Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

bende yemedim. kendi kendini dövdü.
hemfikiriz kkca :KK70::KK70:
ah ahmet ah. bari çekiç falanla yapsaydın olayıda kırılsaydı burnun falan.
çıkık mıkık,olmadı şimdi:)
kırık iyiydi iyi. neyse başka sefere artık:)

ama baskı sadece şiddetle olmuyor pelin, psikolojikte oluyor.
valla ben çok karşılaştım alay eder tavırla konuşacaklarına karşıma çıksalar benim için daha iyi.
neyse velhasıl şiddeti kınıyorum, ama basının çok da baskı gördüğüne inanmıyorum.

Hıhh Lavinya basın özgür değil işteeeee :KK70::KK70::KK70: sen nasıl özgür dersin seni kovalarım bak

e herhalde, dış mihraklar işi gücü bırakıp bizimle ilgileniyorlar.. dünyanın en en en en en mikemmel ülkesi olmak kolay mı kızaaaam? bak ilk 500'ün son 100'ünün içinde üniversitemiz bilem var..
bi şey diyim mi benim banlanmalarım da hep sahte,kendi kendimi banlatıyorum hep.beni kibleyen yine benim :KK43:

Tamam işte bende onu diyorum kk'da kimsenin akp'ye oy verdiği için pisikolojik baskıya uğradığını düşünmüyorum.
Tehdit psikolojiktir. böyle bir durumda olan var mı? yok ya da benzer durumda. Aşağılamak, aşağılandığını hissetmek ayrı birşey.
Neyse yaa şiddet konusunda hem fikiriz en azından :KK70::KK70:
bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?

aa burun kemiği kırılmış. şu an izliyorum.canlı yayında..
ameliyat olacak burundan ,çekiç kullanmış demek.
hımm akıllıca. efferin ahmet, yevrüümmm:KK14:

birgün kendi kendimi dövüp, sevmediğim kişiyi polise şikayet edeceğim. çekiçte var evde. güzelmiş bu. hapiste çürüsün pislük:))

bak bence baskı, bi ara ben çok bunalmıştım, hatta uzak kalmıştım siyasetten, cahil, fakir, makarnacı, kömürcü tarzında direk öyle olmasada bu tarz kinayeli yorumlar aldım. ve uzaklaştım. sonra geri döndüm de . bu baskı değilde nedir pelin?

Hassas olduğun bir konuda tavır almışsın haklı olarak..
Ay sende mi kız bende weis vardıya onun yüzünden bırakmıştım siteyi :KK70::KK70:
ama baskı olarak görmedim kendisini bildiğin skılmıştım.
o laflar atışmalar sırasında kışkırtma amaçlı söylenen laflar.
hiç bir aklı selim insan makarnaya kömüre oy verildiğini savunamaz zaten :KK70:

Hassas olduğun bir konuda tavır almışsın haklı olarak..
Ay sende mi kız bende weis vardıya onun yüzünden bırakmıştım siteyi :KK70::KK70:
ama baskı olarak görmedim kendisini bildiğin skılmıştım.
o laflar atışmalar sırasında kışkırtma amaçlı söylenen laflar.
hiç bir aklı selim insan makarnaya kömüre oy verildiğini savunamaz zaten :KK70:
weisi bilmiyorum hiç denk gelmedim yorumlarına,
makarna konusunu ayrıca konuşuruz seninle, çok şükür ne makarnaya ne kömüre ihtiyacım var, ne de başörtüsü mağduruyum. he makarnaya muhtac olup akp makarna yardımı yapıyor diye de oy verebilirdim, ondan gocunmuyorum. ama insanları bu tarz şeylerle vurmak baskının dik alası bence.
karşıt görüşte olduğumdan ötürü hiç bi konuda benimle muhatap olmayanlar var. benim için kayıp mı? tabiki değil.

fikirler bu şekilde susturulamaz.
tarihtede olmadı başaramadılar.
insanoğlu bir yerde yine düşünecek ve yine fikrini savunacaktır.
kaba kuvvetle baskıyla hiçbir şey yapamazsınız.
yine düşünen insan düşünecek ve fikrini savunacaktır

elit81 elit81 yorumun şaşırtmadı beni yine :KK14::KK14:

aa burun kemiği kırılmış. şu an izliyorum.canlı yayında..
ameliyat olacak burundan ,çekiç kullanmış demek.
hımm akıllıca. efferin ahmet, yevrüümmm:KK14:
bütün yorumları okumadım ama bu yorumun beni çok şaşırttı.. yanlış anladım sanırım :KK64::KK64: oky den olduğu için şaşırdım.. ben seni hep hümanist olarak koydum kafama çünkü...

kime yapıldığı benim için önemli değil. İster desteklediğim olsun, isterse karşı görüşlm.. Hiç kimsenin ama hiç kimsenin böyle bir saldırı haketmediğini düşünüyorum.. saldırı şekli, bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin gazetecisi.. Hadi bunlarıda geçtim bu ülkenin evladı oda.. İnsan yada hayvan kim olursa olsun kimse şiddete maruz kalmamalı...

weisi bilmiyorum hiç denk gelmedim yorumlarına,
makarna konusunu ayrıca konuşuruz seninle, çok şükür ne makarnaya ne kömüre ihtiyacım var, ne de başörtüsü mağduruyum. he makarnaya muhtac olup akp makarna yardımı yapıyor diye de oy verebilirdim, ondan gocunmuyorum. ama insanları bu tarz şeylerle vurmak baskının dik alası bence.
karşıt görüşte olduğumdan ötürü hiç bi konuda benimle muhatap olmayanlar var. benim için kayıp mı? tabiki değil.

Ayy tanımadığına sevindim senin adına :KK70:
eskiydi o zaten sen yenisin sanırım. Konuşuruz tabi ben herkonuda herkesle konuşabilirim :KK50:

X