• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile faciasi

ınsanlara test yapılmalı belırlı bı ıq sevıyesıne sahıp olduklarında evlenme ve cocuk yapma hakkı verılmelı
sonra boyle oluyor ıste...
sız karısmayın gorusmeyın su çingenelerle
ne ısınız var boylesıyle bosverın
Bende öyle düşünüyorum

Size ne kadar dert oldu derken ? Arkadasimdi ve bu şekilde olmasi beni şoke etti. Sizin arkadaslariniz 4 4 luk olablr belki sorun yasamadnz benim de ilk defa başıma geliyor allahasen
bu kadar aşırı sahiplenici olup olayların her dakika içinde yer alırsanız kendiniz de anlattığı gibi üzülen siz olursunuz:KK76:

Ben aileye diğer arkadaş dedi demedim ayrıca kızın kendisi aramış söylemiş

Aklıma takılan bir soru..
Bu tip, doğrudan sizi ilgilendirmeyen bir konuyu açarken olabilecekleri düşünüyor musunuz? Şişme bebek olayı malum. Daha önce de benzer bir konu başka platformlarda paylaşıldı. Ya taraflardan biri bu yazılanları görürse... Riskli işler bunlar. Başınıza dert almaya değer mi acaba?
Değmez tabi ki . Ama o zaman hiç mi paylaşım yapmicaz

Değmez tabi ki . Ama o zaman hiç mi paylaşım yapmicaz

Dostane bir uyarı. Ciddiye alıp almamak size kalmış. Ama şöyle söyleyim..
Biri benim özelimle ilgili böyle bir paylaşım yapsa ve bunu bir şekilde fark etsem..Soluğu avukatımda alırım. Çatır çatır tazminatımı alır, karşı tarafı süründürüm

Dostane bir uyarı. Ciddiye alıp almamak size kalmış. Ama şöyle söyleyim..
Biri benim özelimle ilgili böyle bir paylaşım yapsa ve bunu bir şekilde fark etsem..Soluğu avukatımda alırım. Çatır çatır tazminatımı alır, karşı tarafı süründürüm
Özel olarak düşünse tüm sokağa afişe etmezdi kendilerini diye düşünüyorum

Ortada bir dert yok da dedikodu var fikrimce... Konuya hakim olan mahalle komşularınızı çaya davet edip onlarla istişare edin konuyu bence... Bildiğiniz üzere burada dertler konuşulup çözüm üretilmeye çalışıyor....

Back
X