Bazı insanlar böyle malesef paragöz var öyle tanıdıgım ınsanlarMaalesef babam hakkında konuşmak istiyorum namazını kılar kuran okur hatta hacca bile gitti neyse ama babanın bir huyu vardır hep her şeye YOK der ne istersek çarşıdan alır getirir ama biz ondan para isteyince hayır yok der ama vallahi biz biliyoruz ki var.. Şöyle oldu olay ben gerçekten babamı çok seviyorum ama annem yaptıklarını gördükten sonra (gizliden para saklıyordu evin içinde) bize söylemişti ben inanmamıştım sonrasında da kendi gözlerimle gördüm gerçekten çok üzüldüm ondan sonra da asla babama güvenmedim evet saygıda kusur etmiyorum ama yine de niye yapıyor ki bunu sanki biz ne yapacağız onun parasını.. İleride evleneceğim ve babam gibi eşimin olmasını asla istemem korkuyorum gerçekten annem o kadar ona baktı ki her şeyi ile ilgilendi gel gör ki kendi karısından bile para saklıyor(
Yani bu saydığın özelliklerin adamın namaz kılması ile hacca gitmesi ile hiçbir ilgisi yok zaten. Annen çok şikayetçiyse boşanacaktı.Maalesef babam hakkında konuşmak istiyorum namazını kılar kuran okur hatta hacca bile gitti neyse ama babanın bir huyu vardır hep her şeye YOK der ne istersek çarşıdan alır getirir ama biz ondan para isteyince hayır yok der ama vallahi biz biliyoruz ki var.. Şöyle oldu olay ben gerçekten babamı çok seviyorum ama annem yaptıklarını gördükten sonra (gizliden para saklıyordu evin içinde) bize söylemişti ben inanmamıştım sonrasında da kendi gözlerimle gördüm gerçekten çok üzüldüm ondan sonra da asla babama güvenmedim evet saygıda kusur etmiyorum ama yine de niye yapıyor ki bunu sanki biz ne yapacağız onun parasını.. İleride evleneceğim ve babam gibi eşimin olmasını asla istemem korkuyorum gerçekten annem o kadar ona baktı ki her şeyi ile ilgilendi gel gör ki kendi karısından bile para saklıyor(
Gayet normal bir durum değil o bir baba neyse yaGenellikle geçmişinde yokluk görmüş insanlar böyle yapıyor. Sizin babanıza özel değil. Kendilerini güvende hissetmek istiyorlar. Genelde yeme içmeden kısmazlar fakat zaruri olmayan şeylere de para harcamak istemezler. Gayet normal bir durum.
Çok alakası var kendine baba diyorsa o zaman her şeyden önce çocuklarını düşünmeli ama yok ne zaman istesek yok parayı falan da zor kazanıyor diye bişey yok çünkü çalışmıyor evde oturuyor cimrilik konusunda haklısın evet çok hemde vallahi kardeşlerim para falan isteyemiyor yani düşünsene yediği önünde yemediği arkasında ama maalesefYani bu saydığın özelliklerin adamın namaz kılması ile hacca gitmesi ile hiçbir ilgisi yok zaten. Annen çok şikayetçiyse boşanacaktı.
Var yemez olabilir , parayı zor kazanıyor olabilir veya cimri de olabilir. Sen kendi hayatını kur kendi düzenini kur
Demek istediğim o değil ya gerçekten seviyorlar ama parayı saklamak ne demek ya annem onun her şeyini yapıyor parasını falan da istemiyor ama işte biz gördük nasıl aldığınıKenara bırıktırmese her istediğinizi nası alsın. Yaslılar da huy bu parayı ayrı bi seviyorlar
Hırsız eve girerse aklı başına gelir.Allah yaşatmasın ama bazi yaşlılar da böyledir. Bu annenle babanın sorunu sen baba-kiz olarak ilsikine odaklan.Maalesef babam hakkında konuşmak istiyorum namazını kılar kuran okur hatta hacca bile gitti neyse ama babanın bir huyu vardır hep her şeye YOK der ne istersek çarşıdan alır getirir ama biz ondan para isteyince hayır yok der ama vallahi biz biliyoruz ki var.. Şöyle oldu olay ben gerçekten babamı çok seviyorum ama annem yaptıklarını gördükten sonra (gizliden para saklıyordu evin içinde) bize söylemişti ben inanmamıştım sonrasında da kendi gözlerimle gördüm gerçekten çok üzüldüm ondan sonra da asla babama güvenmedim evet saygıda kusur etmiyorum ama yine de niye yapıyor ki bunu sanki biz ne yapacağız onun parasını.. İleride evleneceğim ve babam gibi eşimin olmasını asla istemem korkuyorum gerçekten annem o kadar ona baktı ki her şeyi ile ilgilendi gel gör ki kendi karısından bile para saklıyor(
Annenıze saygısızlık aslında ama Annenız bilip susuyorsa eşine ya hak veriyor yada huylu huyundan vazgeçmez diyip susuyor kadıncağızDemek istediğim o değil ya gerçekten seviyorlar ama parayı saklamak ne demek ya annem onun her şeyini yapıyor parasını falan da istemiyor ama işte biz gördük nasıl aldığını
Calismiyorsa para nerden geliyor? Para vermiyor derken hic harclikta mi vermiyor? Ihtiyaclarinizi ona soyleyince de mi almiyor? Yasiniz kac kendiniz calisin kazanin.Çok alakası var kendine baba diyorsa o zaman her şeyden önce çocuklarını düşünmeli ama yok ne zaman istesek yok parayı falan da zor kazanıyor diye bişey yok çünkü çalışmıyor evde oturuyor cimrilik konusunda haklısın evet çok hemde vallahi kardeşlerim para falan isteyemiyor yani düşünsene yediği önünde yemediği arkasında ama maalesef
Evde oturuyorsa nasıl geçiriyorsunuz?Çok alakası var kendine baba diyorsa o zaman her şeyden önce çocuklarını düşünmeli ama yok ne zaman istesek yok parayı falan da zor kazanıyor diye bişey yok çünkü çalışmıyor evde oturuyor cimrilik konusunda haklısın evet çok hemde vallahi kardeşlerim para falan isteyemiyor yani düşünsene yediği önünde yemediği arkasında ama maalesef
O zaman bu yaştan sonra deneyin bakalım babanız değişecek miGayet normal bir durum değil o bir baba neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?