• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile hekimliği değişikliği?

eylulesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.352
1.414
53
İstanbul
Merhaba kizlar ben aile hekimimi degistirmek istiyorum hamile oldugumu ogrndim ancak evi tasidigimiz icin baska mahalleye baya uzak oluyor eski saglik ocagi burdaki yere aldirmak istiyorum ama hepsi dolu gidip sordugumda il saglik müdürlüğüne dilekce yazmami soylediler oraya randevu almak gerekiyor mu bilgisi olan bilgilendirebilirmi 🤗

Bende şehir değiştirdim, bana yakın olan tüm sağlık ocakları doluydu. Ara ara kontrol et belki yakalarsın dediler, gerçekten de bi kaç hafta sonra denk geldim değiştirdim e nabizdan

Ben üç hafta önce yaptırdım, e devlet ya da e nabizdan olmuyor, direkt ilçe saglik müdürlüğüne gidin zaten hemen halloluyor genel olan bı sıkıntı aile hekimliği birimini gorursunuz, gormezseniz sorun danismada, kimlik fotokopisi verip ev adresi yazıyorsun forma, istediğin aile hekimliğinin adını yazıyorsun, iki günde geçmiş oluyor beş dklik bı işlem

Ben geçenlerde sabah bı gırdım istedigim yere gecebıldım. Cocuklar kaldı ..
Bıdahakı gunlerde onlarıda gecırdım gecelerı fılan arada bakın

Ben üç hafta önce yaptırdım, e devlet ya da e nabizdan olmuyor, direkt ilçe saglik müdürlüğüne gidin zaten hemen halloluyor genel olan bı sıkıntı aile hekimliği birimini gorursunuz, gormezseniz sorun danismada, kimlik fotokopisi verip ev adresi yazıyorsun forma, istediğin aile hekimliğinin adını yazıyorsun, iki günde geçmiş oluyor beş dklik bı işlem
Anladim canim ilçe saglik mudurlugune randevulumu gidiliyor peki🤗

Back
X