Tüp Bebek Merkezleri Ahmet zeki ışık

Ben denizlideyim cnm gidip gelmek kolay olcak.evet labaratuar cok onemli zaten.birde bahceci var aklimda orayi daha cok istiyorum ama bu seferde git gel zor olcak cikmazdayim yani
Sizdeki problem nedir acaba İstanbul zor olur bende İstanbul için memorial Şişli de bayan doktor var bölüm başkanı Kahraman soy adı onun ismini aldım burda tanışıp 10 bayan gitmiş hepsi de gebe kalmış onlarla da yazıştım oranın laboratuvarda çok iyimiş ama benim için şuan İstanbul çok erken

Evet cnm biliyorum memorial ve bahceci bu konuda cok iyi doktoruda cok duydum semra kahraman zor olcak ama bakalim nasil halletcez kalmak gerekecek.izmir olursa gidip gelebiliriz benim burda iki denemem oldu ikiside negatif o yuzden tam olsun iyi yer olsun diyorum bu sefer tuplerim kapali sadece

merhaba bende 2 ocakta ahmet hocayla randevum var.ilk tüp bebek denememi smyrna da yaptırmıştım maalesef onların hataları yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı.açıkçası iki yıl geçti anca toparlayabildim kendimi.inşallah bu sefer sorunsuz hamile kalabilirim.

Nasıl oldu canım hamilelik varmı

üzüldüm canım senin sorun neydi :-(
benim sorun yok canım herşey yolundaydı ama maalesef tutunamadı.tabi ben erol tavmergene gitmeye başladım ve tutunması için doktor histereskopi ve rahmi çizelim dedi.onuda oldum şimdi son kalan embriyomun transferi olucak.sen hangi aşamadasın?

Merhaba, ben 2017 başında Ahmet hoca da ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım çok şükür 14 aylık bebeğim var. İnşallah ikinci bebek denemesi istersem yine Ahmet beyi düşünürüm. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benimde 2. denemem ahmet hoca ile oldu ama malesef negatif ile sonuçlandı. 12 Yumurta top. 2 dollendi ancak 1 transfer gerçekleşti. Yeniden görüşme sağladık ve aynı merkeze yeniden şans vermek istedim ve daha net ve açık konuştum ahmet hoca ile bu arada bütün testleri o istemeden yaptırdım (hsg- gen testi-kanda pıhtılasma) Bir sonraki adetimi bekliyorum. Çok araştırıyorum kesinlikle doktorunuza bırakmayın kendinizi bu konular hakkında bilgi sahibi olduğunuzun farkına varmalarını sağlayın ben ilk ahmet hoca ile başladığımda kolay vaka olarak tanımladı ve basite aldığını düşünüyorum ama şu an sorduğumda işimiz kolay değil diyor. Zaten tüp bebek başarı oranı yüksek olan bir tedavi yöntemi değil yüzde 50 yüzde 55 çıkan merkez yok olsa bütün hastaneler başarı oranlarını açıklar. Kısacası yeni bir doktora kendimi yeniden anlatmak tedavi olmak zor geldiği için ahmet hoca dedim. Birde merkezin emriyologları hakkında kesinlikle bilgi almanızı öneririm bütün iş onlarda.... Herkese bol şans

Sizin sorun neydi acaba . neden kolay olarak tanımladi ve sonra işimiz zor diyor

Sizin sorun neydi acaba . neden kolay olarak tanımladi ve sonra işimiz zor diyor
bizim eşimden kaynaklı sperm bozukluğu mevcuttu spermler ımcı yöntemi ile toplanacak dedi işimiz zor değil kolay dedi yumurta takibi çok iyi gitti hatta 2 tanesini ilerden gidiyor diye feda edildi geride kalanlar ile devam ettik yumurta toplamada 4 tane kaliteli yumurta elde edildiği söylendi 2 döllendi 1 tanesi kaliteli çıktı hocanın olumsuz sonuçta eşime spermler yüzünden olduğunu (ama sözde bu yöntemde kaliteliler seçiliyor kaliteli sperm bir yumurtayı döller) fakat yumurta bile istediği kalitede 1 tane elde etti ( ilk denemem de devlet hastanesinde bile fazla kaliteli yumurta oluşmuştu devlette 2 hakkım olmasına rağmen daha iyisi olsun diye ahmet hocayı seçtim) şimdi ki görüşmemizde bende de sorun olduğunu söylüyor o zaman neden kaliteli yumurta olması için bana başka tedavi yöntemi uygulamadı kafamızda bir sürü soru ile gittik görüşmeye dediğim gibi sorun bende de mevcut yumurtalar kaliteli çıkmıyor ve zor vaka diye tanımladı belki bu sefer daha titiz çalışır.

Bu arada ahmet hoca kötü diyemem iletişimi enerjisi çok yüksek bir doktor işinde de iyi olduğunu düşünüyorum fakat ben sonuca bakarım uyguladığı yönteme. aynı merkezde arkadaşım hamile kaldı ama 8. denemesiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…