• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Maranki yaptığı açıklama

mask35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
129
11
96
İzmir
22 Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben düzenli olarak yapıorum sirkeyi ama sabah limonlu su içmiyorum çünkü midem kötü oluo..

peki kilo verebildin mi?
sandaloz sakızı forumunda yumurtalıklara zarar verebileceği söylendiğinde açıkçası bayağı tedirgin oldum içmeyi bıraktım ama içtiğim sürede biraz kilo vermiştim.

elma sirkeli sıcak su benden işe yaradı kızlar :) yemeklerden yarım saat önce ve gece yatarken iciyorum hem tok tutuyor hemde icimde birşeylerin eriyip gittiğini hissediyorum :)

ben nı sure denemıstım elma sırkesını hem sabah hemde gece yatmadan once ıcıyordum ama ıcıne bal koymuyordum ve gercektende 20 gun gıbı bı surede 2-3 kılo verdım.bence ıse yarıyor.baska kullanan arkadaslar yok mu ???

arkadaşlar ben balsız içiyordum 3 kilo verdim 3 hafta gibi bi sürede. yarından itibaren de içine bal koyup içmeye başlıcam. gelişmeleri yazarım..

bir dönem sabahları aç karnına elma sirkeli ılık su içtim ama nedense midemde bir garip yanma başladı ve bıraktım tekrar denesemmi acaba ?

ben geçen hafta ballı içmeye başladım tadı çok güzel oluyo hım canım çeekti aynı limonataya benziyo(hatta daha güzel)sonra balı bıraktım ama unutuyorum ya unutmasam çok iyi olacak bugün yine başlıyorum hatta şimdi gidip içeceğim:))birde aklıma bişey takılıdı içine bal koyuyoruz ya balda kilo yaparsa tatlı sonuçta kilo verelim derken tersi olmasın hüsrana uğramayalım allah korusun.

kızlar bu bilgiler cok güzel ama bence sadece yardımcı şeyler... ben inanmıyorum aynı yeme düzenini degiştirmeden diyet yapmadan spor yapmadan sadece böle şeyleri yaparak kilo verilmesi bilmiyorum inanmıyorum..
ama inanmıyorum derkende yapmıyor sanmayın.. sadece metobol,zman hızlansın d,ye arada baş vurdugum br kaç şeyden biri... ama bence diyet ve spor şartt.. bunlarıda yanı sıra yapabiliriz

bende geçen sene yaptığım rejimde aç karnına ballı sirkeli su içmiştim 1 senedir mide rahatsızlığımı tedavi etmek için uğraşıyorum. doktora söylediğimde çok kızdı sen resmen asit içmişsin dedi. kesinlikle tavsiye etmiyorum

yaa nasıl oluyo da ayda 3 kilo veriyosunuz sadece sirkeli suyla ben resmen aç geziyorum ve sabah akşam içiyorum sirkeli suyu 3 lt de su ama bir ay oldu sadece 2 kilo verdim

Back
X