• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh ne zormuş:KK61:

Ben gelinlik hiç denemedim. Başkasının giydiği şeyleri hayatta giyemem be hiç beğendiğim de yoktu sıradan şeyleri sevmiyorum. Direk gittim istediğim gelinliği kınalığı anlattım ve 2 haftada 2 provada tam istediğim gibi dikildi.
Siz de hayalinizdekini diktirin madem beğenmiyorsunuz.

çok kararsız bir insan olarak yardımcı olamam sanırım.
gerçi nişan kıyafetimi tek seferde işte bu deyip deneyip almıştım :)

düğün tarihimiz belli değil ama herhalde yaz sonu yaparız biz de.

aklımdaki gelinliğe dair tek fikir prenses olmaması gerektiği :)) (gidip prenses alırsam çok gülerim.)

başka gelinlikçilere bakın. bu tarz bir seyler istiyorum diye kendi tanıdığınız gelinlikçiye gösterin.

yorumunuz cinsiyetçilik akıyor.

Ben cocukken polis olmak isterdim.
Şimdi avukatim! dügün dernekden nefret ederim.
Söz ve kiz isteme acayip absurd. Düşündükce fenalik geliyor..

En fecisi kina... kiza kina yakilip "kurban modusuna sokulmasi" normal degil yani...

Hele dügün...faciya. millet bidik atsin diye borc harc...
Kiz ortada (kirmizi kuşakla) 5 yaşinda cocuk gibi kafasinda prenses taci...marshmallow gibi ortada

Neyse...ben galiba kadin degilim...

En fecisi kina... kiza kina yakilip "kurban modusuna sokulmasi" normal degil yani...

Kiz ortada (kirmizi kuşakla) 5 yaşinda cocuk gibi kafasinda prenses taci...marshmallow gibi ortada

Kusura bakmayın ama bu kadar güzel bir olayı nasıl dramatize ediyorsunuz. Feci? Facia? Ben de galiba size son cümleniz için katılıyorum.....

yorumunuz cinsiyetçilik akıyor.

Kusura bakmayın ama bu kadar güzel bir olayı nasıl dramatize ediyorsunuz. Feci? Facia? Ben de galiba size son cümleniz için katılıyorum.....

Burdaki konulari iyice bir oku derim.
Biri borcla dügün yapar sonra yillarca kavga gürültü göşte..digeri altin icin kavga eder...
Kv şunu yapmadi...kp ev almadi...
Nişan bohcamda iyi don yokdu...

Bunun neresi güzel?

Dogrudur...belki sizin icin dünyanin eeeeeen güzel şeyi olabilir. Benim icin degil. Aslada olmadi. Hayatda başka amaclarim var.
Gelinlik giymek dügün yapmak benim isteklerim arasinda bulunmuyor.
Siz giyin... hayellerinizi dibine kadar yaşayin.

Burdaki konulari iyice bir oku derim.
Biri borcla dügün yapar sonra yillarca kavga gürültü göşte..digeri altin icin kavga eder...
Kv şunu yapmadi...kp ev almadi...
Nişan bohcamda iyi don yokdu...

Bunun neresi güzel?

Dogrudur...belki sizin icin dünyanin eeeeeen güzel şeyi olabilir. Benim icin degil. Aslada olmadi. Hayatda başka amaclarim var.
Gelinlik giymek dügün yapmak benim isteklerim arasinda bulunmuyor.
Siz giyin... hayellerinizi dibine kadar yaşayin.

Tabiki de fikirlerinize saygı duyarım. Benim de "eeeen büyük hayalim" evlilik değil tabiki ama bir kadın olarak evlenmek aile kurmak fikri çok güzel bence. Ve bulunduğunuz bölüm de şuan evlilik bölümü. Evliliğin bu kadar kalınvalide kayinpeder meselesi haline getirilmesi de bana çok saçma geliyor. Her evlilikte sorunlar olur ama birbirini seven insanlar için "eeennn önemli sorun" değildir diye düşünüyorum.

Back