• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Bakanı: Bir kere rastlanan bir olay Ensar Vakfı’nı karalamaya gerekçe olamaz; hizmetlerini takd

Olay 1 defa gerçekleşmemiş.. 45 çocuğun başına kim bilir kaç kez gelmiş..
Bu koltuklardaki bakanların koltukları ve vicdanlarını tartsalar, koltuk ağır basar..

Bir kere de deyin ki" Konu detaylı incelenecek, tüm sorumlular cezasını çekecek "
Çok mu zor yahu?
Hala daha birilerini savunma çabasındasınız..
Bu vakıfların amacı nedir?
9-10 yaşındaki çocuklara dinimizi özel dersle mi öğretiyorlar? Neden?
İnsanlara da inanamıyorum. Çocuğuna dinini öğreteceksen evinde sen öğret.
Kuran bilmiyorum, öğretemiyorum mu diyorsun?
Bir sürü bu işi gönüllü yapan insan var. Evinde gelip senin yanında çocuğuna bedava özel ders veren güzel insanlar var.
Neden bir vakıf aracı olmalı ? Neden küçücük çocuğunu bilmediğin bir eve göndermelisin ?
Biraz akıl, biraz mantık ya..
Bu kadar sığ ,bu kadar boş insanlara tahammül edemiyorum ben artık ...

Bu kişiler de müslümanım diye geçinmiyorlar mı, deli oluyorum.

Lut kavmi neden helak edilmişti, bir açıp okusunlar kuranı.

Ben artık diyorum, Türkiyenin başına gelen her şey mübah ve hatta diyorum ki, bizler terörle helak edilecek bir halkız.

Çocuklar ya, nasıl içine sindirirsin, nasıl normal bir vakadan bahseder gibi bahsedebilirsin.
Bu insanlar öbür dünyada değil, bu dünyada çeksinler yaptıklarının bedellerini.
hiç üzülmem hiç acımam...

Allah ıslah etsin.

Türkiye'de mi yaşıyoruz Meksika'da mı belli değil. Hırsızlara ödül veriliyor, pedofililer korunuyor, teröristler kendini patlamadan herhangi bir eyleme karışmadı diye salıveriliyor, tecavüzcüler iyi hal indirimi alıyor, tecavüze uğrayanlar o saatte dışarıda ne işi vardı yellozun diye suçlanıyor, herhangi bir kamu kurumuna girmek istiyorsan milletvekili torpili isteniyor, en ufak bir eleştiride aha bu fetullahçı- bu terörist - bu faşist diye etiketleme yapılıyor...

Allah sonumuzu hayretsin.

Bir kere de deyin ki" Konu detaylı incelenecek, tüm sorumlular cezasını çekecek "
Çok mu zor yahu?
Hala daha birilerini savunma çabasındasınız..
Bu vakıfların amacı nedir?
9-10 yaşındaki çocuklara dinimizi özel dersle mi öğretiyorlar? Neden?
İnsanlara da inanamıyorum. Çocuğuna dinini öğreteceksen evinde sen öğret.
Kuran bilmiyorum, öğretemiyorum mu diyorsun?
Bir sürü bu işi gönüllü yapan insan var. Evinde gelip senin yanında çocuğuna bedava özel ders veren güzel insanlar var.
Neden bir vakıf aracı olmalı ? Neden küçücük çocuğunu bilmediğin bir eve göndermelisin ?
Biraz akıl, biraz mantık ya..
Bu kadar sığ ,bu kadar boş insanlara tahammül edemiyorum ben artık ...

ortaokulda seçmeli ders ya canım Kuran, okulun güvenliğinde öğrensin çocuklar, nasıl güveniyolar böyle yerlere pes

ortaokulda seçmeli ders ya canım Kuran, okulun güvenliğinde öğrensin çocuklar, nasıl güveniyolar böyle yerlere pes

Kuran öğretmek de ne demekse,
Türkçe Kurana karşı ya bazı kesim, ondan çıkıyor bunlar.

Ben alıyorum kendi dilimde okuyorum valla, hatta bazen İngilizce çevirisine de bakıyorum, yardımcı olur diye.

Arapçadan kelime kelime çeviri yapan da faydalı siteler var.

ama işte amaç kuranı anlamak mı yoksa ezberlemek mi.
ezberlenecekse de oturursun çocuğunun başında ezberletirsin madem, bunun için de yatılı bir yere gitmesine gerek yok ki.

nasıl anne-babalar izin veriyorlar gerçekten anlamak mümkün değil.
gerçi düşünsene, ülkenin başındaki kişilerin övüp övüp durdukları kuruma neden güvenmesinler ki...

Yani bakan kadın olunca biraz daha hassasiyet bekliyor insan ne de olsa analık güdüleri var işin içinde
Ancak haberi okudum, bir daha okudum, bir daha okudum kendimi teselli edecek bir şeyler aradım, yok olmadı olmadı
Bu kimin bakanı, kümeste ki tavuk ailelerine mi bakanlık yapıyor anlamadım ki ben...

Vakif iyi bir vakif diyelim. ( hic bilmiyorum bu vakfi) bir kere sadece bir ögretmen bir hata yapti.
Soru:Vakif hala iyi bir vakif mi?
Cevap: hayir. Cocuklarin sorumluluklari onlardaydi. Islerini iyi yapamadilar. Bunu gururlu mükemmelliyetci biri , bir kurum kendisi söyler. Istifa eder. Yapamadim der.Kedini sorgulamaktan yoksun. Bir ülkede bir bakan bir Aile bakani ve bu bir kadin. Cocuklar tecavüze ugramis ve bu kadin bir kere oldu ülkede böyle olaylar cok diyor. "Senin kafan iyi mi"derler. Yahu bu senin isin olmama lazim hatirlatayim. Ülkede kendini savunamayan masum cocuklar tecavüze ugramasin. Skandal bu skandal!!!!
Yahu !!!! Beyin yakan işler !!!!! Beyin yakan savunma!!!!

madem bir kereden bir şey olmaz
hadi gel çay içelim seninle sayın bakan,anlatacaklarım var :KK8:
hatta dur bir kereden bir şey olmazsa ne kadar günah varsa işleyim.
sonra gider vakfa bağış yaparım günahımdan tertemiz arınırım.
Sonuçta Allah korkusu kalmamış kimsede .Korktuğunuz insanlar ve vakıfcıklar var.
Aramızda hallederiz...........

Olay yeterince kan donduruyor zaten, önüne gelen akıl dışı yorumlarla savunmaya çalışıyorlar bir de.Üstelik sözde devlet bünyesinde maalesef yer alan zatların açıklamaları bunlar... Yerin dibine girseniz keşke..
Yahu sen bir annesin, bir kadınsın ortalığı yıkıp atman lazım bu olay karşısında üstelik aile bakanısın.Yani utanmasalar neredeyse işi meşrulaştırmaya götürecekler. Şu açıklamayı yaparken hiç kendi çocuklarınızı düşünmediniz mi?Nasıl bir kafaya sahipsiniz?Cümleten ne içiriyorlar sizlere?

Her olay sonrası topluca nasıl beceriyorlar böyle akıl dışı savunmaları?

Henüz mahkemesi devam eden bir dava hakkında bir bakanın açıklama yapması ....

Evet münferit bir olay tüm kurumu tecavüzcü yapmaz , ama sorumsuz yapar . Kaldı ki henüz münferit mi değil mi bilinmiyor .

Verilecek en güzel beyan ; dava devam ediyor , TÜM sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır diyerek , toplumda yaşanan çocuk istismarına yönelik konuşma yapmasıydı .
Yap(a)mamış.

Bu taciz olayının çok başka ve korkunç boyutu da var aslında.
Türkiye'de ki çocuk tecavüzlerinin çok büyük bölümünün ortaya çıkmadığının bir ıspatı bu olay.
45 çocuk taciz ediliyor ve hiçbiri bunu ailelerine bile anlatamıyor. Şans eseri bir çocuğun psikoloğa götürülmesi ve psikoloğun deşmesiyle ortaya çıkıyor durum.
Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, bu ülkede tecavüze uğrayıp bunu dillendiremeyen daha kaç çocuk var kimbilir?:KK43:

Back