Ahşap parlatma///***

aysen_balikesir

nazlı miray yaşam hediyem
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
433
9
96
38
Balıkesir
AHŞAP VE KOYU RENKLİ MBİLYALARINIZI PARLATMANIN EN GÜZEL YOLU ZEYDİN YAĞI BİR PARÇA PAMUĞA BİRAZ ZEYTİN YAĞI DMLATIN VE SİLİN NASIL PARLADIĞINI VE GEÇ TOZLANDIĞINI GÖRECEKSİNİZ

pronto var artık sık günlük tozlarda tozsavar aylık temizliklerde de cilası mükemmel sonuç veriyor tabi bu malzemelere ulaşamayanlar için alternatif olabilir.

merhaba benim mutfak dolaplarımda parmak izleri kalıyor pronto vb. kullandım ama izler çıkmıyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?

tuttum bu zeytinyağı olayını şutarafagitti vitrinimde çıkaramadığım bazı lekeler vardı ve az önce bir parça pamuk ve zeytinyağı ikilisini denedim sonuç mükemmel. teşekkürlera.s..

kızlar benim denediğim bir yöntemdi daha önce ama bundan daha etkili bir yöntem önereyim babamın mobilyacı olması nedeniyle 25 yıldır bildiğiniz makina yağı ile iki ayda falan siliyorum hem pırıl pırıl hemde bütün lekelerinden kurtuluyorum. ve mobilyalavereliniortakrım yeni gibi bakımlı komşularım bile hayran bence bir deneyin bana dua edeceksiniz not....sildikten sonra evi havalandırın .

yağlı yağlı olmuyormu ya.zaten yağ ı hiç sevmem her yer iyice kirlenmiş gibi gelir bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…