- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi lovelygirl_
bu olayın geçtiği yer nere cennet mahallesi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annesinin hayir duasini alip oyle cikmistir yola oGüya oğlan 5 binlik takım elbise istemişte bozulmuş biz öyle biliyorduk meğerse nisanlisina demeden istanbula gitmiis ve patronuyla :) onu da bugün öğrendik
cennet mahallesi masum kalir bu ailenin yanindabu olayın geçtiği yer nere cennet mahallesi mi
Bizim mahalle asagiki mahalle :)))))cennet mahallesi masum kalir bu ailenin yaninda
Öyle valllaben eski konunu biliyorum iyi ki bulasmamissin.... ama bence bu iki aile cok uyumluydu tencere kapak misali
ınsanlara test yapılmalı belırlı bı ıq sevıyesıne sahıp olduklarında evlenme ve cocuk yapma hakkı verılmelıHani geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler... arkadaşım nisan attı ve karşı tarafa iftira atacakti. Bizim diğer ortak arkadaş erkek tarafini aramış böyle böyle bi durum var hem altınları vermeyecekler hemde üstüne senin kocana gelinine asildi diye iftira atacak demiş. Kadın önce bi bayilmis dağılmış mavolmus hastaneye kaldırılmış sonrasında eline bıçağı almış kız evini basmış giriş katta oturan kız tarafina taş yagmuru baslatmis ve arabalarini kirmis . Tabi kız tarafı boş durmuyor telefonla milleti döküyor oraya ve resmen birbirlerine girmiş iki aile. Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı . Kızın annesi beni arıyor sen mi söyledin diye . Hayır dedim diğer arkadaş söyledi onu cakozlayamadi bu cadalozlar sonra ortak arkadaşımız seda aradı onları ben söyledim dedi ama konu benim aileme eşime de cereyan etti ve su kız yüzünden tartıştık .. ne yapmam gerekiyor ki insanın alnında yazmıyor ne mal olduğu napayım ki
bende onu düşündüm birden.çok mu fesadım ne.:) kızı mı anlattı yoksaKV nerden biliyormuş
Anlattığınız durum cakozlama diye bir tabir kullanmanız hayırdır nerede yaşıyorsunuz sizlerHani geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler... arkadaşım nisan attı ve karşı tarafa iftira atacakti. Bizim diğer ortak arkadaş erkek tarafini aramış böyle böyle bi durum var hem altınları vermeyecekler hemde üstüne senin kocana gelinine asildi diye iftira atacak demiş. Kadın önce bi bayilmis dağılmış mavolmus hastaneye kaldırılmış sonrasında eline bıçağı almış kız evini basmış giriş katta oturan kız tarafina taş yagmuru baslatmis ve arabalarini kirmis . Tabi kız tarafı boş durmuyor telefonla milleti döküyor oraya ve resmen birbirlerine girmiş iki aile. Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı . Kızın annesi beni arıyor sen mi söyledin diye . Hayır dedim diğer arkadaş söyledi onu cakozlayamadi bu cadalozlar sonra ortak arkadaşımız seda aradı onları ben söyledim dedi ama konu benim aileme eşime de cereyan etti ve su kız yüzünden tartıştık .. ne yapmam gerekiyor ki insanın alnında yazmıyor ne mal olduğu napayım ki
Ne kadar çirkef insanlarmış. Bu insanlarla bağlantın olması bile seni eksiye taşır bence. Dikkat et.Hani geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler... arkadaşım nisan attı ve karşı tarafa iftira atacakti. Bizim diğer ortak arkadaş erkek tarafini aramış böyle böyle bi durum var hem altınları vermeyecekler hemde üstüne senin kocana gelinine asildi diye iftira atacak demiş. Kadın önce bi bayilmis dağılmış mavolmus hastaneye kaldırılmış sonrasında eline bıçağı almış kız evini basmış giriş katta oturan kız tarafina taş yagmuru baslatmis ve arabalarini kirmis . Tabi kız tarafı boş durmuyor telefonla milleti döküyor oraya ve resmen birbirlerine girmiş iki aile. Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı . Kızın annesi beni arıyor sen mi söyledin diye . Hayır dedim diğer arkadaş söyledi onu cakozlayamadi bu cadalozlar sonra ortak arkadaşımız seda aradı onları ben söyledim dedi ama konu benim aileme eşime de cereyan etti ve su kız yüzünden tartıştık .. ne yapmam gerekiyor ki insanın alnında yazmıyor ne mal olduğu napayım ki
Aynen bende öyle düşünüyorumNe kadar çirkef insanlarmış. Bu insanlarla bağlantın olması bile seni eksiye taşır bence. Dikkat et.
Size ne kadar dert oldu derken ? Arkadasimdi ve bu şekilde olmasi beni şoke etti. Sizin arkadaslariniz 4 4 luk olablr belki sorun yasamadnz benim de ilk defa başıma geliyor allahasensize niye bu kadar dert oldu bu kız anlamadım doğrusu gör,şmek zorundamıydınız bunları hissetiğiniz an da görşmeyi bırakmalıydınız hey yarabbim ya
arkadaşın markan gibidir. O yüzden sana katkısı olmayan ve ağzından şu cümleler çıkan aileden bir şey bekleme.Aynen bende öyle düşünüyorum