ahhh PDR bitirdiler seniii :(

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.203
5.322
Ne denir ne yazılır bilemedim ama kaybedenin öğrenci, veli ve toplum olacağını düşünüyorum.

Ne demek istiyorsunuz biraz açar mısınız
Psikolojik danışma ve rehberlik servisi var okullarda. 10 Kasım da bu servislerin ve dolayısıyla psikolojik danışmanların bağlı olduğu yönetmelik değiştirildi. Maddeler birbirinden kötü durumda ve maalesef okul psikolojik danışmanı , psikolojik danışma yapamayacak duruma getirildi.

Belirtmeyi unuttum ben de öğretmenim Rehber öğretmen yönetmelik değişikliği olacağını duymuştum ama detaylı bilgim yok o yüzden sordum

Belirtmeyi unuttum ben de öğretmenim Rehber öğretmen yönetmelik değişikliği olacağını duymuştum ama detaylı bilgim yok o yüzden sordum
Aaa öylemi, o zaman daha iyi anlarsınız. Evet değişti, şu anda yönetmelikte görev tanımımız "bu işleri yürüten kişi" diye geçiyor. 17 meslek tanımı var aynı yönetmelikte ve onlarda "ilgili alanın lisans programından mezun kişi" diyor. Bu kadar vahim durum. Yönetmeliğin bazı maddeleri birbiriyle ve bakanlığın temel işleyişiyle çelişiyor. Bir kaç yerde pdr mezunları "eleman" diye adlandırılıyor. Nereden tutsanız elinizde kalıyor anlayacağınız

Biz sesimizi çıkarmaz kuzuu kuzuuuherseyi kabullenirsek daha çooooooook darbe yer bransimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…