- Konu Sahibi beyaz toprak
-
kızlar ahmet marankinin tavsiyesi bu sitesinde okudum iyi geleceğinide düşünüyorum ve kendimde en yakın zamanda uygulamaya başlıyacam inşaallah.
sarımsak yağı
badem yağı
ceviz yağı
çamterebentin yağı
bunları karıştırarak 20 gün buyunca her gün saça sürülmeli ve saç çok temizlenmiyecek şekilde yıkanmalı 20 günün sonunda saç dökülmesi kesilecek ve daha güzel saçlara sahip olacaksınız hatta dökülen saçlarınızın yerine yenilerinin çıkma olasılığıda çok yüksek hadi hanımlar kolay gelsin yapalım paylaşalım bakalım kimde nasıl bir etki olacak
kızlar ahmet marankinin tavsiyesi bu sitesinde okudum iyi geleceğinide düşünüyorum ve kendimde en yakın zamanda uygulamaya başlıyacam inşaallah.
sarımsak yağı
badem yağı
ceviz yağı
çamterebentin yağı
bunları karıştırarak 20 gün buyunca her gün saça sürülmeli ve saç çok temizlenmiyecek şekilde yıkanmalı 20 günün sonunda saç dökülmesi kesilecek ve daha güzel saçlara sahip olacaksınız hatta dökülen saçlarınızın yerine yenilerinin çıkma olasılığıda çok yüksek hadi hanımlar kolay gelsin yapalım paylaşalım bakalım kimde nasıl bir etki olacak
dikkatli bikez daha okursan nasıl kullanıcağını yazdığımı zaten görürsün:1closedeyes: ölçü olarakta birer kapak olarak biliyorum
tabi güzelim yani sürülen yağ saçtan iyice temizlenmiyecek şekilde yıkanması gerekiyomuş yani herhalde bir kere saçı sabunlamak yada şampuanlamak yeterli üsten bi temizlemek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?