Ahmet Ümit'in kitapları

ceyo3586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
17
2
Okuyan arkadaşlar Ahmet Ümit'in kitapları hakkında neler düşünüyorsunuz. Beyoğlu rapsodisi, Beyoğlunun en güzel abisi, şeytan ayrıntıda gizlidir ve istanbul hatırası ve diğerleri... yorumlarınız nelerdir. Önerir misiniz bu kitapları

Ben çok severin Ahmet Ümit'in kitaplarını. Tarihe ve polisiyeye ilgi duyuyorsan mutlaka okumalısın. Hem sürükleyici hem tarihi bazı ayrıntılar şaşırtıyor.
Son kitabı da bugün itibariyle çıkmış. İkinci Abdülhamit dönemini yazmış sanıyorum henüz alamadım.
En çok da İstanbul Hatırasını sevmiştim.

Ahmet Ümit'in kalemine alışanlar genelde vazgeçemez yazarın kitaplarından. Bir çoğunu okudum. Şimdi yeni romanı çıktı "Elveda Güzel Vatanım". Şiddetle tavsiye ederim :)

Polisiye roman hastası olarak cok severim Ahmet Ümit kitaplarını
Güzel yani hem aksiyon hem de tarihi bilgi içerikli olmasi
En sevdiğim romanı da Patasana dir

Şu an Babı-ı Esrar'ı okuyorum. Daha yeni başladım sayılır ama gayet sürükleyici ve merak uyandırıcı :)

En son Beyoğlu'nun en güzel abisini okumuş ama beğenmemiştim. Bu nedenle yeni çıkan kitabını okumak konusunda henüz çok hevesli değilim. Biraz daha bekleyip, okuyanların yorumlarına bakacağım.

Ben severek okurum ahmet ümiti. Nerdeyse tüm kitaplarini okudim. Sıkildigim olmadi simdiye kadar.

Aynen benimde zey-mur zey-mur elveda güzel vatanım enfesti 3 gecede bitirdim :)
Umarim onuda en kisa zamanda okuyabilirim. Su aralar hic kitap okuyamadim. Kendimi cok eksik hissediyorum. O kadar kitap var ki aklimda okunacak. Kutuphanemde en az 5 kitap var okunmayi bekleyen. Ama su aralar sanirim okumam cok zor.

Ahmet Ümit kitaplarını hiç sevmem.. Tamamen piyasaya yönelik kitaplar.. Saf polisiye zaten değil.. Bizim millet polisiyeden anlamaz o yüzden biraz aşk biraz politika biraz şundan biraz bundan katayım mantığıyla yazılan yüzeysel kitaplar.. Anca ya hiç polisiye okumayan ya nadiren polisiye okuyan ya da polisiyeye yeni başlayanlara hitap edebilir..

X