Aile hekimliği ve tahlil

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Hamilelik düşünüyorum öncesinde folik asit vb test yaptırmak istiyorum. Özel hastanede pahalı yapıyorlar.Aile hekimleri özellikle folik asit testi yapar mı?

Hamilelik düşünüyorum öncesinde folik asit vb test yaptırmak istiyorum. Özel hastanede pahalı yapıyorlar.Aile hekimleri özellikle folik asit testi yapar mı?
Devlet hastanesinde kadın doğuma gidin hamilelik istediğinizi söyleyin. Hormon testi yaparlar ve folic asit yazarlar.

Haziranda özel bir hastanede tüm testleri yaptırdım. Hormon Vs bakıldı. Sadece folik asit düşük diğerleri normaldi.2 ay yediğim içtiğimi dikkat ettim hatta folbiol verdi ama içemedim. Kabızlık, mide rahatsızlığı yaptı. Diğer tahlillerden önce bana sadece folik bakacak bir yer lazımdı. Aile hekimi bakıyorsa süper oldu.Teşekkür ederim

D.hastanesine gidin çocuk düşündüğünüzü bu yüzden hormon testlerinin yapilmasini isteyin.
Zaten gebelikten 3 ay önce falan folik asit kullanmaniz gerekiyor, dr verir. Vermezse de eczaneden kendiniz temin edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…