlil sonuçlarını aldıktan sonra bulunduğunuz aile hekimine onaylatmanız gerekiyor.Biz nişanlımın aile hekiminden ikimizinkinide onaylattık ama bir arkadaşımın sadece bakmakla yükümlü olduğu erkeği onaylayıp kızı kendi aile hekimine yönlendirmiş.Aile hekiminde onaylatıldıktan sonra grup sağlık başkanlığına gitmen gerek.Daha sonra diğer evraklarla evlendirme dairesine başvurabilirsin.
Tahlili aç karnına yaptırmanı tavsiye ederim.Sonuçlarınız kötü çıkmasın sonra :9::9:
Sormak istediğin birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum...
(yukardaki yazdıklarımı daha önce yazdığım yerden kopyaladım )

Son düzenleme:
arkadaşlar kan grubumu bilmiyorum..Yapılan testlerde kan grubuda çıkıyomu yoksa önceden ben bi gidiyim kan grubumu mu öğreneyim..sağlık raporunda hepsi oluyormu?

arkadaşlar kan grubumu bilmiyorum..Yapılan testlerde kan grubuda çıkıyomu yoksa önceden ben bi gidiyim kan grubumu mu öğreneyim..sağlık raporunda hepsi oluyormu?

Hepsi belli oluyor kan grubu kartıda veriyolar verdikleri kağıttada yazıyor gerek yok önceden almana

Back