Ahlâksız iş arkadaşları

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
11.477
11.946
248
31
Merhaba arkadaşlar.bugün beni uzun suredir çileden çıkartan bir durumu paylaşmak istiyorum.bilenleriniz vardır, kamuda alanında devlet memuruyum.mesaimiz 8-4. Ben disiplinli bir insan olduğum ve sabah erken güne başlamayı da sevdiğim için 8'i 5 gece civarı hastanede oluyorum.bir odada 3 kişi çalışıyoruz.biri zaten takımın beyni olduğu için gidiş geliş saatleri belli değil.kamuda nasıl böyle birşey oluyor derseniz o kendi kendine öldürdü diyeyim siz anlayın.onu zaten ben de saymıyorum artık.sqldım gitsin.ben teknikeri o eczacı.eee tabi onun da etkisi var.ikisi eczacı ben eczane teknikeriyim.diğer eczacıya gelirsek o pek bir işten anlamaz sadece rutin işleri yerine getirir.raporlara bakmak onun görevi.ama sabah o kadar geç geliyor ki özellikle tatil dönüşleri hasta yığılıyor. Eee ben gelmişim odadayım millete de eczaciyı bekleyin diyemiyorum.öyle bir yapım yok çok rahatsız oluyorum.eskiden bakıyordum ama şimdi kaşeleyip yolluyorum.biktım artık.hesap soran da ona soracak sonuçta.babane.ama buna rağmen hakkima giriliyor.ben erken gelip kendi işim başlayana kadar kahvaltı yapmak istiyorum.sürekli hasta gelip gittiği için rahat rahat kahvaltı da yapamıyorum.gecen anahtarımı unutmuşum bayram tatili dönüşü.o açıp bütün hastalara baktı.ama unutmasaydim ben muhatta nolmak zorunda kalacaktım.diger eczacı zaten patron gibi.arada kontrol eder gider.eee bu da böyle insan bazen çok sinirleniyor.yönetim bazen farkedip sıkılıyor bunları ya da yönetici gibi olan eczacı diğerini şikayet ediyor falan.2 gün 5 dakika daha erken geliyorlar sonra yine aynı😁😁 güler misin ağlar mısın? Neyse fazla uzun olacak o yüzden uzatmayayim.tavsiye amacıyla açmadim aslında konuyu.düzeleceği de yok biliyorum sadece paylaşmak istedim.tabi ki herkes için konuşmuyorum ama her millet hakkettiği gibi yönetilir diye boşuna demiyorlar.bu ahlaksız halka müstahak valla.ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.ne kadar işgüzar, tembel, sorumsuz, iş ahlakı olmayan rezil bir milletiz.halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?

Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ay desen ki ben iş yoğunluğundan ölüyorum, benim hakkımı yiyolar geç geliyolar bilmemne he diycem biri çalışırken diğerleri yatıyor. Ama sen kendin de yatmak istediğin için sana fırsat kalmamasından şikayetçisin. Yazık benim devletime kapağı attık düşünceleri hep bunlar.

İyi de yani herkesin hayat rutini farklı sonuçta beş dakika geç gelse yinede işinin başında yani
Sende geç git
Evinde yap kahvaltını
Ayrıca ilgili birimlere söylenmiş edilmiş düzen değişmiyor demek ki yapacak tek bişey var
Madem disiplinli çalışıyorsun başka takım arkadaşlarıyla beraber çalış
İşe geç gelmekle de ahlaksız olunmuyor o terim çok başka şeyler için kullanılır

Memuriyeti bu şekilde sömürenlere çok sinir oluyorum. Kimse kusura bakmasın ama memur dediğimiz kavram halkın vergileriyle halka çalışarak geçimini sağlayan kişidir. Bir şekilde o kişi halk için çalışır işi ne olursa olsun ve bunun karşılığında alır maaşını. Nasıl olsa devlete kapağı attık kafasıyla hareket edenler işten atılsa çok daha temiz ve liyakatli olurdu her şey.

Onları işe geç geliyor diye şikayet ediyorsun kendinde oturup mesai saatinde kahvaltı yapma peşindesin şikayet etme sebebini de geç geldikleri için kahvaltımı yapamıyorum. Eee mesai saatlerinde nasıl hastanede seks yaptığını burada çarşaf çarşaf anlatan da sensin ferhans?
Ay desen ki ben iş yoğunluğundan ölüyorum, benim hakkımı yiyolar geç geliyolar bilmemne he diycem biri çalışırken diğerleri yatıyor. Ama sen kendin de yatmak istediğin için sana fırsat kalmamasından şikayetçisin. Yazık benim devletime kapağı attık düşünceleri hep bunlar.
Gerçi o da doğru. Konularını okurken acaba hastanede nasıl seks yapıyor diye çok merak etmiştim:)

Hayır sen sanki dört dörtlüksün gibi millete ahkam kesmelerin komik oluyor gerçekten sanki mesai saatleri içinde orda burda seks de yaparım ederim kimse karışamaz diyen de sensin o zaman adama sorarlar nerde senin ahlakın nerde senin iş ahlakın diye

Hayır sen sanki dört dörtlüksün gibi millete ahkam kesmelerin komik oluyor gerçekten sanki mesai saatleri içinde orda burda seks de yaparım ederim kimse karışamaz diyen de sensin o zaman adama sorarlar nerde senin ahlakın nerde senin iş ahlakın diye
Neeee bu gerçek mi😳

Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
Sen de yapmıyorsun ki sorun orda kendi kendine çelişiyorsun işte demek ki sende aynı ahlaksız iş arkadaşı kategorisindesin iki iki daha dört

Mesai saatinde hastanede seks mi ?

Mesai saatinde hastanede seks mi ?

İnsanlar da atanabilmek için gece gündüz çalışsın dursun. Siz daha rahat kahvaltı yapabilmek için şikayet ediyorsunuz, diğer ikisinin rahatlığına zaten diyecek yok. Hastalarda beklesin dursun sizin keyfinizi. Vergilerle aldığınız maaşlar ne kadar hak acaba.. Hiç şikayet etmeyin bana kalırsa. Üçünüz de tencere dibin kara,.seninki benden kara şeklinde olmuş. Keşke kamuda bu geç gelinmelerin bir yaptırımı olsa.

Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
Ahlaksızlık sadece bel altı değildir. Kul hakkına girmek, disiplinsiz davranmak da öyle. Konuyu açtığında aklıma hiç eski konun gelmedi. Arkadaşlar yorumda yazmış zaten. Hastanede seks yapan sen mi bunları söylüyorsun diye. Memur olup kendimi garantiye aldım istediğim saatte gider gelirim diye düşünen çok demekki.

Çözüm yoksa üst mevkilere şikayet et. Ama senin başın da yanabilir haberin olsun.

Back
X