• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh ne zormuş:KK61:

Vitrinde görüp aldığım tek şey gelinliğim, hem de düğünümden 1 yıl önce beğendim.
Ki benim evimde inanın tek bir fabrikasyon ürün bulamazsınız, illa ki bir şeylerini değiştirmiş, yeniden ürettirmişimdir.
Tek bir detayına bile dokunmadım gelinliğin, bana özel dikilmesine rağmen danteli bile değiştirmedim.
İnsan gerçekten görünce anlıyor kendinin olduğunu.
O sebeple canınızı sıkmayın, başka yerlere bakmaya devam edin.
Ayrıca askıda duranla kıyaslamayın, üzerinizde bambaşka olabilir.

Vitrinde görüp aldığım tek şey gelinliğim, hem de düğünümden 1 yıl önce beğendim.
Ki benim evimde inanın tek bir fabrikasyon ürün bulamazsınız, illa ki bir şeylerini değiştirmiş, yeniden ürettirmişimdir.
Tek bir detayına bile dokunmadım gelinliğin, bana özel dikilmesine rağmen danteli bile değiştirmedim.
İnsan gerçekten görünce anlıyor kendinin olduğunu.
O sebeple canınızı sıkmayın, başka yerlere bakmaya devam edin.
Ayrıca askıda duranla kıyaslamayın, üzerinizde bambaşka olabilir.
biraz ön yargılıyım galiba askıda görüyorum yok ben bunu giyinmem diyip hiç indirtmiyorum bu hatalı bir davranış galiba üzerime giyinip baksam acele etmesem iyi olacak . sanki düğüne 15 gün kaldı benim gelinlik yok hemen almam lazım gibi doğru düzgün bakmadım acele ettim bugün sinir oldum kendime

biraz ön yargılıyım galiba askıda görüyorum yok ben bunu giyinmem diyip hiç indirtmiyorum bu hatalı bir davranış galiba üzerime giyinip baksam acele etmesem iyi olacak . sanki düğüne 15 gün kaldı benim gelinlik yok hemen almam lazım gibi doğru düzgün bakmadım acele ettim bugün sinir oldum kendime
Sakin olun, bu en eğlenceli alışveriş olacak.:)
Ve bence ilk olarak gelinlik bakmaya önce yalnız gidin.
Kafanızda 3-5 seçenek oluşturup en yakın arkadaşınızla parti edasında provaya gidin.
Sonrasında karar verdiğiniz an anneler devreye girsin.
Çünkü büyüklerin zevki ile bizlerinki hiç tutmuyor ve bilinçdışı olarak onlara hitap etmeyen bir şeyi denemiyoruz bile.
Dediğiniz gibi askıda duranla giyinmek bambaşka oluyor.
Gelinliğimin dikimi başlamış olmasına rağmen, arkadaşımın provasında yıllardır çok beğendiğim ünlü bir tasarımcının gelinliğini giydim.
O gelinliği düşünmememin sebebi bir araba fiyatına olmasıydı.
Ve inanır mısınız çuval giysem daha iyiydi.
Rezalet durdu üzerimde ve kendime kızdım yıllardır hayranlıkla buna mı baktım diye.
O sebeple denemek çok önemli.

yorumunuz cinsiyetçilik akıyor.

Benim etrafımda böyle çocuklar yok şükür ki.
Doktor, öğretmen falan oluyorlar, en fazla abla oluyorlar.
Arkadaşlar ne alaka! Nasıl da konu dışına çıkmışsınız. Şöyle söyleyeyim; benim çocukluğumda ben ve arkadaşlarım hep gelin olmak isterdik çocukluk işte. Ha şunu söyleyeyim iki üniversite bitirdim üzerine hobi olarak pilates eğitimi alıp beslenme ve pilates dersleri verdim. Bu bir doğudaki küçük gelin meselesi değil,gelinlik alış verişi konusu.

kampanya dediğimde bindallı ve gelinlik 1000 tl idi ama gelinlikler kirliydi bence . sizce düğünden ne kadar önce gelinlik alınmalı

Ben dugunumden 2 hafta once aldim 3 kere tadilat yapildi. Bence sen kampanya var hemen alayim olayina girme, yazin gelinlikciler arasi rekabet artar yine kampanyalar olur. (Buyuksehirde yasiyorsan)

Kuzum sen kimseye bakma ordaki tanidigin ablaya sor farkli modeller en yakin ne zaman gelir diye ona gore gidersin tekrar
Kuzum sen kimseye bakma ordaki tanidigin ablaya sor farkli modeller en yakin ne zaman gelir diye ona gore gidersin tekrar
bende öyle yapmayı planladım desem haftaya görümcem gelecek kayınvalidem onunla gidip bakalım dedi. görümcem bu işlerden çok anlıyor valla:KK45: hatta geçen hafta dediki biraz zaman geçsin 2017 modelleri gelir birlikte bakarız dedi dur bakalım ablayla bir konuşayım ben

Ben dugunumden 2 hafta once aldim 3 kere tadilat yapildi. Bence sen kampanya var hemen alayim olayina girme, yazin gelinlikciler arasi rekabet artar yine kampanyalar olur. (Buyuksehirde yasiyorsan)
aslında bugünki amacım kampanyaya bakıyım işe yarar birşey varsa boştan yere fazla para vermenin anlamı yok düşüncesindeydim baktım ama ben istesemde kayınvalidem almayacak o kampanyadan

bende öyle yapmayı planladım desem haftaya görümcem gelecek kayınvalidem onunla gidip bakalım dedi. görümcem bu işlerden çok anlıyor valla:KK45: hatta geçen hafta dediki biraz zaman geçsin 2017 modelleri gelir birlikte bakarız dedi dur bakalım ablayla bir konuşayım ben

Iste bu

Uzme kendini mutlu gunlerinin tadini cikarmaya bak

Merhaba kızlar :21:
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş :ukala: neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam :mad: hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki:mad: neden böyle olddiktirayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum . Daha fazla gelinlik vardı aslında ama nedense ben askıda beğenip deneyemedim hepsine bir bahane buldum sanki :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm :mad:
Internetten bak diktir

:) bekle güzelim daha yolun basindasin. Zamani gelince gelinlikte neymiş daha büyük zorluklar varmış diceksin. Bu kadar takma kafaya hallolunmicak bir sorun degil. Elbet gozune carpan bir gelinlik karsina cikacaktir. Ama bir yere bel bağlama gez dolas fikir edin temmuza daha cooook var

Merhaba kızlar :21:
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş :ukala: neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam :mad: hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki:mad: neden böyle oldu anlayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum . Daha fazla gelinlik vardı aslında ama nedense ben askıda beğenip deneyemedim hepsine bir bahane buldum sanki :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm :mad:
allah baska dert vermesin

Back