- Konu Sahibi aysen_balikesir
AHŞAP VE KOYU RENKLİ MBİLYALARINIZI PARLATMANIN EN GÜZEL YOLU ZEYDİN YAĞI BİR PARÇA PAMUĞA BİRAZ ZEYTİN YAĞI DMLATIN VE SİLİN NASIL PARLADIĞINI VE GEÇ TOZLANDIĞINI GÖRECEKSİNİ
Z
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim mutfak dolaplarımda parmak izleri kalıyor pronto vb. kullandım ama izler çıkmıyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz?[/QUOT
slm ben prontonun yer cilasını sürüyorum daha doğrusu cilalıyorum diyim:) inan yeni takılmış gibi oldu dolabım benimde öyleydi su damlasa leke yapıyordu ama şimdi ışıl ışıl purontonun yer cilası canım bir sünger yardımıyla sürüyorsun ve kuruyuncaya kadar bekliyorsun sonuç mukemmel
kızlar benim denediğim bir yöntemdi daha önce ama bundan daha etkili bir yöntem önereyim babamın mobilyacı olması nedeniyle 25 yıldır bildiğiniz makina yağı ile iki ayda falan siliyorum hem pırıl pırıl hemde bütün lekelerinden kurtuluyorum. ve mobilyalavereliniortakrım yeni gibi bakımlı komşularım bile hayran bence bir deneyin bana dua edeceksiniz not....sildikten sonra evi havalandırın .