• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile faciasi

masallah dıger arkadasta ne meraklıymıs ıyı nıyet elcısı olmaya ..
ona mı kalmıs karsı tarafı uyarmak ya da uyarma seklı konusulan herseyı anlatmayla mı oluyormus .
olan sana olmus..
daha fazla bulasma derım ben.

Hani geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler... arkadaşım nisan attı ve karşı tarafa iftira atacakti. Bizim diğer ortak arkadaş erkek tarafini aramış böyle böyle bi durum var hem altınları vermeyecekler hemde üstüne senin kocana gelinine asildi diye iftira atacak demiş. Kadın önce bi bayilmis dağılmış mavolmus hastaneye kaldırılmış sonrasında eline bıçağı almış kız evini basmış giriş katta oturan kız tarafina taş yagmuru baslatmis ve arabalarini kirmis . Tabi kız tarafı boş durmuyor telefonla milleti döküyor oraya ve resmen birbirlerine girmiş iki aile. Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı . Kızın annesi beni arıyor sen mi söyledin diye . Hayır dedim diğer arkadaş söyledi onu cakozlayamadi bu cadalozlar sonra ortak arkadaşımız seda aradı onları ben söyledim dedi ama konu benim aileme eşime de cereyan etti ve su kız yüzünden tartıştık .. ne yapmam gerekiyor ki insanın alnında yazmıyor ne mal olduğu napayım ki
ınsanlara test yapılmalı belırlı bı ıq sevıyesıne sahıp olduklarında evlenme ve cocuk yapma hakkı verılmelı
sonra boyle oluyor ıste...
sız karısmayın gorusmeyın su çingenelerle
ne ısınız var boylesıyle bosverın

gayli ihtiyari güldüm ya hale bakın koca koca insanların haline :KK54:
sizlik bişey yok eşinizle niye tartışıyosunuz onlar yüzünden ?

kızın annesi oğlanın şeyinin ne kadar olduğunu nerden biliyor bu arada :KK53:
oğlan tarafı ağır bi laf etse yeriymiş yani

Hani geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler... arkadaşım nisan attı ve karşı tarafa iftira atacakti. Bizim diğer ortak arkadaş erkek tarafini aramış böyle böyle bi durum var hem altınları vermeyecekler hemde üstüne senin kocana gelinine asildi diye iftira atacak demiş. Kadın önce bi bayilmis dağılmış mavolmus hastaneye kaldırılmış sonrasında eline bıçağı almış kız evini basmış giriş katta oturan kız tarafina taş yagmuru baslatmis ve arabalarini kirmis . Tabi kız tarafı boş durmuyor telefonla milleti döküyor oraya ve resmen birbirlerine girmiş iki aile. Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı . Kızın annesi beni arıyor sen mi söyledin diye . Hayır dedim diğer arkadaş söyledi onu cakozlayamadi bu cadalozlar sonra ortak arkadaşımız seda aradı onları ben söyledim dedi ama konu benim aileme eşime de cereyan etti ve su kız yüzünden tartıştık .. ne yapmam gerekiyor ki insanın alnında yazmıyor ne mal olduğu napayım ki
Anlattığınız durum cakozlama diye bir tabir kullanmanız hayırdır nerede yaşıyorsunuz sizler

Ne kadar çirkef insanlarmış. Bu insanlarla bağlantın olması bile seni eksiye taşır bence. Dikkat et.

Benim takildigim nokta ben soylemedim bir daha da sizinden kimseyle gorusmek istemiyorum diye telefonu kapatmak yerine su arkadas soyledi diye isim verip olaya iyice dahil oluyorsunuz. Bu sefer kim oldugunu biliyorsun sende isin icindesin diye daha cok sizi dahil etmeye calisirsalar?

Tamamen irtibati kesin ve arayip bir sey sorarlarsa ben bilmiyorum bilmekte istemiyorum aramayin beni bir daha diyip kapatin telefonu.

size niye bu kadar dert oldu bu kız anlamadım doğrusu gör,şmek zorundamıydınız bunları hissetiğiniz an da görşmeyi bırakmalıydınız hey yarabbim ya
Size ne kadar dert oldu derken ? Arkadasimdi ve bu şekilde olmasi beni şoke etti. Sizin arkadaslariniz 4 4 luk olablr belki sorun yasamadnz benim de ilk defa başıma geliyor allahasen

Aklıma takılan bir soru..
Bu tip, doğrudan sizi ilgilendirmeyen bir konuyu açarken olabilecekleri düşünüyor musunuz? Şişme bebek olayı malum. Daha önce de benzer bir konu başka platformlarda paylaşıldı. Ya taraflardan biri bu yazılanları görürse... Riskli işler bunlar. Başınıza dert almaya değer mi acaba?

Back
X