- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
KV nerden biliyormuşErkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı .
Karakolluk olmuslar resmen ve ben bi insanin böyle degisecegini düşünmüyordumBoyle gelin dusman basina.. ne insanlar var ya iki bilezik icin deger mi?
Evet haklısın şimdi şimdi biraz duruluyor eşim ama kızın böyle bişey olduğunu bilmiyordumo kizla görusme erkekler boyle dedikodu mevzularini kaldiramaz valla bosanma noktasina gelirsiniz. benden demesi
Kızla oğlan birlikte olmuşlar kız annesine özet geçti demek kiAbovv cümbüşe gel.
Şeyi küçük, elinde tutamaz falan, onlar nasıl laflar öyle?Bir kız annesi nasıl öyle laflar söyler ya? Şok oldum
Ne biliyormuş şeyinin küçük olduğunu?
Düğüne 1 hafta kala bitti zatenaslında kız tarafıda erkek tarafıda baya denkmiş birbirine. neden olmamış hayret? seviyesiz insanlar... irtibatı kesin bence.
Erkek anasina kız anası senin oğlun benim kizimi elinde tutamaz küçücük şeyi var diye bağırip iyice fitillemis olayı .
Kız birde şahit olmamı istiyordu iftirasina ortak arıyordu resmen . Insani taniyamiyorsun korkar oldum vallahiİftira olayı falan filan hem çok günah hem de tamamen kız tarafının çingeneliği, isterse sadrazam kızı olsun bu resmen çingenelik. Yok damadın cinsel organı ile dalga geçmeler yok iftiralar falan. O ananın yerinde kim olsa daha beterini bile yapar. Çocuk iyi ki nişan atmış da kendini kurtarmış valla.
Hahahaha :)burasi basli basina bir facia.. kizini taniyor demek yetinmeyecegini biliyor... vay be ne 'modern' analar var
Kız birde şahit olmamı istiyordu iftirasina ortak arıyordu resmen . Insani taniyamiyorsun korkar oldum vallahi
Görüşmek mi aslaDaha neden gorusuyorsunuz iyice cennet mahallesine dönmüş ortalik?
Kendinizi geri cekin ve bidaha gorusmeyin
Yorumlarin süper :))) morelim yerine geldiBizimkiler anca torun sevsin.. kadin kizina git kizim kocani boynuzlamana izin veriyorum demis resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?