Ahlâksız iş arkadaşları

Hastane eczanesinde hasta birikmesi gibi bir devirde değiliz zira sadece yatan hasta yakını hastane eczanesinde olmayan bir ilacın olmadığına dair onay için gider hastane eczanesine. Neyin hastası birikiyormuş da bunalıp kaşe basıp geçiyormuş açıklasın bunu konu sahibi. Konuların, kişilerin gerçekliğini sorgulamıyoruz, en azından bu soru işaretleri giderilmeli.

Yazık devletin kurumlarinda olanlara bak aldiginiz maastanda utanma yok. Mesai saat 8 de basliyor siz 8 i 5 gece geliyorsunuz. Ustelik kahvalti etmeyi hayal ediyorsunuz. Az uyuyunda evinizde edin kahvaltiyi 8 de isbasi yapin. Tekniker oldugunuz icin onlar gibi davranmiyorsunuz sanirim ama firsatini bulsaniz sizde yaparsınız demektir bu zira kurallara zaten sizde uymuyorsunuz

Mesai 8'de basliyor, disiplinli ve gune erken baslamayi sevdigin icin 8i 5 gece orada mi oluyorsun avzgfa e sen de gec gidiyorsun, daha erken bir saat bekledim oyle yazinca :)
8 de işte ol litfen, hatta 8 de ise başlaman gerek, 8 de iste olup daha oyalanma vs oluyordur, hos diil.
Yani mesai 8 de başlıyor ise 7 50 de iste olman lazim ki, hazirlik vs anca ise baslarsin. Disiplinli olmak bunu gerektirir. Sen önce bunlari hallet sonra gel diğerlerini sikayet et.

Milletin forumda önceden ne yazdığını hangi konuları açtığını nerden görüyorsunuz 😀Ben ayakta uyuyorum sanırım.
Bazı üyelerin profili kapalı. Ama açık olanların isimlerinin üstüne tıklayıp profiline girince orda mesajları bul kısmı var. İster yazdığı mesajları ister açtığı konuları ordan görüyosun

Her zaman diyorum, Türkiye memur ülkesi. Bütün gevşeklikler bu çalışanlara sunulmuş durumda, beyaz yaka ise bütün ülkeyi sırtında taşıyan tek kesim. Okurken sinirlerim alt üst oldu. Birkaç ay içinde peşpeşe geç kalan veya hasta olan kişiyi özel sektörde işten çıkarırlar.

Her zaman diyorum, Türkiye memur ülkesi. Bütün gevşeklikler bu çalışanlara sunulmuş durumda, beyaz yaka ise bütün ülkeyi sırtında taşıyan tek kesim. Okurken sinirlerim alt üst oldu. Birkaç ay içinde peşpeşe geç kalan veya hasta olan kişiyi özel sektörde işten çıkarırlar.
Katılıyorum. Okulda sürekli ısrarla canı sıkıldıkça rapor alan arkadaşlar var. Sınıfları da diğer öğretmenlere kalıyor. Evet hakkı var ama el insaf keyfine göre de alamazsın. Azıcık iş yapmak gözlerine batıyor. Çoğu evrak için arkalarından koşturuyorum. Rehber öğretmen olduğum için okulda tekim ama hiçbir evraklarını yapmadıklarından sürekli rica minnet ediyorum. Ama sorsanız benim odam var. Odamda oturmuyorum bile. Sürekli seminer ya da seans yapıyorum. Yeni nesil inanılmaz travmatik geliyor bu arada her konuda. Ve çok zorbalık var. Neyse doğum iznine ayrılınca rahat ettim😄 Ama beyaz yaka kısmına katılıyorum eşim de beyaz yakalı.

Katılıyorum. Okulda sürekli ısrarla canı sıkıldıkça rapor alan arkadaşlar var. Sınıfları da diğer öğretmenlere kalıyor. Evet hakkı var ama el insaf keyfine göre de alamazsın. Azıcık iş yapmak gözlerine batıyor. Çoğu evrak için arkalarından koşturuyorum. Rehber öğretmen olduğum için okulda tekim ama hiçbir evraklarını yapmadıklarından sürekli rica minnet ediyorum. Ama sorsanız benim odam var. Odamda oturmuyorum bile. Sürekli seminer ya da seans yapıyorum. Yeni nesil inanılmaz travmatik geliyor bu arada her konuda. Ve çok zorbalık var. Neyse doğum iznine ayrılınca rahat ettim😄 Ama beyaz yaka kısmına katılıyorum eşim de beyaz yakalı.
Sürekli ağızlarından salya akarak özendikleri Avrupa'da ben hiçbir memurun belirtilen çalışma saatlerinde yerinde olmadığına şahit olmadım. Ama Türkiye'de işim gereği çalışmak zorunda olduğum bakanlığa bağlı il müdürlüklerinde öğleden sonra insan bulamadım. Konu ferhanın seks hayatı gibi küçümsense de ben vergilerimle birilerinin işgüzarlığını karşılamayı kabul etmiyorum hakkım da helal değildir. Emin olduğum şeylerden biri de bu ülkede %50 memur fazlalığı var, bütün devlet dairelerinde çalışan başına doluluğun hesaplanarak ayıklama yapılması gerekiyor.

Sürekli ağızlarından salya akarak özendikleri Avrupa'da ben hiçbir memurun belirtilen çalışma saatlerinde yerinde olmadığına şahit olmadım. Ama Türkiye'de işim gereği çalışmak zorunda olduğum bakanlığa bağlı il müdürlüklerinde öğleden sonra insan bulamadım. Konu ferhanın seks hayatı gibi küçümsense de ben vergilerimle birilerinin işgüzarlığını karşılamayı kabul etmiyorum hakkım da helal değildir. Emin olduğum şeylerden biri de bu ülkede %50 memur fazlalığı var, bütün devlet dairelerinde çalışan başına doluluğun hesaplanarak ayıklama yapılması gerekiyor.
Kamuya adil özel sektör yaklaşımı gelmeli. Devlet malı deniz anlayışı ve yatsam da maaşımı alırım olayı tamamen sona ermeli.

Milletin forumda önceden ne yazdığını hangi konuları açtığını nerden görüyorsunuz 😀Ben ayakta uyuyorum sanırım.
Bdv-filtreler-özel konuşmayı başlatan kısmına nicki yazınca tüm bdv konuları çıkıyor. Bana da merve merve öğretmişti sağolsun.

Eklentiler

• IMG_2252.webp
    IMG_2252.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 60
Kamuya adil özel sektör yaklaşımı gelmeli. Devlet malı deniz anlayışı ve yatsam da maaşımı alırım olayı tamamen sona ermeli.
Kesinlikle katılıyorum. Pek yaygın olmasa da yurtdışında görüp anlamlı bulduğum yarı zamanlı çalışma modeline de geçilebilir. Bir memurun işi öğlende bitiyorsa haftalık 20 saat çalışmalı ve ona göre ücret almalı. Belirli aralıklarla cimere yazıp kulaklarına su kaçırmaya çalışıyorum bu tarz şeyleri ama yeterince ses getirmediği için dokunulmuyor bazı şeylere.

Merhaba sabah iş saatinde kahvaltı yapma derdindesiniz bana bu çok garip geldi . Demek ki çalıştığınız yer çok denetimsiz gerçekten kul hakkı. Ben öğretmenim normalde çok rahat derler ama yoğunluktan veli vs geldiğinde aç kaldığımı bilirim. Öğrenciler bir sorun yaşar hemen yanlarında olurum yemek felan umrumda olmaz zamanım bile olmuyor bazen

Merhaba arkadaşlar.bugün beni uzun suredir çileden çıkartan bir durumu paylaşmak istiyorum.bilenleriniz vardır, kamuda alanında devlet memuruyum.mesaimiz 8-4. Ben disiplinli bir insan olduğum ve sabah erken güne başlamayı da sevdiğim için 8'i 5 gece civarı hastanede oluyorum.bir odada 3 kişi çalışıyoruz.biri zaten takımın beyni olduğu için gidiş geliş saatleri belli değil.kamuda nasıl böyle birşey oluyor derseniz o kendi kendine öldürdü diyeyim siz anlayın.onu zaten ben de saymıyorum artık.sqldım gitsin.ben teknikeri o eczacı.eee tabi onun da etkisi var.ikisi eczacı ben eczane teknikeriyim.diğer eczacıya gelirsek o pek bir işten anlamaz sadece rutin işleri yerine getirir.raporlara bakmak onun görevi.ama sabah o kadar geç geliyor ki özellikle tatil dönüşleri hasta yığılıyor. Eee ben gelmişim odadayım millete de eczaciyı bekleyin diyemiyorum.öyle bir yapım yok çok rahatsız oluyorum.eskiden bakıyordum ama şimdi kaşeleyip yolluyorum.biktım artık.hesap soran da ona soracak sonuçta.babane.ama buna rağmen hakkima giriliyor.ben erken gelip kendi işim başlayana kadar kahvaltı yapmak istiyorum.sürekli hasta gelip gittiği için rahat rahat kahvaltı da yapamıyorum.gecen anahtarımı unutmuşum bayram tatili dönüşü.o açıp bütün hastalara baktı.ama unutmasaydim ben muhatta nolmak zorunda kalacaktım.diger eczacı zaten patron gibi.arada kontrol eder gider.eee bu da böyle insan bazen çok sinirleniyor.yönetim bazen farkedip sıkılıyor bunları ya da yönetici gibi olan eczacı diğerini şikayet ediyor falan.2 gün 5 dakika daha erken geliyorlar sonra yine aynı😁😁 güler misin ağlar mısın? Neyse fazla uzun olacak o yüzden uzatmayayim.tavsiye amacıyla açmadim aslında konuyu.düzeleceği de yok biliyorum sadece paylaşmak istedim.tabi ki herkes için konuşmuyorum ama her millet hakkettiği gibi yönetilir diye boşuna demiyorlar.bu ahlaksız halka müstahak valla.ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.ne kadar işgüzar, tembel, sorumsuz, iş ahlakı olmayan rezil bir milletiz.halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?
Allahım bugünleri de mi görecektik.🙏🙏🙏🙏 Sonunda başardın Aysenimi, erkekler dışında başka bir konudan bahsettin. 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Merhaba sabah iş saatinde kahvaltı yapma derdindesiniz bana bu çok garip geldi . Demek ki çalıştığınız yer çok denetimsiz gerçekten kul hakkı. Ben öğretmenim normalde çok rahat derler ama yoğunluktan veli vs geldiğinde aç kaldığımı bilirim. Öğrenciler bir sorun yaşar hemen yanlarında olurum yemek felan umrumda olmaz zamanım bile olmuyor bazen
Öğlen arası yemek siparişi veririm mesela bir olay olur onunla ilgileneceğim diye yiyemem eve getiririm ama kimseye de nazlanmam. Çünkü işim bu. Ya da tam okuldan çıkarken bir veli gelir otururum görüşmemi yaparım, öyle çıkarım.

Birkaç açıdan ele alarak düşündüm ve o şekilde yaptım yorumumu, cinsellik ve sayı odaklı değil. O kısma takılmadığımı söyledim zaten ama anlamamışsınız. Gözden kaçtı herhalde okurken. Çoğunluk değil, mantık belirliyor davranışların doğruluğunu. Günde bilmem kaç erkekle ilişki yaşarken hepsine karşı ilişki konusunda dürüst olmadığını biliyoruz mesela. Bu bile başlı başına etik değil benim için. Her boyutuyla düşünüp olayın geneline odaklanın derken kast ettiğim şey buydu. Ve bu tarz yapay medeniyet şovları bana hiç geçmiyor. Normalleştirmem mümkün değil maalesef.
Gözümden kaçmadı hepsini de okudum söylediklerinizle yorumunuz çelişiyor.

Sayı belirlemiyorsa bilmem kaç erkekle ilişki yaşadığını niye vurguluyorsunuz ?dürüst olup olmaması sizin gerçekten takıldığınız şey bu değil hepimiz biliyoruz

Bir de benim için etik değil yazmışsınız ,etik ahlak kurulu başkanı mısınız? herkes kendini ne sanıyor ya
Normalleştirin normalleştirmeyin sizin kendi sığ görüşünüz, başkalarının hayatını etkilemediği sürece sorun yok

Ama asıl siz bence yargılamıyor şovlarını bırakın en zoruma da medeni görünümlü insanların halen bu bilinçten çıkamaması.

Öğlen arası yemek siparişi veririm mesela bir olay olur onunla ilgileneceğim diye yiyemem eve getiririm ama kimseye de nazlanmam. Çünkü işim bu. Ya da tam okuldan çıkarken bir veli gelir otururum görüşmemi yaparım, öyle çıkarım.
Öğretmeniniz belli peki ne öğretmenisiniz

Hepiniz yarım saat erken kalkın da evde yapın kahvaltınızı, işini düzgün yapan memurları tenzih ediyorum ama böyle babasının çiftliği gibi davrananları keşke tespit edip bir yaptırım falan uygulasalar, ne yaparlarsa yapsınlar işten atılma gibi bir korkuları yok çünkü. Özel sektörde bir dakika geç gitsen bir tarafından kan alırlar, keşke Devlet kurumları da böyle disiplinle hareket etse. Hastane de seks olayına da diyecek bir şey bulamıyorum, midem bulandı, millet canının derdindeyken bazıları şeyinin derdinde.

Son düzenleme:
İyi de yani herkesin hayat rutini farklı sonuçta beş dakika geç gelse yinede işinin başında yani
Sende geç git
Evinde yap kahvaltını
Ayrıca ilgili birimlere söylenmiş edilmiş düzen değişmiyor demek ki yapacak tek bişey var
Madem disiplinli çalışıyorsun başka takım arkadaşlarıyla beraber çalış
İşe geç gelmekle de ahlaksız olunmuyor o terim çok başka şeyler için kullanılır
hayat rutini ile alakası yok helal para yemek istiyorsalar 8 de işinin başında olmak zorunda. Memurlara acilen puanlama sistemi getirilmeli. Birçoğu rahatlığa alıştığı için işgüzar davranıyor.

Aysenimi=Ahlak bn şok
yapma Allah aşkına Aysenimi yaa burda seni o meşhur yorumlarindan az cok taniyoruz bisey konusurken once bir düsun bn ne diyorum de Ahlaksiz halk diyorsun ama daha gecen bi konuda yorumun Ahlaksizliktan da oteydi

Back
X