Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.
valla ben çok karşılaştım alay eder tavırla konuşacaklarına karşıma çıksalar benim için daha iyi.
neyse velhasıl şiddeti kınıyorum, ama basının çok da baskı gördüğüne inanmıyorum.
dış mihrakların oyunu diyosun yani
Yoo bizzat kendi yazmış kendi oynamış gibi duruyor bencedış mihrakların oyunu diyosun yani
bi şey diyim mi benim banlanmalarım da hep sahte,kendi kendimi banlatıyorum hep.beni kibleyen yine benime herhalde, dış mihraklar işi gücü bırakıp bizimle ilgileniyorlar.. dünyanın en en en en en mikemmel ülkesi olmak kolay mı kızaaaam? bak ilk 500'ün son 100'ünün içinde üniversitemiz bilem var..
bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?Tamam işte bende onu diyorum kk'da kimsenin akp'ye oy verdiği için pisikolojik baskıya uğradığını düşünmüyorum.
Tehdit psikolojiktir. böyle bir durumda olan var mı? yok ya da benzer durumda. Aşağılamak, aşağılandığını hissetmek ayrı birşey.
Neyse yaa şiddet konusunda hem fikiriz en azından
bi şey diyim mi benim banlanmalarım da hep sahte,kendi kendimi banlatıyorum hep.beni kibleyen yine benim
kendini dövdürmüş yaniYoo bizzat kendi yazmış kendi oynamış gibi duruyor bence
sadece kovala yakalayınca bişi yapma şiddet yokHıhh Lavinya basın özgür değil işteeeee sen nasıl özgür dersin seni kovalarım bak
hayır ben senimhalbuse seni kibleyen benim, sen de seni kibliyorsan bu durumda ben sen miyim?
Gerçekten Kırık varmıymış acaba gördünmü senkendini dövdürmüş yani
adam ağzını burnunu kırdırmış hastanelik olmuş
yok bugün işteyim de yarın gideceğim ziyaretine, o zaman fotosunu çekip ahmetle kırık çıkık keyfi kadiş üzgün hissediyor diye eklerim burayaGerçekten Kırık varmıymış acaba gördünmü sen
bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?
sadece kovala yakalayınca bişi yapma şiddet yok
weisi bilmiyorum hiç denk gelmedim yorumlarına,Hassas olduğun bir konuda tavır almışsın haklı olarak..
Ay sende mi kız bende weis vardıya onun yüzünden bırakmıştım siteyi
ama baskı olarak görmedim kendisini bildiğin skılmıştım.
o laflar atışmalar sırasında kışkırtma amaçlı söylenen laflar.
hiç bir aklı selim insan makarnaya kömüre oy verildiğini savunamaz zaten
bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırım oky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...aa burun kemiği kırılmış. şu an izliyorum.canlı yayında..
ameliyat olacak burundan ,çekiç kullanmış demek.
hımm akıllıca. efferin ahmet, yevrüümmm
weisi bilmiyorum hiç denk gelmedim yorumlarına,
makarna konusunu ayrıca konuşuruz seninle, çok şükür ne makarnaya ne kömüre ihtiyacım var, ne de başörtüsü mağduruyum. he makarnaya muhtac olup akp makarna yardımı yapıyor diye de oy verebilirdim, ondan gocunmuyorum. ama insanları bu tarz şeylerle vurmak baskının dik alası bence.
karşıt görüşte olduğumdan ötürü hiç bi konuda benimle muhatap olmayanlar var. benim için kayıp mı? tabiki değil.