Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

@elit81 yorumun şaşırtmadı beni yine :KK14::KK14:

bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırım :KK64::KK64: oky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...

kime yapıldığı benim için önemli değil. İster desteklediğim olsun, isterse karşı görüşlm.. Hiç kimsenin ama hiç kimsenin böyle bir saldırı haketmediğini düşünüyorum.. saldırı şekli, bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin gazetecisi.. Hadi bunlarıda geçtim bu ülkenin evladı oda.. İnsan yada hayvan kim olursa olsun kimse şiddete maruz kalmamalı...
anacım ironiyi anlamadınmı. ahmet hakanı ne çok sevdiğimi hep yazarım konularda
elite atıfta bulundum mesajlarımda ben:)

@elit81 yorumun şaşırtmadı beni yine :KK14::KK14:

bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırım :KK64::KK64: oky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...

kime yapıldığı benim için önemli değil. İster desteklediğim olsun, isterse karşı görüşlm.. Hiç kimsenin ama hiç kimsenin böyle bir saldırı haketmediğini düşünüyorum.. saldırı şekli, bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin gazetecisi.. Hadi bunlarıda geçtim bu ülkenin evladı oda.. İnsan yada hayvan kim olursa olsun kimse şiddete maruz kalmamalı...
oky ironi yaptı,kendi kendini dövdü,dövdürdü deniyor ya:KK66:

Alaksız olacak ama sümeyye erdoğanın işidle evlenme konusundada, AK partiyi sevmeme ve desteklememe rağmen yapılan davranışın hep çirkin olduğunu düşündüm..
bu olaylara bu şekilde bakmak lazım.. Ahmet hakan bu ülkeniz gazetecisi.. Yeri geliyor teorist ilan ediliyor yeri geliyor ölümle tehdit ediliyor.. Bu şekilde yaşayacaksa gazeteciler ozaman burası özgür bir ülke değildir diye anayasa not konulsun..
Bu yapılan saldırının bugün veya yarın başka bir gazeteciye yapılmaması için şiddetle kınanmalıdır..
Yazıkları söyledikleri kimi rahatsız ettiyse bugün sonuç bu.. Kimi rahatsız etti acaba ?

Saldırıyı kınıyorum böyle birşey kimse için kabul edilemez.
HDP ye oy veren birinin kırılan biryerine de üzülesim gelmiyor.
danışıklı döğüş gibi geliyor ne yalan söyliyelim Erdoğana başkan olamadı ülkeyi kan gölüne çevirdi diyenler iki kemiğin kırılmasına neden inanamamışlar?

ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.
valla ben çok karşılaştım alay eder tavırla konuşacaklarına karşıma çıksalar benim için daha iyi.
neyse velhasıl şiddeti kınıyorum, ama basının çok da baskı gördüğüne inanmıyorum.

bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?

Seni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?

Muhalif medyanın baskı altında olduğunu görmeniz için ne olması gerekiyor? Bunun bir tık ilerisi ölüm. Ahmet Hakan veya başka bir gazeteci öldürülünce mi 'Evet ya bu adamlar susturulmaya çalışılıyor' diyeceksiniz.

Seni KK'dan uzaklaştıran alaycı yorumlar dahi baskı unsuruyken, bir basın mensubu önce hedef gösterilip, tehdit ediliyor. Sonra darp ediliyor. Ve sana göre basın çok da baskı görmüyor, öyle mi?

Muhalif medyanın baskı altında olduğunu görmeniz için ne olması gerekiyor? Bunun bir tık ilerisi ölüm. Ahmet Hakan veya başka bir gazeteci öldürülünce mi 'Evet ya bu adamlar susturulmaya çalışılıyor' diyeceksiniz.
cıksss haketti,yazmasaydı,konuşmasaydı denecek.

bir zamanlar kanal 7 dide program yapardı bu adam ondan evveli masonluk için kitap yazdı ve çok büyük kaza atlattı yani ölümden döndüü...sonra yavaş , yavaş saffını değiştirdi.. insanoğlu ELİNE, DİLİNE , BELİNE sahip olmalı.. umarım tez zamanda iyileşir.. vee herşey olabilir kendinide dövdürmüş olabilir,, gerçekten sataştığı kişiler tarafındanda dövülmüş olabilir orası muamma...

birde şiddetin sonucu ölümde olabilirdi. dayak yediği için ölwn ibsan o kadar çokki dünyada. beyin kanaması kalp keizi vs

pelinle konuşurken pelin bana baskının sadece şiddetle olmadığını psikolojik olduğunu söyledi, bende evet psikolojik baskı oluyor bunun önüne kimse geçemezki dedim.
neye ne taraftan bakacağıma, baktığımı nasıl yorumlayacağıma ben karar veririm. özgürlük özgürlük diyen sizler bence basına baskı yok dediğimde illa beni olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz.

amaan mai burası türkiye,uğur mumcu'nun katilleri yakalandı mı? abdi ipekçi,ahmet taner hoca neye kurban gitti?

bu ülkede yıllardır var bu şiddet ortamı akp ile daha bir katmerlendi.

he he basın özgür şiddet yok ben de pambık prensesim

birde şiddetin sonucu ölümde olabilirdi. dayak yediği için ölwn ibsan o kadar çokki dünyada. beyin kanaması kalp keizi vs

Döverek adam öldürmesiyle meşhur zaten ülkem. Vatandaşından, esnafına herkes kanun olmuş. Döverek adam terbiye ediyorlar.

pelinle konuşurken pelin bana baskının sadece şiddetle olmadığını psikolojik olduğunu söyledi, bende evet psikolojik baskı oluyor bunun önüne kimse geçemezki dedim.
neye ne taraftan bakacağıma, baktığımı nasıl yorumlayacağıma ben karar veririm. özgürlük özgürlük diyen sizler bence basına baskı yok dediğimde illa beni olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz.

Sana cevap yazarak düşünce özgürlüğüne kastettiğimi düşünüyorsan, bir daha alıntılamam. İkna etmek gibi bir niyetim yok. Yorumun bana göre çelişkiliydi, bunu yazdım. Gerilmene gerek yok.

Döverek adam öldürmesiyle meşhur zaten ülkem. Vatandaşından, esnafına herkes kanun olmuş. Döverek adam terbiye ediyorlar.
aynen. geçen aylarda bir adam karısını döverken öldürdü ya.
kadının kalbi şiddete dayanamış kriz geçirmiş.
yazık kadıncağız can verdi dayak yerken...

X