Ahlâksız iş arkadaşları

Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ay desen ki ben iş yoğunluğundan ölüyorum, benim hakkımı yiyolar geç geliyolar bilmemne he diycem biri çalışırken diğerleri yatıyor. Ama sen kendin de yatmak istediğin için sana fırsat kalmamasından şikayetçisin. Yazık benim devletime kapağı attık düşünceleri hep bunlar.
Hastanede seks derken?

Hastanede sex yapmak günde 3746566565 Erkekle yatmak çok mu ahlaklı, yanındakilerin senin yaptıklarına göz yumruklarına say, ahlaktan bahsedecek son kişinin halkı ahlaksızlıkla itham etmesine ne demeli, Allah akıl fikir izan versin,
Konu sahibi kendi de kaytaramadığı için şikayet ettiğinden dolayı haksız ama günde 30382929(?) erkekle yatmayı ahlaksız olarak tanımlayacak yetkiniz nerden geliyor? yattığınız erkek sayınızın az olması mı sizi ahlaklı yapıyor ? Hem de bu sizin kendi değerlerinize göre iken.

Size allah akıl fikir versin. Objektif olamıyorsunuz. He deseniz mesai saatinde ya da hastanede yapmak ahlaksız ok ama resmen konuyu cımbızlayıp yargılamak peşindesiniz.

Ahlaktan bahsedince aklına belaltı gelen bir millet gelişemez. Buradaki üyelerden memur olanların bir bölümü hemen böyle konulara yazıyorlar, dikkatimi çekiyor. Şu konuda da hemen konuyu dağıtıp savunmaya geçmişler. Konu sahibini ilk kez sabah gördüm ama diğerleri bana kendisini devlete attı diye geç gelenlerden farklı gelmiyor. Şu yapılanda savunulacak en ufak bir şey yok.

Mevzu hastaların birikmesi, hastaların sıkıntı yaşaması ise hastalar şikayet etsin. Biz İstanbul da kan alma birimini her sabah geç adam gevşek herifi şikayet ettik. 2018 yılında. Hastalar olarak yaptık. Sıkıntı yaşayan bizim çocuklarımizdı.

Sizin derdiniz sanki onlar geç geliyor ben niye erken geliyorum? Buda sanırım arkadaşların dediği gibi alt üst ilişkisi ile alakalı. Görev tanımı ile alakalı. Ayrıca erken gelip kahvaltı arası vermek ile geç gelmek arasında bence bir fark yok.

Siz bu durumdan rahatsızsanız üstlerinizi siz şikayet edeceksiniz, hastalar sıkıntı yaşıyor onlar şikayet edecek.

8-4 mesai diyorsun 8.5te gelmeyi cok erken gelmis gibi yaziyorsun. 8.5 gece hastanede oluyorum diyorsun işe başlamis olmuyorsun bile. 😁😁
Bi de kahvalti yapamiyorum diyorsun.
9 aydir calisiyorum geldiğim ülkede ve bi defa bile 5 dakika geç başlamadim henüz başlanmaz.
Kiminiz işe gelmez, sen mesaide kahvalti, seks yaparsin sonra gelip calişip üreten bilmem ne bilmem ne 🙄

Konu sahibi kendi de kaytaramadığı için şikayet ettiğinden dolayı haksız ama günde 30382929(?) erkekle yatmayı ahlaksız olarak tanımlayacak yetkiniz nerden geliyor? yattığınız erkek sayınızın az olması mı sizi ahlaklı yapıyor ? Hem de bu sizin kendi değerlerinize göre iken.

Size allah akıl fikir versin. Objektif olamıyorsunuz. He deseniz mesai saatinde ya da hastanede yapmak ahlaksız ok ama resmen konuyu cımbızlayıp yargılamak peşindesiniz.
Şu duyara kayıtsız kalamadım. Evet ahlak anlayışı evrensel değil bireyseldir, bize uymuyor diye kimseyi eleştiremeyiz. Ben de bekar bir kadında seksi, sayıyı ahlaksızlık olarak gören anlayışı reddederim. Ama şu durum için de duyar kasmazsınız artık yaa. Erkeklerin biri daha binadan çıkmadan diğeri giriyor, muhtemelen de bir kısmının birbirinden haberi yok. Bunun nesi etik mesela? Yaşadığı ortamı düşündüğümüzde bu adamların profili, kendisi hakkındaki fikirleri, arkasından dönen muhabbetleri vs. mevzunun sığlığını insan düşünmek bile istemiyor. Birçok sevişen kadının içinde olmak istemeyeceği bir durum. Ama Ferhans'ı rahatsız etmiyor bu. Burada konu sayının çokluğu değil, olayın geneline odaklanın lütfen. Her boyutuyla düşünün. Ben kızım böyle yaşasın istemezdim şahsen. Kınamak istemiyorum, sağlıklı olmadığını biliyorum çünkü. Ama gerçek hayatta komşumuzda görsek şaşıp kalacağımız şeyleri bu kadar normalleştirmek pek gerçekçi durmuyor. Ya da ben mağaramda mutluyum galiba. 😐

Kaç sene önceki olaylar ya.konunun bu şekilde amacından sapması hoş değil.siz değişmiyor musunuz yani? Her geçen gün insan değişiyor.hatta her 5 senede bir düşünce yapımız, alışkanlıklarınızı, hayata bakış açımız tamamen değişiyor tarzı şeyler söyleniyor.ki ben de katılıyorum.1 senede bile öyle.kendinizden düşünün yani.
Konunun değişmesine gerek olmadan da haklı sayılmazsınız. Mesainiz 8 5 ise çoğunlukla 8’i 5 geçe hastanede olmanız mesainize sizin de geç kalıyor olmanız demek. Mesai başladığında personeller işi yürütmeye hazır olacak koşulları hazırlamış olmalıdır. Diğer arkadaşlarınızın sizden de geç gelmesi dolayısıyla kahvaltı edememeniz de bu olaya sinirlenme gerekçeniz olamaz. Devlet hastanelerinde nasıl güne başlangıç olduğunu çok iyi biliyorum. Genelin bunu yapabilecek özgürlükte görülmesi yapılanın doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca sabah kahvaltısını yapabilen ekiplerde ekibin çoğu zamanında gelip birbirine bi kahvaltılık zaman açar. Fakat bu süregelen “nezaket”i kimse göstermek zorunda değil. Gösterilmediğinde de hakedilmiş bi durummuş gibi kurulamazsınız. İş arkadaşlarınızın meslek etiği onların yöneticilerinin sorunudur. Bi sorununuz varsa üstlerine iletmekten başka bi çözümünüz olamaz. Orada da tek sorununuz geç kalmaları olabilir. Onun dışında siz teknikersiniz onlar meslek uzmanı. Geç kalmaları dışındaki iş yürütmeye ,mobbinge girmediği müddetçe yapılan, karışamazsınız.

Merhaba arkadaşlar.bugün beni uzun suredir çileden çıkartan bir durumu paylaşmak istiyorum.bilenleriniz vardır, kamuda alanında devlet memuruyum.mesaimiz 8-4. Ben disiplinli bir insan olduğum ve sabah erken güne başlamayı da sevdiğim için 8'i 5 gece civarı hastanede oluyorum.bir odada 3 kişi çalışıyoruz.biri zaten takımın beyni olduğu için gidiş geliş saatleri belli değil.kamuda nasıl böyle birşey oluyor derseniz o kendi kendine öldürdü diyeyim siz anlayın.onu zaten ben de saymıyorum artık.sqldım gitsin.ben teknikeri o eczacı.eee tabi onun da etkisi var.ikisi eczacı ben eczane teknikeriyim.diğer eczacıya gelirsek o pek bir işten anlamaz sadece rutin işleri yerine getirir.raporlara bakmak onun görevi.ama sabah o kadar geç geliyor ki özellikle tatil dönüşleri hasta yığılıyor. Eee ben gelmişim odadayım millete de eczaciyı bekleyin diyemiyorum.öyle bir yapım yok çok rahatsız oluyorum.eskiden bakıyordum ama şimdi kaşeleyip yolluyorum.biktım artık.hesap soran da ona soracak sonuçta.babane.ama buna rağmen hakkima giriliyor.ben erken gelip kendi işim başlayana kadar kahvaltı yapmak istiyorum.sürekli hasta gelip gittiği için rahat rahat kahvaltı da yapamıyorum.gecen anahtarımı unutmuşum bayram tatili dönüşü.o açıp bütün hastalara baktı.ama unutmasaydim ben muhatta nolmak zorunda kalacaktım.diger eczacı zaten patron gibi.arada kontrol eder gider.eee bu da böyle insan bazen çok sinirleniyor.yönetim bazen farkedip sıkılıyor bunları ya da yönetici gibi olan eczacı diğerini şikayet ediyor falan.2 gün 5 dakika daha erken geliyorlar sonra yine aynı😁😁 güler misin ağlar mısın? Neyse fazla uzun olacak o yüzden uzatmayayim.tavsiye amacıyla açmadim aslında konuyu.düzeleceği de yok biliyorum sadece paylaşmak istedim.tabi ki herkes için konuşmuyorum ama her millet hakkettiği gibi yönetilir diye boşuna demiyorlar.bu ahlaksız halka müstahak valla.ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.ne kadar işgüzar, tembel, sorumsuz, iş ahlakı olmayan rezil bir milletiz.halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?
Kamuda eczaneye niye hastalar geliyor? Yatan hastaların ilaçlarını vermiyor musunuz orderla?
Siz erken gelseniz bile, hastaları bekleteceksiniz, 'eczacımız gelince ilgilenecek' diyeceksiniz, kaşe basmayavaksınız. Teknikerin görevi ilaçları yerleştirmek ve order hazırlamaktır. Başka iş yapmanızı bekleyemez kimse.
Eczacıların mesai saatlerine idare karışmıyorsa, sizin yapabileceğiniz bir şey yok, onların insiyatifinde.
Herhangi bir hastane eczanesinde en fazla 5 hasta birikir. Sürekli dış reçete mi yapıyor doktorlar, bu nasıl iş?

Kaç sene önceki olaylar ya
Kaç sene önceydi? Karakter bellidir, pek değişmez o. Hiç öyle marjinal değişiklikler yaşamıyorum ben. Çoğumuz da öyleyiz. O ivme sende yüksek sadece herhalde. Hastanede seks yapacak kadar gözü dönmüş biri ne kadar değişebilir onu da bilemedim. Bence de bu konu fazla didiklenip asıl sorudan uzaklaşılmış ama asıl konuya gelirsek orada da pek haklı sayılmazsın Ferhans.

Sorumluluk sahibiyim deyip her gun 5 dk gec gittiğini söylemen :) ustune onlar yatiyor diye yatamiyorum diye aglaman cok bomba olmuş tam ikridarla muhalefetin birbirinin kumaşından olduğunu gosterircesine. Yani sen de tekniker degil eczaci olsan yani guc sende olsa belki sen de sapitirsin huh?

Bence bunun milletle cok ilgilisi yok 2 dk gec giris yapti diye yillik izinden kesilen kurumlar da var. Eczacı kafasi onlarinki. Eczaci olup ömür boyu yatacaklardi tum hayat planları bu yondeydi. Kendi eczanelerinin basinda değiller diye yatma haklari ellerinden alinamaz gibi geliyor o sapsallara. Yerinde olsam ki sen de cazgır bi insana benziyorsun sürekli şikayet ederim yoklar diye. Onaylama beklet kendi yapsin, yetismesin hesabını versin.

Back
X