Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diktirmekte porblem bence ya hadi istediğin gibi olmazsa diye düşünüyorumBeğendin model varsa diktir
ben mi ne yalan söyleyeyim insan hayatta bir kere giyiniyor ikinciyi giysede aynı tadı vermez düşüncesindeyim . O yüzden güzel bir şey olsun istiyorumFazla abartmiyor musunuz?
biraz ön yargılıyım galiba askıda görüyorum yok ben bunu giyinmem diyip hiç indirtmiyorum bu hatalı bir davranış galiba üzerime giyinip baksam acele etmesem iyi olacak . sanki düğüne 15 gün kaldı benim gelinlik yok hemen almam lazım gibi doğru düzgün bakmadım acele ettim bugün sinir oldum kendimeVitrinde görüp aldığım tek şey gelinliğim, hem de düğünümden 1 yıl önce beğendim.
Ki benim evimde inanın tek bir fabrikasyon ürün bulamazsınız, illa ki bir şeylerini değiştirmiş, yeniden ürettirmişimdir.
Tek bir detayına bile dokunmadım gelinliğin, bana özel dikilmesine rağmen danteli bile değiştirmedim.
İnsan gerçekten görünce anlıyor kendinin olduğunu.
O sebeple canınızı sıkmayın, başka yerlere bakmaya devam edin.
Ayrıca askıda duranla kıyaslamayın, üzerinizde bambaşka olabilir.
Sakin olun, bu en eğlenceli alışveriş olacak.:)biraz ön yargılıyım galiba askıda görüyorum yok ben bunu giyinmem diyip hiç indirtmiyorum bu hatalı bir davranış galiba üzerime giyinip baksam acele etmesem iyi olacak . sanki düğüne 15 gün kaldı benim gelinlik yok hemen almam lazım gibi doğru düzgün bakmadım acele ettim bugün sinir oldum kendime
bence değil ama annemler sinir ediyor beniDaha cok varmis dugune simdiden almak sart mi
yorumunuz cinsiyetçilik akıyor.
Arkadaşlar ne alaka! Nasıl da konu dışına çıkmışsınız. Şöyle söyleyeyim; benim çocukluğumda ben ve arkadaşlarım hep gelin olmak isterdik çocukluk işte. Ha şunu söyleyeyim iki üniversite bitirdim üzerine hobi olarak pilates eğitimi alıp beslenme ve pilates dersleri verdim. Bu bir doğudaki küçük gelin meselesi değil,gelinlik alış verişi konusu.Benim etrafımda böyle çocuklar yok şükür ki.
Doktor, öğretmen falan oluyorlar, en fazla abla oluyorlar.
bence değil ama annemler sinir ediyor beni
kampanya dediğimde bindallı ve gelinlik 1000 tl idi ama gelinlikler kirliydi bence . sizce düğünden ne kadar önce gelinlik alınmalı
Kuzum sen kimseye bakma ordaki tanidigin ablaya sor farkli modeller en yakin ne zaman gelir diye ona gore gidersin tekrar
bende öyle yapmayı planladım desem haftaya görümcem gelecek kayınvalidem onunla gidip bakalım dedi. görümcem bu işlerden çok anlıyor valla hatta geçen hafta dediki biraz zaman geçsin 2017 modelleri gelir birlikte bakarız dedi dur bakalım ablayla bir konuşayım benKuzum sen kimseye bakma ordaki tanidigin ablaya sor farkli modeller en yakin ne zaman gelir diye ona gore gidersin tekrar
aslında bugünki amacım kampanyaya bakıyım işe yarar birşey varsa boştan yere fazla para vermenin anlamı yok düşüncesindeydim baktım ama ben istesemde kayınvalidem almayacak o kampanyadanBen dugunumden 2 hafta once aldim 3 kere tadilat yapildi. Bence sen kampanya var hemen alayim olayina girme, yazin gelinlikciler arasi rekabet artar yine kampanyalar olur. (Buyuksehirde yasiyorsan)
bende öyle yapmayı planladım desem haftaya görümcem gelecek kayınvalidem onunla gidip bakalım dedi. görümcem bu işlerden çok anlıyor valla hatta geçen hafta dediki biraz zaman geçsin 2017 modelleri gelir birlikte bakarız dedi dur bakalım ablayla bir konuşayım ben
bana huzur verdin şuanIste bu
Uzme kendini mutlu gunlerinin tadini cikarmaya bak
Internetten bak diktirMerhaba kızlar
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki neden böyle olddiktirayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum . Daha fazla gelinlik vardı aslında ama nedense ben askıda beğenip deneyemedim hepsine bir bahane buldum sanki ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm
diktirmekte porblem bence ya hadi istediğin gibi olmazsa diye düşünüyorum
allah baska dert vermesinMerhaba kızlar
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki neden böyle oldu anlayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum . Daha fazla gelinlik vardı aslında ama nedense ben askıda beğenip deneyemedim hepsine bir bahane buldum sanki ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm