• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh ne zormuş:KK61:

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.335
1
53.259
798
32
Merhaba kızlar :21:
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş :ukala: neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam :mad: hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki:mad: neden böyle oldu anlayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum . Daha fazla gelinlik vardı aslında ama nedense ben askıda beğenip deneyemedim hepsine bir bahane buldum sanki :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm :mad:

Merhaba kızlar :21:
2 temmuza düğün tarihi aldık . Nişanlım şehir dışında görev yaptığı için şuan yanımda yok. Bugün kayınvalidem ve annem beyaz eşya bakmak için dışarı çıktık . ürünlere bakıp kodlarını nişanlıma vermeyi ve ötv indirimi bitmeden beyaz eşya olayını çözmek planımız. Neyse kayınvalidemin yakın akrabası gelinlikçide terzi nişan elbisemi de ondan almıştık zaten . O gelinlikçide kampanya vardı gidip bakalım belki birşeyler beğeniriz hemde fikir ediniriz diye gittik. Ben ilk önce kampanyadakilere baktım .Kayınvalidem onlara bakmamı istemedi .Çünkü onlar daha önce giyilmiş gelinliklermiş :ukala: neyse dedim diğerlerine bakalım birkaç tane gelinlik giyindim ama şu güzelmiş olabilir diyeceğim birşey olmadı off kızlar o kadar canım sıkıldı ki size anlatamam :mad: hayal ettiğim gibi olmadı sanki kendime yakıştırmadım renkleri istediğim beyazlıkta değildi sanki:mad: neden böyle oldu anlayamadım inanın ben aynı mağazadan nişan elbisesi kiralarken 2. denediğimi hemen beğenip ayarlamıştık . Bu gelinlik işi çok farklıymış. Bide mağazada söyle bir durum var mesela reyondaki gelinliği sana denettiriyor sen tamam bunu beğendim dersen o gelinliği veriyormuş . Bu yüzden içime sinmedi sanki.Kayın validem illa burası olacak diye birşey yok başka yerede bakarız diyor ama ben terzi abla orada tanıdık herşeyi daha özenle yapar tadilatı vs diye oradan vazgeçmek istemiyorum :oops: ne yapmam lazım bilmiyorum şuan . Bana kalırsa biraz daha bekleyebiliriz kampanyadan yararlanmayacaksak hemen gelinlik almamız gerekmiyor . ama annemde al saklasınlar birşeyleri kafandan sil diyor . Ayrıca bir insan kendine gelinliği nasıl yakıştıramaz onuda anlamadım çok üzgünüm :mad:
Kız çocuğuna büyüyünce ne olacaksın dendiğinde ya anne der ya gelin. Bu bir hayal ve ömür boyu en özel hatıra bence. Assslaaa içine sinmeyen bir gelinliğin olmasın. 1 kere oluyor ve istediğin olsun içinde ukde kalır. Her şeyini değiştirebilirsin zamanla ama gelinliğini asla.

Denediğim üçüncü gelinliği almış insan olarak pek yardımcı olamam sanırım.

Kafanızda oluşturduğunuz modelin dışına çıkın. Belki o model vücut yapınıza uygun değildir.

Denediğim üçüncü gelinliği almış insan olarak pek yardımcı olamam sanırım.

Kafanızda oluşturduğunuz modelin dışına çıkın. Belki o model vücut yapınıza uygun değildir.
aslında modelde sıkıntı yok benim için prenses giyeceğim zayıfım o yüzden o beni daha güzel gösteriyor . Ama ne biliyim işte tarif edemediğim bir şey var

Ben gelinlik bakmaya çıkarken cok stresiydim kolay kolay beğenmem diye dusundum ve kesin beğendiğim şeyler cok pahali olur dedim kendi kendime.
Neyse bi kac yeri gezdim. 4. Girdigim yer istediğin modeli getir dikelim dediler. Bende internetten gelinlik modeli beğendim aynısını diktiler duvagimda aynı şekilde.
Ve cok uygun 1100 tl.
Sizde boyle yapabilirsiniz araştırın yani.
Kaynanamın kampanya var deyip beni gönderdiği yerde en kötü gelinlik 1750 tl idi.

Şu sıkıntıyı yaşamak istemiyorum gerçekten. Hayatımın merkezine 2 temmuzu almak ve böyle bir meseleyi kendime dert edinerek sanki çıkış yolu yokmuş gibi davranmak istemiyorum. İnşallah davranmam. Siz de rahat olun lütfen.

Başka gelinlikçilere bak elbet birinin modeli yakışacaktır. Fiziğini tanıyosan çok zorlanmazsın ve eminim gelinlik yakışıyodur askıdan değil üzerine giyip gör nasıl olduğunu. Birinden birine ısınacaksın. Mutluluklar.

Ben gelinlik almaya ciktigimda en berbat sapsari gelinligi fransiz dantelinden yapilmis vs. diye ailemin zoruyla denedim.
En kotu gelinlik bile olsa giyince hepsi guzel oldu. Bence gelinligin bir buyusu var.
Askida durusu sizi yaniltmasin, sikilmadan deneyin hepsini.

Benim kafamda bir model vardi. Altini da baska bir yerde begenip, kendi gelinlikcime diktirdim.
Cokta abartilacak bir sey degil strese girdiginize degmez.
Hic provasiz dikildi bu arada, modeli gonderdiler, Izmir' de dikip Ankara' ya gonderdiler.
Temmuz' a daha var, elbet bulursunuz.

Ben gelinlik bakmaya çıkarken cok stresiydim kolay kolay beğenmem diye dusundum ve kesin beğendiğim şeyler cok pahali olur dedim kendi kendime.
Neyse bi kac yeri gezdim. 4. Girdigim yer istediğin modeli getir dikelim dediler. Bende internetten gelinlik modeli beğendim aynısını diktiler duvagimda aynı şekilde.
Ve cok uygun 1100 tl.
Sizde boyle yapabilirsiniz araştırın yani.
Kaynanamın kampanya var deyip beni gönderdiği yerde en kötü gelinlik 1750 tl idi.
kampanya dediğimde bindallı ve gelinlik 1000 tl idi ama gelinlikler kirliydi bence . sizce düğünden ne kadar önce gelinlik alınmalı

aslında modelde sıkıntı yok benim için prenses giyeceğim zayıfım o yüzden o beni daha güzel gösteriyor . Ama ne biliyim işte tarif edemediğim bir şey var

Prenses de herkese yakışmaz ki. Şimdi kızacaklar bana ama bir çok kadına yakışmıyor hatta bence.

Benim aklımda dantel bir gelinlik giymek vardı, tam istediğim modeli buldum denedim. Bir gelinlik bir kadında ancak bu kadar rezalet durur. Ardından bi tane daha denedim, ı ıh olmadı. Sonra gelinlikçi getirdi bunu dene sana yakışacak dedi bi giydim bingo. Hiç aklımda olmayan bir renk ve modeldi ama oldu.

kampanya dediğimde bindallı ve gelinlik 1000 tl idi ama gelinlikler kirliydi bence . sizce düğünden ne kadar önce gelinlik alınmalı
Çok acele etmeyin. Birgün çıkın yanınızda zevkine güvendiğiniz bi arkadaşınızla kafaniza göre bakın rahat rahat.
Bir ay önceden hazır olmalı bence

Prenses de herkese yakışmaz ki. Şimdi kızacaklar bana ama bir çok kadına yakışmıyor hatta bence.

Benim aklımda dantel bir gelinlik giymek vardı, tam istediğim modeli buldum denedim. Bir gelinlik bir kadında ancak bu kadar rezalet durur. Ardından bi tane daha denedim, ı ıh olmadı. Sonra gelinlikçi getirdi bunu dene sana yakışacak dedi bi giydim bingo. Hiç aklımda olmayan bir renk ve modeldi ama oldu.
prenses konusunda haklısın bencede herkese gitmiyor. Benim nişan elbisemde çok gösterişliydi şimdi o öyle olunca gelinliğin ondan bir tık üzerinde olması gerekiyor onu arıyorum aslında

Yeri burası değil ama şoyle öneri verebilirim internetten seçsen gelinlik ne de olsa terzi yapar ;) ha illa giyip denemek istiyorum dersen başka yerlere gidiceksin

Çok acele etmeyin. Birgün çıkın yanınızda zevkine güvendiğiniz bi arkadaşınızla kafaniza göre bakın rahat rahat.
Bir ay önceden hazır olmalı bence
şuanda erken değil mi strese girecek bir durum söz konusu değil. biz ramazandan önce ev döşemek için başka şehire gideceğiz ondan hemen önce ayarlamış olsak yeterli düşüncesindeyim açıkcası

Kız çocuğuna büyüyünce ne olacaksın dendiğinde ya anne der ya gelin. Bu bir hayal ve ömür boyu en özel hatıra bence. Assslaaa içine sinmeyen bir gelinliğin olmasın. 1 kere oluyor ve istediğin olsun içinde ukde kalır. Her şeyini değiştirebilirsin zamanla ama gelinliğini asla.
yorumunuz cinsiyetçilik akıyor.

Ne anne dedim ne gelin. Bendeki anormallik (!) nedendi acaba :ukala:

Benim etrafımda böyle çocuklar yok şükür ki.
Doktor, öğretmen falan oluyorlar, en fazla abla oluyorlar.

Back