Tüp Bebek Merkezleri Ahmet zeki ışık

angelbebekk

Şükürler olsun Allah'ımm👶👼🤰👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
564
671
Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var medical park izmir ahmet zeki isik tavsiye edermisiniz?gidenler mennunmu acaba tüp bebek için?

Cevabin icin tsk ederim cnm.ilgili mi doktor nasıl.ni başarı orani nedir yuksek mi labaratuvari falan nasil su an arastiriyorum hala karar veremedim kose4545

canım benim biraz tedavi masrafım biraz pahalı oldu 1 kere tüp bebekle gebe kaldım değerler artmadı. daha sonra eşimde kromozon bozukluk cıktı pgt yapdıldı. yani kısaca 25.000 tl'ye yakın para gitti. ama tüp bebek fiyatı ilk muayenede doktor 450 tl alıyor ondan sonra yumurta toplama işlemine kadar para yok sonunda 6500 tl+ ilac masrafların oluyor.

Anldm cnm tsk ederim baya gitmis cnm ya en azindan degmis rapor gecmiyor mu acaba orda

Merhaba sizde sebepsiz infertilite mi vardı yoksa herhangi bir tarafta sıkıntı mı vardı

merhaba; eşimde kromozonlarında sıkıntı vardır rasiprotokal taşıyıcılık vardı ondan pgt yapıldı.

Ilk denemede hamile kaldim fakat kan degerlerim yukselmedi bos gebelik oldu ondan sonra pgt yapildi ikizlere hamile kaldim 8 haftada bir bebegin kalbi durdu digeri dogdu simdi 3 aylik olduk

Ilk denemede hamile kaldim fakat kan degerlerim yukselmedi bos gebelik oldu ondan sonra pgt yapildi ikizlere hamile kaldim 8 haftada bir bebegin kalbi durdu digeri dogdu simdi 3 aylik olduk
Ay maşallah Allah sağlıklı ömürler versin pgt transfer öncesi sizin isteğinizle yapılıyor mu yapılıyorsa pgt yapılan embriyonun transferi gerçekleşiyor mu yoksa yeni embriyo mu oluyor çok sordum kusura bakmayın

Pgt yi doktorumuz sorun var diye yaptirdi ilk once embriyolar ankaraya analize gidiyor sagliksiz olanlar eleniyor saglikli olanlar transfer ediliyor.

Merhaba sizde mi ahmet beyde tadavi gormeyeyi dusunuyorsunuz

Evet ama tüp bebek öncesi aşılama şansımı deneyeceğim doğal oluşan gebeliğim var önümüzdeki ay yeniden gebelik isteyeli 10 ay olacak
Hmm anladm cnm spermdede sorun varsa bence tup bebek denemelisin cnm masraf olarak ayni diye biliyorum ilaclar falan tup bebek sansi daha cok yine de arastir

Hmm anladm cnm spermdede sorun varsa bence tup bebek denemelisin cnm masraf olarak ayni diye biliyorum ilaclar falan tup bebek sansi daha cok yine de arastir
Sıkıntımız o zatenileri hareket ve morfoloji eksikliği sayısı şükür iyi ilaç ve yiyecek takviyesi yapıyorum hasftaya teste gidecek inşallah yükselmiştir değerler aşılamayı 1 kere düşünüyorum zaten klasik aşılama değilde mikrocip yapılacak oda ne olur ne olmaz diye sonraki seçenek zaten belli hem maddi hem de manevi kayıp istemiyorum o yüzden de sürekli araştırıyorum Ahmet bey’e bayağı sıcağım açıkçası

Anladım cnm hayirlisi.ben daha karar veremedim orda yasamiyorum gorusmeye falan gidemedim.sen izmirdemisin

Anladım cnm hayirlisi.ben daha karar veremedim orda yasamiyorum gorusmeye falan gidemedim.sen izmirdemisin
Evet siz neredesiniz?
Ben de henüz kendisiyle görüşmedim merkezin koordinatörü Burhan bey aradı yüzyüze konuşur gibi bir telefon görüşmesi yaptık kendisiyle sağolsun ayrıca sosyal ortamda da kendisiyle görüşen tedavi olan kişilerle yazışıyorum oda bir güven verdi İzmir’de laboratuvar açısından sağlam olan yer malesef çok az burası iyi

Ben denizlideyim cnm gidip gelmek kolay olcak.evet labaratuar cok onemli zaten.birde bahceci var aklimda orayi daha cok istiyorum ama bu seferde git gel zor olcak cikmazdayim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…