Arkadaşlar iki aylık oğlum için küçük ahşap beşik lazım. Biliyorum herkeste var ama satmıyorsunuz :) Eğer satan var ise lütfen benimle irtibata geçsin yoksa mecburen çarşıya çıkağım Taksit falan bi şekilde sıfır alacağım ama istemiyorum o kadar para vermek. Teşekkürler şimdiden. Bu arada 'Mevlid Kandili'niz kutlu olsun...
cnm ben de yeni dogum yaptim yakinda iki aylik olacak oglum... gule gule buyutelim insallah. ben park yatak kullaniyorum sonrasinda toplayip bir koseye koyabiliyorsun hem rahat kullanisli tavsiye ederim
Benim kızım Asyadan kalma hem park yatağım var hemde büyük ahşap beşigim var. Park olan valizinde duruyor ve seyahatte kullanıyoz ahşap büyük olan ise yatak odamda kurulu. Benim istediğim ise oturma odası için olanlardan. Sürekli gidip gelmek istemiyorum yatak odasına. Ayrıca küçük olmasını istiyorum. Satan arkadaşlar vardı ama şimdi bulamıyorum Elinde olan var ise lütfen bana ulaşsın...
aynen cnm ya bir iki ay sonra zaten kullanamayacaksin bence de, bu durum icin mesela gunduz pusete koyabilirsin hatta bebek arabani temiz bir sekilde evin icinde bu amacla kullanabilirsin yatirinca cok guzel yatak oluyor hem surunce mutfaga yada baska odaya yanina almasi da cok kolay oluyor hem gunduz yatak odasinda besiginde degil de oturma odasi gibi sesli ve isikli bir ortamda uyumasi besiginde sadece gece yatmasi da gece uykusuna alismasi acisindan tavsiye ediliyor bilirsin
Aynen oyle valla.
Iki tane ana kucagi var odada.
Esim de kizdi
"Bu bolluk nerden geliyo?" Evin heryeri yatak puset ana kucagi dolu dedi. Utandim emin olun...
canım ben burdan bi arkadaştan aldım 3. resimdekinden ama odaaya salıncak kurduk tavandan tavana. İkinci el almama rağmen keşke almasaymışım diyorum. Evde bi tane de park yatak var ...