• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile baskısı iş okul?

whoissabrina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
26
1
1
25
Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım.Fakat biraz baskıcı bir ailede yaşıyorum.Ameliyathane hizmetleri mezunuyum fakat kendi mesleğim yerine kasiyerlik market sektöründe çalışıp kendi paramı kazandım 2 sene.Şimdi işsizim ve evde sıkılıyorum yedikçe yiyorum.Çalışma isteğim kalmadı tekrardan üniversite sınavına girip izmiri kazanmayı düşünüyorum çünkü çoğu arkadaşım orda ama ailem bu konuya olumlu bakmıyor.Gerçekten hayatıma ne yapacağımı bilmiyorum.Çok ama çok kararsızım.Sizce nasıl bir yol çizmeliyim?

Şu yolu çiz desek çizebilecek misiniz bu aileyle ?

Mesleğinizi yapın başa sarmayın elalem için . Hani deseniz ki amacım var hedeflerim var eyvallah ama sizinki arkadaş peşine düşmek gibi anlaşılıyor konunuz

Şehir dışında çocuk okutmak ciddi masraf. Evi,yurdu,harcaması,harcı… ailen sıcak bakmaz tabi.
Haaa eğer diyorsan ki kendim çalışıp kendim okuyacağım. Çalışacaksan işe odaklan daha iyi.
Bir ideoloji var gibi gözükmüyor. Sadece sıkıntıdan ortam değiştirmek istiyor gibisin

Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım.Fakat biraz baskıcı bir ailede yaşıyorum.Ameliyathane hizmetleri mezunuyum fakat kendi mesleğim yerine kasiyerlik market sektöründe çalışıp kendi paramı kazandım 2 sene.Şimdi işsizim ve evde sıkılıyorum yedikçe yiyorum.Çalışma isteğim kalmadı tekrardan üniversite sınavına girip izmiri kazanmayı düşünüyorum çünkü çoğu arkadaşım orda ama ailem bu konuya olumlu bakmıyor.Gerçekten hayatıma ne yapacağımı bilmiyorum.Çok ama çok kararsızım.Sizce nasıl bir yol çizmeliyim?
Aile baskısı değil bu. 25 yaşında koskoca kadının arkadaşlarım orda diye saçma sapan bir işe girişmesine engel olma çabası.

Gayet güzel bir mesleğiniz varken zaten bu kadar sene gereksiz işlerle zaman kaybetmişsiniz. Şu saatten sonra zaten süper iş garantili iyi bir bölüm kazanamayacağınız da belli. Gideyim aile parasıyla birkaç sene daha keyif yapayım, gezeyim tozayım derdindesiniz belli ki.

Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?
Başka konuda 20 yaşındasın.
Bir konuda sanal tanıştığın kişiye fiziksel halin hakkında yalan söylemişsin
Bir konuda evden erkek arkadaşına kaçmayı konuşmuşsun.
ailem baskıcı diyorsun ama erkek arkadaşın var hatta cinsellik yaşamışsın.
Eeee? Biz sana hangi noktada inanalım ?

Back
X