• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.822
448
Ahmet Atakan dün gece Hatay'da ODTÜ ve Okmeydanı dayanışmasına destek ve Abdullah Cömert'in faillerinin bulunmasını talep etmek amacıyla Armutlu'da düzenlenen eylemde yakın mesafeden kafasına gelen gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti. Polis Ahmet'in bir çatıdan güneş paneli sökmeye çalışırken düştüğünü iddaa etti.

Ahmet Atakan'ın son mesajları - Gerçek Gündem

Son dakika! Armutlu'da bir yurttaş hayatını kaybetti

Hatay'da yine lm - Hrriyet GNDEM

Bunlar da haberin bulabildiğim bir kaç farklı linki, saat geç olduğundan mı yoksa Hatay yeterince gözönünde olmadığından mı bilmiyorum büyük haber organlarında daha haber yok hakkında.

Bir ton şey var kafamda toparlayıp yazamıyorum bir türlü. Bahsi geçen Okmeydanı dayanışması bugün Berkin Elvan - ki kendisi 14 yaşındadır, yine başına isabet eden gaz fişeği sonrası komaya girip 85 gündür uyanmamaktadır - için adalet talebiyle toplanmışlar. Sonuç tabi yine, biber gazı, plastik mermi, tayzikli su, yaralılar falan filan. Onun da linki burada.

Berkin Elvan İçin Yapılan "Adalet Zinciri"Ne Polis Müdahale Etti haberi

Birazdan gelip dış mihrakların refah bozma amaçlı ülkeyi karıştırması sonucu kandırılıp su yolunda ölen gençlerle ilgili yazıcak arkadaşlara da cidden samimi bir sorum olucak, çünkü ben içinden çıkamıyorum ve çaresiz hissediyorum artık. Diyelim ki çok içine dokunan bir haksızlık oluyor - ortaokullu çocukların kafasına kafasına gaz fişeği atılması gibi, meydandaki silahsız, sopasız bir adama ateş edilmesi gibi, yanlışlıkla 35 sivilin öldürülmesi gibi ve içinde fiziksel şiddet barındırmayan üniversite olaylarından, ülke sınırlarının kilometrelerce ötesinde topraklarda yaşananlardan dolayı yüreği burkulan, sorumluluk hisseden devlet büyükleri yaşananları görmüyor bile, soruşturma aşamalarında kayıtlar siliniyor, eşyalar ortadan kayboluyor, çoğu zaman ortada ne bir özür ne yalandan da olsa bir yargılama olmuyor ve sen adalet talep etmek için sokağa çıktığında yeniden saldırıya uğruyorsun, yanıbaşında birileri yeniden eliyle öldürülüyor. Bu durumda vicdanen huzurlu olmak için ne yapmalısın?

:14::14::14::14:
$BTxKHg-IcAAEgZ5.jpg

Japon turist konusunda da yazdığım gibi bu ülkedeki bazı insanlar için ölen kişi Arap değilse insandan sayılmıyor.Hatta hükümete karşı gelmek gibi bir hataya düştüyse bırak ölsün zaten.O yüzden sorunda sağlıklı bir cevap alabileceğini sanmıyorum pin_up_girl.

Üniformalı kiralık katiller yine iş başında...Yakında bir madalya daha alırlar üstün(!) hizmetlerinden dolayı.Ama asıl madalyayı cehennemde takacaklar haberleri yok...

Vicdanının huzura ermesi için Suriye'ye Mısır' a ağla ama kendi kardeşine,insanına sırtını dön.İki yüzlüce ,pis pis sırıt sevin. Sırf senin gibi düşünmüyor diye öldür gitsin en güzeli sonra da mışıl mışıl uyu.Sabah kalkar bugün hangi orta doğu ülkesine ağlasam diye düşünürsün.Bol huzurla yıkanmış vicdanını güle güle kullan !!!! (Lanetler olsun mu olsun) Bu kadar!

Böyle bir memleket yok ya insan hayatının bu kadar ucuz olduğu. Varsa yoksa kızlı erkekli türbanlı alkollü camili ayakkabılı içerikler... Diyecek bir şey bulamıyorum.

1239552_566270716770278_2126127687_n.png

İlahi Adalete inanıyorum, inanmak istiyorum, bunların hiçbiri cezasız kalmayacak, kalmamalı.
Ahmet'in kanı sadece o fişeği sıkan polisin değil, o emri veren hükümetin ve bu hükümetin halka yaptığı saldırıları haklı bulan tüm destekçilerinin eline bulaştı, bir değil binlerce katili var Ahmet'in, hepsinin aynı şekilde cezasını bulacağına inanıyorum, bu dünyada değilse de...

şimdi bişey yazacağım banlanacağım e artk bu olaylara normal kınama cümleleri kurabilecek olgunlukta hissetmiyprum kendimi.

bazı insanlar insafsız,içlerinde hiçbir şey kalmamış bomboş varlıklara dönüşmüşler yazıklar olsun!!!!

Ahmet'e Allah'tan rahmet dilerim, Allah ailesine sabırlar versin:(( evlat acısı, Rabbim hiçkimseye yaşatmasın inşaallah:50:

Sanırım hepiniz bir yandan şunu da düşünüyorsunuzdur, malesef fena halde taraf olma, bölünme yaşanıyor, farkında mısınız herkes birbirini Rabiacı, Ahmetçi, gezici, hükümetçi, sağcı, solcu, dinci vs sözlerle ayrıştırıyor, oysa Esma, Ahmet, Mai hepsi insan, insan oldukları için kıymetli olmaları, ayrım görmemeleri gerekmez mi?
Hani müslümandık biz, Allah bize ölümlere sevinin mi demiş ki insanlığımızı bir kenara bıraktığımız yetmiyor, dilimizden düşürmediğimiz Allah'ın ayetlerine de ters davranıyoruz, neler oluyor bize? Bir an olsun ben neler diyorum diye düşündünüz mü?

Biz ne kadar kaptırmışız kendimizi bölünmeye, meğer bunu bekliyormuşuz, meğer içimizde ne kadar kin birikmiş, yiyelim birbirimizi, dün selam verdiklerimizi bugün taşlayalım, kusalım içimizdeki nefreti, hatta ölümüne sevinelim, görmüyor musunuz hala?
Bölündük, insanlığımızı gömdük ve hala kendimizi toparlamak yerine körüklüyoruz, yetmiyor daha fazlasını istiyoruz.

Biz inançlıyız? Bir daha düşünelim inancın mı, nefsin sonucu mu yaptıklarımız?

Sabahtan beri yukardakinin benzeri paylaşımlar görüyorum sosyal medyada...
Nasıl kararmış ki içleri 22 yaşında gencecik bir çocuğun ölümüne salyalarını akıta akıta sevinebiliyorlar.
Esma için sel olan gözyaşlarının bir tek damlası bile akmaz mı Ahmet için?
Ahmet'in suçu bu vatanın evladı olmak mı? hayatının değerli olabilmesi için arap mı olması gerekiyordu?
Çok mu zor insana insan diye değer vermek? En azından gencecik bir insanın ölümüne sevinmemeyi gerektirmez mi insanlık?
Ama ne gezer bunlarda insanlık... Katil ruhlu, açgözlü faşistler... Kana doymayan, kanla beslenenler... Kendi evladını katledip başkasının evladının yasını tutan ikiyüzlüler...
Daha söylenecek çok şey var da susuyorum... İğreniyorum, midem bulanıyor bunlarla aynı havayı soluduğum için...

bu gencecik fidan tazecik çocuk biz uyurken hakka yürüdü öyle mi boğazım düğüm düğüm. çekin ellerinizi masumların üzerinden artık yeter artık

Rabiacılar hadi bunu da kınayın... :6:

bu nasıl çirkin bir cümledir böyle.

bravo baya beğeni almışsınız ne mutlu size :6:

ben bir insan olduğum için her ölüme içim sızlar,bu gencede sızladığı gibi.allah rahmet eylesin...

ayrıca o rabiacılar diye tanımladığınız,katliamı kınayan ve orada ölen bebeklerede içi yanmış bi insanım ben.ikisine birden üzülebiliyorum gördüğünüz gibi.Sizde deneyin...

Back