• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ahmet Maranki,den saç dökülmesine iyi gelecek tavsiyeler:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
kızlar ahmet marankinin tavsiyesi bu sitesinde okudum iyi geleceğinide düşünüyorum ve kendimde en yakın zamanda uygulamaya başlıyacam inşaallah.
sarımsak yağı
badem yağı
ceviz yağı
çam yağı
bunları karıştırarak 20 gün buyunca her gün saça sürülmeli ve saç çok temizlenmiyecek şekilde yıkanmalı 20 günün sonunda saç dökülmesi kesilecek ve daha güzel saçlara sahip olacaksınız hatta dökülen saçlarınızın yerine yenilerinin çıkma olasılığıda çok yüksek hadi hanımlar kolay gelsin yapalım paylaşalım bakalım kimde nasıl bir etki olacak

Son düzenleme:
canım orada saca surulecek ve cok temızlenmıyecek sekılde yıkanmalı demıssın.acaba yazım hatasımı var orada ıyı temızlenecekmı olacak aydınlatırsan sevınırım

tabi güzelim yani sürülen yağ saçtan iyice temizlenmiyecek şekilde yıkanması gerekiyomuş yani herhalde bir kere saçı sabunlamak yada şampuanlamak yeterli üsten bi temizlemek işte

kızlar ahmet marankinin tavsiyesi bu sitesinde okudum iyi geleceğinide düşünüyorum ve kendimde en yakın zamanda uygulamaya başlıyacam inşaallah.
sarımsak yağı
badem yağı
ceviz yağı
çamterebentin yağı
bunları karıştırarak 20 gün buyunca her gün saça sürülmeli ve saç çok temizlenmiyecek şekilde yıkanmalı 20 günün sonunda saç dökülmesi kesilecek ve daha güzel saçlara sahip olacaksınız hatta dökülen saçlarınızın yerine yenilerinin çıkma olasılığıda çok yüksek hadi hanımlar kolay gelsin yapalım paylaşalım bakalım kimde nasıl bir etki olacak

çam terebentin yağı değil,çam yağı olacak ikisi farklı şeyler arkadaşımyerimseniben

"Ceviz yağı,badem yağı,sarımsak yağı ve çam terebentin yağını bir kapta karıştırın. Saç diplerinize bir kaç damla yağ ile friksiyon yapın. 20 gün uygulanan bu kür sonuda saçlarınız harika olacak."kopyalayıp yapıştırdım bu şekilde yazıyo ve bir kaç sayfadada tarif aynı şekilde veriliyo belki orda bi kelime hatası olmuştur diye bakayım dedim baktım aynı .....

olabilir ama çam yağı ile çamterebentin ayrı yağlar olduğu için belrttim ayrıca o gün programı izlediğim için doktordan bizzat duydum tarifi neyse...bu yağlar fasa füso içten kansızlık vs nedenler varsa bunlar boş ama yinede herkese acil şifalar..

Ben bu tarifi yapmaya başladım ama ceviz yağını duymamıştım. Üzüldüm şimdi çünkü merkeze gidemiycem bugünlerde.. Benim duyduğum Isırgan yağı, badem yağı, sarımsak yağı ve çam yağı..Hatta eminim Isırgan yağınıda önerdiğine..Ben bunları karıştırdım ve kafadan da 1tane bepanthen ampulü ekledim. Ama inanın sarımsak yağı kafaya bulaştımı kolay kolay çıkmıyo ve kesinlikle iyi yıkamak gerekiyo saçı. Nerdeyse şampuanım bitti ana koku zor gitti. Yinede devam edeceğim çünkü farkı gördüm

kızlar bu marankinin kürünü hergün mü yapıcaz çünkü bazı sitelerde 3 hafta boyunca hergün yapılacak yazıyordu ???? bir de bu yağlardan kaçar damla koyacağız ben mesela susam , sarımsak , çam ve ısırgan yağı aldım bunlardan kaç damla koyucam . hergün yaparsak sonra daha çok mu döker endişelendim . bilgisi olan var mı

sarımsak yağı
badem yağı
ceviz yağı
çamterebentin yağı

dikkatli bikez daha okursan nasıl kullanıcağını yazdığımı zaten görürsün:1closedeyes: ölçü olarakta birer kapak olarak biliyorum

konuyu açalı 2 ay olmasına rağmen anca bu akşam başladım ne tenbelim yaa:mymeka:umarım 20 gün sabırla devam ederim:çok üzgünüm:

ahmet marankinin cogu şeyi bana inandırıcı gelmiyor tamam yag bakımı bende denedim bende dökülme oldu evet yeni saçlar cıktı ama 50 tane saç cıktıysa yagı sürerkende 50 tane döküldüü bu birincisi bu herkeste aynı etkiyi yapmaz kimisine yag bakımı cok iyi gelıyor...

ama ben şu noktaya takıldım yag iyi temizlenmeden yıkancak evet bunu isteyerek değilde bazen yanlışlıkla saçımın diplerini iyi yıkayamadıgım zamanlar oldu,sonra tekrar yıkamayada kıyamadım aynı gün içerisinde saçlarımı yıkamak dökuyor diye ama nolduu diplerde yaglı yaglı bi görüntü çok kötü bir koku ve en kötüsüü yüzümün kenarındaki tüylerde artma oldu cunku yataga yatınca kafamı yastıga koyunca uyurken o yaglı kısımlar ister istemez yüzüme degdii

o yüzden kafayı yaglı bırakmak hiç mantıklı gelmemişti şimdi duyuncada şaşırdım denemek isteyenler bence yaglı bırakmayın derim nolur nolmazzzzzz...

canım yağı sürdükten sonra başına bi bone bi tülbent bağlamadanmı yattın:1shok: nasıl rahat ettinki öylefisfisfis ee tabi saçın oraya buraya bulaşır ozaman:kahve:

yok baglamadım valla yıkadım nasıl olsa diye baglamadım bide hergun hergun baglamak ne bileyim ay 20 gun üstüstee ugrasmak zor :)

Back